Eşinizin fiziksel özellikleri hoşunuza gidiyormu

eşimin ten rengi ve omuzlarının dik duruşu ayrıca kalçarıda pek hoşuma......

teniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))
minik gözleri:))))))))))))))))))))))

valla heryeri hoşuma gidiyor :asigim:
özelliklede omuzlarında olan gamzeleri :icecream:
evet yalnış okumadınız kocişimin omuzlarında gamze var ve ben hep gamzelerini öperim Şeniz
dün akşam da yürüyüş yapıyorduk şöyle bir baktım dedim kendi kendime ulen ne kadar seksi bir herif almışım diyejeyyar

buda sorulur mu kıııı şimdi :eek: ..laelaelaelaelae
tabikiiii.... kolları valla kolları:dance:
beni sarması herşeyine bedel...

ayyy erkek arkadaşımın beni kollarıyla sarması çok hoşuma gidio evlenincede inşallah devam eder yerimseniben
ya gerçekten bende kollarını seviom bu yüzden jeyyar

çok beğenirim ben eşimi her yerini, herşeyini,
en çok omuzları, kolları, elleri diyebilirim

omuzunu, kollarını, yan belını, karnını, gözlerını,bazı özel seyler ifade eden bakışlarını :), kirpiklerini, kaşlarını, dudaklarınııııı........

ege denizi gibi olann girintili çıkıntılıı hatları karadeniz gibii hırçınn seksülüğü hızlı pratik oluşu horonu anımsatan hallerii vedee akdeniz gibii sıcakk teni denize gir çık güneşlen pozisyonuu

ege denizi gibi olann girintili çıkıntılıı hatları karadeniz gibii hırçınn seksülüğü hızlı pratik oluşu horonu anımsatan hallerii vedee akdeniz gibii sıcakk teni denize gir çık güneşlen pozisyonuu
hehehe allah iyiliğini versin kız güzel yorum ...

vay vay vayyy...
yoruma bak beee...yıkılıyooo...

ya ben sewgilime tam tersini sölesemde,, ben onun vucuduna bitiyorrumm... kesınlıkle manken olmalı.. uff kıskanıyorum galibaa

X