esinti yazılarda daha çok bir anda aklıma gelen düşünceleri yazmayı hedefliyorum. kitaplardan alıntılarda yapacağım . beni vuran , yada bir kitabın benim tarafından anlaşılan kısımların paylaşacağım ama bu tür mesajlarımda kesinlikle kitabın ismini ve yazarını not düşmek istiyorum. ola ki tuba arkadaşım gibi sizde bir paylaşım yapmak isterseniz lütfen kitap isimlerini ve yazarlarını not düşelim. Şayet kendinize ait bir paylaşımda bulunmak için bu sayfada bulunyorsanız mesajınızın altına kendi nickinizi not düşmeniz yeterlidir.
kaos, (leonardo rosen) kitabından esintiler.
bir yaprak görselini yakından inceledinzmi. yaprak ana damarlar ve ince damarlardan oluşur. bir kesit alıp , büyüteçin altına tutun. bilgisayarınızda da google earth i açıp rsatgele bir şehrin kuş bakışı görünümünü. birbirlerine ne kadar benzdeiklerine şaşıracaksınız. demekki düzen durmak için yartlmış olandan ilahm alınabilir.
------------------------------------------
örtülü bir vücut insanda gizemi çağrıştırır.
kaos, (leonardo rosen) kitabından esintiler.
bir yaprak görselini yakından inceledinzmi. yaprak ana damarlar ve ince damarlardan oluşur. bir kesit alıp , büyüteçin altına tutun. bilgisayarınızda da google earth i açıp rsatgele bir şehrin kuş bakışı görünümünü. birbirlerine ne kadar benzdeiklerine şaşıracaksınız. demekki düzen durmak için yartlmış olandan ilahm alınabilir.
------------------------------------------
örtülü bir vücut insanda gizemi çağrıştırır.
Son düzenleme: