- 12 Eylül 2007
- 2.433
- 12
- 683
- 49
:roflol::roflol:Biz eşimle sürahi bardak gibiyız.. Eşim 1.82 cm, ben 1.55 hadi bakalım. :sm_cool::sm_cool:
:asigim:işte aşk bu demekki akıl uzunluğunuz birbirine denk.bizde çantayla cüzdan gibiyiz.:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol:Biz eşimle sürahi bardak gibiyız.. Eşim 1.82 cm, ben 1.55 hadi bakalım. :sm_cool::sm_cool:
ya arkadaşlar boyu kısa diye erkeğini yönetemeyen kadın var mıdır acaba?? yanii bu bence kompleks meselesi olmamalı önemli olan erkeği yönetmek değildir ki...
bence seninki uzun eşininki kısa olsaydı takman gerekirdi... Kısa boylu erkekler kadar komik bişe olamaz..:roflol:[/QUOT
İkimizde aynı boydayız,165 cm.Eşim gayet kısa boylu ama nedense çok komik birşey olarak algılamamıştım.
İlk zamanlar çok eleştiri almıştım ama normalde hiç takıntım olmamıştır.Eh bir 10 cm o benden uzun olsa fenada olmazdı.
Sadece nişan elbisesi ve gelinlik altına alçak topuk aramıştık.Günlük hayatta zaten topuklu giymiyorum.