Eşiyle ayrilip barisanlar

Ayni konuyu acmiyorum

Destek istiyorsunuz galiba ama size buradan destek çıkmaz. Kendinizi neye layık görüyorsunuz bunu düşünün.
Azap çekmek istiyorsanız adres belli zaten kimseye sormanıza gerek yok.

Lütfen eşinizle barışın siz zaten başta herşeyi kabul etmişsiniz (aynı evde oturma, düğün yapılmaması tabi düğün şart değil ancak bu niyetle yola çıkıp param yok düğünü sonra yaparız ayrı eve sonra geçeriz filan) dayak hakaret küfürü de kabul edersiniz.

Her gün sabah akşam aynı konuyu açarak ne olmasını beklediğinizi anlamıyorum

Bayılıyorum sana..

Icim sisti. Gitmek kurtulmak olur senin icin. Ama sanirim köleligi seviyorsun. Bu adamin saygisi yok ki. Annesine babasina hizmetci almis resmen. Bunun adı evlilik degil ki. Senin mutlulugun icin adam hic bir caba sarfetmiyor. Herkes seni kullaniyor. Ve sen boyle bir ortana geri mi donmek istiyorsun? Bunun adı yaşamak degil ki.

O evde tek çalışan kişi eşin mi? Başka gelir var mı emekli aylığı vs? Bu devirde adam 4 boğaz geçindirmeye çalışıyor. Ya dışarıda çalışıp para getireceksin, ya yaşlılara bakıp evi çekip çevirip bir işe yarayacaksın. Hayat böyle bir şey. Ya da boşan git annene babana yardım et. Yan gel yat osman dört dönüm bostan olmuyor. Evler müteahhite verilecek de sana düğün yapılacak da. Ölme eşeğin ölme.

Kafadan sorunlarınız var sanırım. Aynı hikayeyi evirip çevirip anlatıyosunuz.ne dememizi istiyosan söyle onu diyelimde rahat edelim hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…