- Konu Sahibi DarkAngellotti
arkadaşlar eşlerinizi , sevgillerinizi nasıl buldunuz bu hikayeler hem çok romantik bazende çok komiktir hadi hepsini burda toplayalimhihoyyyt
hep kısmet işi derler ya böyle şeylere pek inanmazdım ama gerçekten öyleymiş
ben sözlümü kendi evimde buldum:)) yeni pc almıştım ama sürekli net kopuyodu
çıldırmak işten değil di babaannemde dediki bizim bi komşu var onun oğlu iyi anlıyo bu işlerden bi çağırım baksın tamam dedim sonra rahatsız etmeyelim boşver dedim
oda çağırım ya bişi olmz dedi gitti çağırdı ben ufak tefek bişi bekliyorum onun kapıdan girmesiyle benim kalbimin yerinden çıkması bi oldu o an dilim tutuldu sanki ve okadar belli etmişim ki bişi sordu hıı dedim o derece:1shok: pc yi yaptı ve gitti ama benimde aklımı başımdan alıp gitti bana modemini bırakmıştı o kapıdan çıktı ben telaşla dokunun ca yere düştü sonuç : paramparça
giderken telini almıştım ertesi gün olanı anlattım kırıldı dedim sorun değil dedi tekrar modemi vermeye gittiğimde dizlerimin bağı çözülmüştü ben ilk görüşte aşık oldum ona ilk görüşte aşk masallarda demeyin bende öyle diyodum daha sonra sevdik çok bağlandık birbirimize
şimdi ise kasımda allahın izniyle nişanlanıyoruz kısmet işte :asigim:
hep kısmet işi derler ya böyle şeylere pek inanmazdım ama gerçekten öyleymiş
ben sözlümü kendi evimde buldum:)) yeni pc almıştım ama sürekli net kopuyodu
çıldırmak işten değil di babaannemde dediki bizim bi komşu var onun oğlu iyi anlıyo bu işlerden bi çağırım baksın tamam dedim sonra rahatsız etmeyelim boşver dedim
oda çağırım ya bişi olmz dedi gitti çağırdı ben ufak tefek bişi bekliyorum onun kapıdan girmesiyle benim kalbimin yerinden çıkması bi oldu o an dilim tutuldu sanki ve okadar belli etmişim ki bişi sordu hıı dedim o derece:1shok: pc yi yaptı ve gitti ama benimde aklımı başımdan alıp gitti bana modemini bırakmıştı o kapıdan çıktı ben telaşla dokunun ca yere düştü sonuç : paramparça