- 13 Eylül 2023
- 496
- 270
- 23
kızlar bır sey soracagım ben 3yıllık evlıyım evlenince esımın yasadgı yere yerlestık genelde sosyaliz ama çalıştığımız için hafta 2 gün en az arkadaşlarımızla buluşur 1 gun de aılesını zıyaret ederız. Genel olarak gezmeyı takılmayı sevıyoruz ikimizde son 1 senedır eşimin haftada bı gun halı saha macı oluyordu karışmıyordum ben de o vakitlerde kendimle vakit geçiriyordum sinemaya vs gıdıyorum ya da evde dızı fılm izliyordum Sonra arkadaşlarıyla ayda 1-2 daha gün fıx bulusma etkınlıgı koydular gece corba ıcmeye gıtme aksam dısarda çay kahve ıcın bulusma gibi ona da karısmamaya özen gosterdım bugun bana halı saha macını haftada ıkı gune fıxleyeceklerını söylüyor. ve gece geç saatte oldugu ıcın onsuz uyumak sankı ılerleyen zamanlarda aramıza mesafe koymamıza sbep olacak gıbı gelıyor. bencılce mı dusunuyorum. ya da gece geçte olsa kendıme etkınlıkte olustururum musaıt cok arkadasım var ama işe uykusuz gıtmıyım dıye esım maca gıdınce fılm ızlerken uyuyorum bende. sankı ben evde bekleyen kukumav kuşu oda hayatın tadını çıkarıyor gıbı . karışmamalı mıyım sızce yoksa haftada 1ın yeterlı oldugunu kendımıze zman ayırmamız gerektıgını mı tekrar vurgulasam yorumlarsanız sevınırım