Lise Yorum ve Soruları eşit ağırlıkçılar

inş. tutturursun cnm inş. hepimiz tuttururuz istediğimiz yeri

ben sınıf öğretmenliği istiyorum ama bakalım öğretmenlik olsunda farketmez..

ıstediğim 2 bölüm var.ıstanbulda oturmama rağmen Ankarayı istiyorum üniversite seçiminde. 1.ODTÜ-Küresel Siyaset ve Uluslararası ılişkiler. 2.ODTÜ- Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi. Ama ben seneye gireceğim sınava ve 2 aşamalı sınav oldu işim gerçekten zor..

bn ızmir Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi ve savcı olmayı istiorum Allah yardımcımız olsuyn inş oluruz.

bende sınıf öğretmenliği istiyorum ..kızlar nasıl çalışıyorsunuz, dersaneye gidiyormusunuz ..

Bnde Tm deyim.. Hukuk veya piskoloji istemiyorum daha doğrusu ben hala ne istediğimi bilmiyorum kızlar. :/
sözele mi geçsem ne -tatlicadiarzu-

Bilgisayar mühendisi,öğretmenliği,kontrol öğretmenliği... vb...bilgisayar üzerine bir meslek istiyorum. Zaten bilgisayar üzerine okuyan bir meslek liseli öğrenciyim. :)

Düzenleme: ıstenilen meslekler sanmışım, yahu.Meğer sözel bölümüyle alakalıymış. Yanıtım saçma olmuş. Mesajda silinemiyor sanırım. Neyse hatamı düzenleyerek telafi etmek istedim. :)

Son düzenleme:
Kızlar ben psikoloyi yada rehberlik istiyordum ama son 1 yıldır ilgim acayip derecede iş kadınlığına kaydı hani tv de oluyolarya çok meşguller toplantıdan toplantıya koşuyorlar toopuklu ayakkabı döpyes filan ahh ahh bende öyle olmak istiyorum ama onun için neyi okumam gerek iksat deil sanırım işletmeyide herkes okuyo artık bilen var mı ?

askısı , tv de gördüğün ve özendiğin çoğu iş kadınları hayatlarından memnun değil sürekli koşuşturma içinde olmak bi süre sonra insanı yoruyor yıpratıyor çökertiyor tabi bu senin hayalin bölüm konusuna gelince sadece işletme okumuyorlar bildiğim kadarıyla üzerine dış ülkeye gidip master falan yapıyor ve 2-3 dil biliyorlar birde çevren geniş olacak ... bence rehberlik daha güzel ..

ben hukuk,psikolojı veya uluslararadı ılıskılerı okumak ıstıyom
ama daha karar vermedım
ıns hepmöız ıstedıgımız yerlerı kazanırız

ben de okul öncesi öğretmenliği istiyorum ea 1 den.bu sene tutturamadım malesef iktisat işletmeye de gitmek istemedim.umarım önümüzdeki yıl kazanırım:teselli:

ben de tm deyim çocukluğumdan beri subay olmak istiorm ilk listemde o var sonra polislik sonra hemşirelik yüksek okulu bakalım inş subaylığı kazanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…