Esınızıne ıtıraf etmek ısteyıpde edemedıgınız seyler

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
Aslında hepımız ıcımızde bıseylerı söylemeye cekındıgımız yada utandıgımız olmustur ben nısanlıyken yakısıklı bır subayla yemege cıktım..ama masumdu ona nısanlandıgımı evlılık teklıfını kabul edemeyecegımı söyledım.bır gece dıskoda arkadaslarımla delı gıbı eylendık dogum günü partısındeyım dedım.parkeyı ben cızdım kzımın yaptıgını söyledım..veee en kötüsü onu aldatmayı düsündüm bır keresınde cünkü cok zor günler yasadık ona kızgınlıgım ancak öyle gecerdı.ama ona böyle bıseyı düsünmem bıle ımkansız dedım.ama tabıkı aldatmam bana yakısmaz cok güzel bır bayanım herkes bakar bı bakan bı daha bakar bı dönem esım bana mesafelı yaklasmıstı bende yedıremedım kendıme benım gıbı bır bayanı ıstemeyen kısı yok esım yüz cevırıyor arkadasları bıle hayran ondan herseyın ıntıkamını almak ıstedım ama ben beceremem kı öle seylerı bı erkegın gözüne bıle bakamıyorum..ama cok düsündüm ve ıstedım bunu yapmayı.hakkettıgını düsündüm.bunları ona ıtıraf etmedım

Aslında hepımız ıcımızde bıseylerı söylemeye cekındıgımız yada utandıgımız olmustur ben nısanlıyken yakısıklı bır subayla yemege cıktım..ama masumdu ona nısanlandıgımı evlılık teklıfını kabul edemeyecegımı söyledım.bır gece dıskoda arkadaslarımla delı gıbı eylendık dogum günü partısındeyım dedım.parkeyı ben cızdım kzımın yaptıgını söyledım..veee en kötüsü onu aldatmayı düsündüm bır keresınde cünkü cok zor günler yasadık ona kızgınlıgım ancak öyle gecerdı.ama ona böyle bıseyı düsünmem bıle ımkansız dedım.ama tabıkı aldatmam bana yakısmaz cok güzel bır bayanım herkes bakar bı bakan bı daha bakar bı dönem esım bana mesafelı yaklasmıstı bende yedıremedım kendıme benım gıbı bır bayanı ıstemeyen kısı yok esım yüz cevırıyor arkadasları bıle hayran ondan herseyın ıntıkamını almak ıstedım ama ben beceremem kı öle seylerı bı erkegın gözüne bıle bakamıyorum..ama cok düsündüm ve ıstedım bunu yapmayı.hakkettıgını düsündüm.bunları ona ıtıraf etmedım

konu güzel topiğin hayırlı olsun, bence bu konu baya gider :KK9:

ılgınç ıtıraflar genelde 3.bır kısıden bahsetmıssınız esınızle evlı kalmaktan mutlu degılsınız anlasılan evlılıgınızden oncesınıde hatırlamak ıstedıgınıze gore...

esımın aılesınden nefret ettıgımı esıme soylemek ısterdım

galıba solucem artık dayanamıyorum:KK52:

ılgınç ıtıraflar genelde 3.bır kısıden bahsetmıssınız esınızle evlı kalmaktan mutlu degılsınız anlasılan evlılıgınızden oncesınıde hatırlamak ıstedıgınıze gore...

aslında cok sevıyorum ama bır dönem cok kızgındım ve dökemedım onu yurtdısındayım aılem yanımda degıl cok yalnız kaldım ve bunu ıstedım yapmayı ama yapmadım..esımı sevıyorum rüya gıbı bır ılıskımız vardı aılesı cok karıstı ve eskı sevgılı konuları falan acıldı hamıleydım zor oldu hamıelıkten sonrasındada cok hassas tım ama kızımla sorunlarımla basbasa kalmıs hıssettım kendımı hıc bırsey bılmıyordum yardım eden yoktu ama astım artık ama ıste sınır ınsana herseyı düsündürttürüyor

itiraf etme de zaten hiçbirini.tavsiye etmem:KK19::KK20:

esımın aılesınden nefret ettıgımı esıme soylemek ısterdım

galıba solucem artık dayanamıyorum:KK52:

bende üvey kaynanamdan sirf esim icin katlaniyorum ya sesimi cikarmiyorum gecen evime geldi esim varken bana kimse agzini acmaaz ben foto modellik teklifi aldim b^bana diyor cok mu guzel yüzün var saniyorsun seni kim napsin hic sesimi cikarmadim arkadaslari da vardi outansin kücücük kizi bile beni kiskaniyor ya kayin babamin kizi 10 senedir ayni evde bi adamla yasiyor yei evlenecekler gecen konustuk dedim 3 sene oldu beraber olali esimle kayinbabam ben resmiyete bakarim öncesi beni ilgilendirmez iki senelik evlisiniz diyor ozaman kizinin kini hic sayma dimi yani nefret ettirdiler esim ailesiyle iyi olsun diye karismiyorum yani yoksa^..:KK47:

itiraf etme de zaten hiçbirini.tavsiye etmem:KK19::KK20:

bigün kesin ederim agzim dirmaz benim:) dürüst bisey yapmasam da söyleyen biriyim ne salaklik dimi ama biraz politik olmaliyim yaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
daha varda onlari ben kendime bile itiraf edemiyorum ailemle ilgili:)
ha bide okulda dövdügüm cocuk bütün grubu toplamis v^beni dövdüler bende baskasinin cantalarindakileri onun cantasina doldurmustum.

Son düzenleme:
keske hep herseyimizle acik olsak ve bizi karsi tarafin herseyimizle oldugumuz gibi kabul etmesine izin versek ben bazen esim icin baska biriymis gibi davranabiliyorum cin yemegini sevmiyorum ama restoran kültürüm olmadigini düsünmesin diye onunla gidiyorum.ama sevmiyorum ve bunu ona demek istiyorum.kayin babam bir keresinde dönerciye gidin demisti evlilik yildönümümde ben ancak ondan anlarmisim.bunlari onlara itiraf etmek isityorum yaa yazik size demeyi senin ailene yazik demeyi ooooobenim cok var yaaaa ama edemiyorummmm ah bi patlasam yakcam ortaligi :):KK1::KK1::KK1::KK1:

bacım bunu bir erkek söyleseydi vay haline,topa tutardık.senin bu itirafların bence sende kalsın valla adama karı boşatır...:KK51:

Bacım sen ne yaptın ya :) Hadi her şey tamam da şu subayla yemeğe çıkma olayı. Ben kendimi çok kötü hissederdim böyle bir şey olsa ve kesin itiraf ederdim. Kaç yıl geçti üzerinden olayın bilmiyorum ama, yazık ya eşinize :KK43:

itiraf ederken hali hazırda kendimide oveyim dediniz heralde fırsat bu fırsat :KK9:

Az sona kapatılıcak konu lıstesınde bu konuda yerını alır:KK47:

ben her şeyin itiraf edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.benim de var bu tarz şeyler ama hiçbi zaman da itiraf etmem, çünkü kadının yaşadığı şeye saygı yok bu ülkede.bizim evleneceğimiz erkek 20 tane kızla yattığını bile itiraf etse susar kabul ederiz, ama bizim iki tane eski sevgilimiz namus meselesi olur..

bizim onlara tepkimizle onların bize olan tepkiler çok farklı..bırak gizli kalsın ortalığı karıştırma. :KK55:

Konu sahibine nazar boncuğu takmak istiyorum çünkü çoooook güzelmiş:KK53:

Kendi kendine çok güzelim vs.diyebilen insanları anlayamıyorum üzgünüm:44:

He bi'de aldatmayı düşünmekle bile, benim görüşümle aldatmış sayılıyorsunuz zaten
...

İtiraftan çok günah çıkarma olmuş sizin durum:KK19:. İki gündür aldatma olayı okuyorum burada cidden artık gerilir oldum istemdışı:KK50:...

Bunları eşine zaten itiraf edemezsin senin ki psikolojik rahatlama aslında.

henüz evli değiliz ama benimde yaptığım üstelik itiraf bile ettiğim şeyler oldu. ben de konu sahibi gibiyimdir, içimde kötülük olmadan bile yapsam saf gibi itiraf ederim. sonuç mu? tabi ki söylediğime bin pişman eder beni... :KK19:

neyse uzun zamandır ilişkimiz çooook kötü bir dönemden geçiyordu. yapmadığım kalmadı toparlamak için. en son dedim ki bak senden bana bi hareket gelmeden birdaha senle konuşmucam, sesimi duyamıcaksın. günlerce aramadı. aylarca olanlar birikti birikti bende. bende birgün dedim ki kendi kendime, yahu genç güzel kızım. şimdi bi ışık yaksam peşimden koşmucak adam yok. ama ben aylardır sevgilim için çırpınıp duruyorum, gururumu hiçe sayarak. psikolojimi bozarakk.... :KK43:

bende birgün beni çok beğendiğini düşündüğüm bi adamı aradım. birgün telefonlaştık, msjlaştık.. beni yerlere göklere sığdıramadı. iltifatlar, hoş sözler vs. :KK49:
içimden ohh olsun dedim. sen benim kıymetimi bilmessen bende böyle aldatırım işde dedim.

neyse sonunda dayanamadım itiraf ettim. çok zor oldu kabullenmesi, beni affetmesi ama oldu. umarım kafasına dank etmiştir benim nasıl olsa cepte olmadığım.. :KK4:

X