- 18 Eylül 2022
- 4
- -9
- 1
- 23
- Konu Sahibi Perimasaligibi
-
Ayni konuyu acmiyorumAynı konuyu sürekli açmaktaki amacınız nedir?
Birileri barış desin mi istiyorsunuz?
Hayat sizin bu kadar değersizseniz barışın.
Kimseden onay almanıza gerek yok.
Salın buradaki insanları, aynı konuyu açıp durmayın.
Nasıl bir psikiyatrlık vakasın anlamış değilim. Neden sürekli aynı konuyu açıp duruyorsun.
Arayışın nedir tam olarak.
Söyle ki o anlamda yardımcı olalım.
Barışmak mı istiyorsun buna mı onaylanmaya ihtiyacın var.
Kurtulmak istiyorsun da yeterli desteğin mi yok.
Sorun kolye mi, kolyeye mi taktın.
Nasıl bir sosyal vakasın evladım sen
Ne istiyorsun bizden
Beklentin nedir..
Hangi tür cevaplar arıyorsun
Tam olarak seni ne
Bayılıyorum sana..Nasıl bir psikiyatrlık vakasın anlamış değilim. Neden sürekli aynı konuyu açıp duruyorsun.
Arayışın nedir tam olarak.
Söyle ki o anlamda yardımcı olalım.
Barışmak mı istiyorsun buna mı onaylanmaya ihtiyacın var.
Kurtulmak istiyorsun da yeterli desteğin mi yok.
Sorun kolye mi, kolyeye mi taktın.
Nasıl bir sosyal vakasın evladım sen
Ne istiyorsun bizden
Beklentin nedir..
Hangi tür cevaplar arıyorsun
Tam olarak seni ne motive eder.
Dedenin yaşı dolar kuru gibi oynuyor. Dun 88di bugun 89. Ben en çok gercek yaşı ne onu merak ediyorum@carlininmelekleri siniz değil mi siz? Tek hesapta 59578996968999 aynı konuyu açtınız tatmin olamadınız mı halen?
Ben de sana şekerimBayılıyorum sana..
Kafadan sorunlarınız var sanırım. Aynı hikayeyi evirip çevirip anlatıyosunuz.ne dememizi istiyosan söyle onu diyelimde rahat edelim hep beraberEsimin baskisi siddete meyili yuzunden cok sıkildim maddi sebepten oturu bi sure ailesinde kalmamizi istedi daha dugunumuz bile yapilmadi bu yuzden ayri eve cikmak istiyorum babasi yasli 89 yasinda felan heeseye karisiyor yatakodasina bile girdi cat pat geceleri uyumuyor bagiriyor her dk idrarini yapmak icin yardim istiyor huzur yok yani anca uyudugu zaman rahatiz annesi is yapsamda soyleniyor bana bazen cok sikildim bu durumdan eve gelen misafiri agirla gelen misafir gitmek bilmiyo bazen ozel hayatimiza ait bisey yok esim 12 saat calisiypr zaten 8 de geliyor yemek yiyip 1/2saat durup yatiyoruz ayri eve gecelim diyorum paramizi biriktirelim diyor burda durmamiz bizim icin daha iyi suan diyo arsalar mutahite verilinnce soyledigine gore birsuru daire dusuyor ama neyin parasini biriktirecekse evden gittigimde annesi kolyeme bile goz dikti istedi kendisi de ben gittikten sonra defalarca kez yalvarip barismak istedigini soyledi evimin kapisina kadar cikti geldi basortu olayi var bir de istemiyorum zorla kapanmami istedi cikardim bende tamam onu da kabul ettim diyo simdi de kapanmak gonlunden gelirse o zaman barisalim diyo annesiyle konusturuyo baristirmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?