- 29 Kasım 2007
- 72
- 0
uff arkadaslar neredeyse acaba cok mu ilgisizim diye dusunecektim yazilanlari okuyunca :1shok:. ben esimin utusunu bile yapmam. 2.5 yillik evliligimiz de yaptiklarim bir elin parmaklarini gecmez ve hatirlarim onlarda da esim neredeyse aglamakli olmustur naniknanik ve yine ise mi giristin demistir :roflol: :roflol: . ikimizde calisiyoruz ve ben cok yorgun oluyorum aksamlari, simdiye kadar esimin sunu utuler misin dedigini hatirlamiyorum ama ben ona demisimdir tatlim ben hazirlanirken sunu utuler misin diye. ev isleride yani bulasik, camasir, banyo, ev supurme ve toz hep ona ait, garibim. sen ne yapiyorsun demeyin sakin ben de ona yardim ediyorum tabi ama sagolayim cok detay is yaparim , bi mutfagi temizlemem saatlerimi alir. tabi konu ev isi degil ama yani pek simartamiyorum benimkini galiba. ama gece terlemisse t-shirt unu degistiririm kendi ellerimle, basi agriyorsa ilacini suyunu veririm, hastaysa ihlamurunu kaynatirim, yorulmussa ayaklarina masaj yaparim mest olur, oda bana yapar fazlasiyla galiba bunlarda detaya pek girmedi, yani durup dururken pek birsey yapmiyorum galiba. bir alisveris yaparken kiyafetlerini ben secer giydiririm, oda begenirse aliriz (simdiye kadar hep begendi). ya da cok ciddi toplantisi varsa kendisi ister kendisini giydirmemi ben de yardim ederim yoksa karismam. yada uzak bir yere gidecekse bavulunu toplamasina yardim ederim ama bende gidiyorsam pek sansi yok. hatta Turkiye ye gelirken o benim valizimi toplamisti naniknanik simdi cocukta geliyor herkes kendi basinin caresine bakacak valla. enerjiyi nereden buluyorsunuz kizlar :sm_confused: , benim bazen onume koyulan yemegi yemeye takatim kalmiyor. ben yapamam bu kadar, ihih zor. iyi ki en kotuye alistirmisim benimkini :roflol: