• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin cebinde...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:S Valla eşini en iyi sen tanırsın.yorum yapılamazki
Mesela ben böyle bi durumla karsılassam sunları düşünürdüm
1,ehehe beleş bulmus ama defoludur bu patlaktır muhafaza
2,Neden cebindeki bu ya?daha gözden uzak bi yere kaldırmalıyım.Düşcek olur olmadık bi yerde.

Ama hiç aklıma herhangi bi yerde baska amaclı kullanacagı gelmezdi.Çünkü eşimi iyi tanır olurdum.
Egerki Bunu Düşündürebilecek bir eşe sahipsem.Hazır evi terketmişkende Birdaha dönüp Derdime dert katmazdım

sende bu eş olduktan sonra derdin bitmez arkadaşım, en son evden kovdu seni, hastanede mi kalsam diyordun doğru mu hatırlıyorum, ondan önce not tutarken yakaladı seni ikiniz hakkında, o sıralarda en ufak kıldan bile tiksiniyorum demişti cinsellik sırasında, şimdi de cebinde prezervatif bulıuyorsun, bütün bunlar ne zaman oluyor???

hafızana hayranımmm supersın :nazar:

sana kızmıs kavga etmıssınız yaaa bence senı aldatmayı dusundu amacı senı cezalanırmak yapamadı geldı donup yalvardı
sımdıde sana mahcup olma onu utandırdı

valla 25 yıllık evliyim hiç cebini,telini karıştırmadım karıştırmamda ne aldattı nede başkalarına baktı yuvanızda zorla huzursuzluk bulmaya çalışnayın bence herkese huzurlu ve mutlu olabileceği bir hayat diliyorum(birazda mutluluk kendi elimizde)

valla 25 yıllık evliyim hiç cebini,telini karıştırmadım karıştırmamda ne aldattı nede başkalarına baktı yuvanızda zorla huzursuzluk bulmaya çalışnayın bence herkese huzurlu ve mutlu olabileceği bir hayat diliyorum(birazda mutluluk kendi elimizde)

bende karıstırmam
eger kı bır kadın esinin cebını telını bılg kurcalıyorsa zaten guven sornu var degılmı ? sızın guvenınızı sarmamıs sızde gerek duymamaıssınız tıpkı guven sorunu olmayan tum çiftlerde oldugu gibi

suphelenıyor sorun var takıp etmıssınızdır umadım arkadasımzın ewlılıgı sorunlu yuvanızda zorla huzursuzluk bulmaya çalışnayın demissiniz yaa kadın susup sıneye cekmelı esım mutlu olsun dıye bunu mu demek ıstedınız burada sorun bayanda degıl

hırsızın hıç sucu yok demı ? cebını kurcaladın arandın demek ıstemıssınız pekı cebınde ewlı bır adamın prezervatif tasıması normal mı ?
biraz daha yuregınızden dusunun bu kız sızın kızınız olsa damadınızda ızınızı geceewden kovsa gıdecek yerı olmasa sonra cebınde kıznız anlatasa yıne boylemı dusunursunuz ( tum anneler gıbı ewlılıgnı kurtarması ıçın nasıhatlar verebılırsınız ama gerekten aklınızdan boyle mı dusunursunuz merek ettım):kızgın:

esinle ilgili her konu icin farkli basliklar actigin icin dogru yorumlar gelmiyor bana kalirsa,
en basindan anlatsana actigin son 3 konuyu ozetlesene sen en guzeli..
defter tuttugun icin sana hakaret etti ardindan evden kovmadi mi?
sonra ne ara baristiniz da konu pre. ye geldi?

aman ya allah kimseye boyle evlilik vermesin cidden sabah sabah tadim kaccti.

Son düzenleme:
konuya yazılan bazıyorumları okuyunca erkeklerin bu kadar kolay aldatmasını haklı buldum
adamın cebinde prezervatif var
hani cinsel ilişkilerde kullanılan şey bu
kibrit mibrit değil
nasıl normal diyebiliyorsunuz arkadşlar
sizin çantanızda bulsa eşiniz normal dermiydi
valla ben kocamı herşeyden ve herkesten çok severim ama böyle bir durumda o prezervatifi alırrr..............

ayrıca birşeyleri karıştırınca illaki kötü birşey bulmak mı lazım
ne demek karıştırma
belki içime kurt düştü
bunu gidermek için bakıcam
illa köt übir sonuçmu olmalı
yani şöyle diyor bazıları
karıştırma anlama aldatıldığını
göz yum
pehhhhhhhhhhhhhhh

konuya yazılan bazıyorumları okuyunca erkeklerin bu kadar kolay aldatmasını haklı buldum
adamın cebinde prezervatif var
hani cinsel ilişkilerde kullanılan şey bu
kibrit mibrit değil
nasıl normal diyebiliyorsunuz arkadşlar
sizin çantanızda bulsa eşiniz normal dermiydi
valla ben kocamı herşeyden ve herkesten çok severim ama böyle bir durumda o prezervatifi alırrr..............

ayrıca birşeyleri karıştırınca illaki kötü birşey bulmak mı lazım
ne demek karıştırma
belki içime kurt düştü
bunu gidermek için bakıcam
illa köt übir sonuçmu olmalı
yani şöyle diyor bazıları
karıştırma anlama aldatıldığını
göz yum
pehhhhhhhhhhhhhhh

düşüncelerimin tercümanı oldun canım...a.s.
çok haklısın.
evet,şüphelenmiş ki bakmış .
neden bakmasın.
adam şüphelense bakmayacakmı karısının ceplerine.
var demekki
bir şüphesi bakmış ve de yanılmamış bulmuş sonuçta aradığını.
bu arada normalde prezervatif kullanıyorlarsa, ayrı tabii.
o zaman pek birşey diyemem..

düşüncelerimin tercümanı oldun canım...a.s.
çok haklısın.
evet,şüphelenmiş ki bakmış .
neden bakmasın.
adam şüphelense bakmayacakmı karısının ceplerine.
var demekki
bir şüphesi bakmış ve de yanılmamış bulmuş sonuçta aradığını.
bu arada normalde prezervatif kullanıyorlarsam,o ayrı tabii.
o zaman pek birşey diyemem..

ya ablacım delirmemek içten değil
onun cebi benim cebim var mı yaaaa:kızgın:

ya ablacım delirmemek içten değil
onun cebi benim cebim var mı yaaaa:kızgın:

canım ya,
bak diyorlar yollarda dağıtılıyormuş.adamcağızda almış unutmuş..:icecream:.
belkide masumdur. ne bilsin şimdi, günahına girileceğini değil mi.:delphin::delphin:
yazık adama... :çok üzgünüm:
yoldan almış bedava diye.
cezası bumu olmalıydı..
tüüüüühhhh.ay gerçekten fesatız çok:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
....................

Son düzenleme:
Aslında şüphelenmeye bile gerek yok ki..
Kocamın cebinden bir çakmak vs. de almak için de uzanabilirim di mi?
Adama her seferinde soracak mıyım;"Cebinde yanlış bir şey var mı,bişiy alıcam da" diye??:delphin:

canım ya,
bak diyorlar yollarda dağıtılıyormuş.adamcağızda almış unutmuş..:icecream:.
belkide masumdur. ne bilsin şimdi, günahına girileceğini değil mi.:delphin::delphin:
yazık adama.senağlama
yoldan almış bedava diye.
cezası bumu olmalıydı..
tüüüüühhhh.ay gerçekten fesatız çok:kahve:
çok çokk bu yüzden mutlu olamıyoruz ablacım
buı arada karısıyla kavga etmiş ama yoldan dağıtılan!!!! prezervatifi alıp cebine koymuş
vay vay vay
Aslında şüphelenmeye bile gerek yok ki..
Kocamın cebinden bir çakmak vs. de almak için de uzanabilirim di mi?
Adama her seferinde soracak mıyım;"Cebinde yanlış bir şey var mı,bişiy alıcam da" diye??

aaa sorcaksın alabilirmiyim diye
kendi mutluluğunu kendin yarat şekerim:1closedeyes:

waww allah taş edecek sizi sen tut seni evden kovan ama masum,
cebinden prezarvatif çıkan ama seni asla aldatmayacak adamı yoktan yere üz..?!
günah değil mi arkadaşım eşine adam pırıl pırıl adam..öp başına tac et eşini ...:1closedeyes:

Bütün konularınızı okudum ben sizin. Sorun cepteki prezervatif filan değil. Tabi herşey olabilir, burdan yazıldığı kadarıyla yaptığımız yorumlar yanlış olabilir ama bence:
Eşinizin cinsel konular ve maddi konular nedeniyle ciddi bir psikolojik bunalımı ve kendine güven sorunu var. Bu bunalım ve güvensizlik cinsel hayatı olumsuz etkiliyor olmalı. Bu bir kısır döngü, olumsuz cinsellik ve maddi sıkıntı psikolojik sorun yaratıyor, psikolojik sorun diğer sıkıntıları olumsuz yönde körüklüyor.
Siz kendinizce çaba harcıyorsunuz, duyarlı ve bilinçli olmaya çalışıyorsunuz ama -kızmayın sakın- biraz acemice yapıyorsunuz bunu. Eşinizse iletişim konusunda çok sorunlu. Anladığım kadarıyla zaten iç dünyasının kapıları kapalı, size karşı yüreğini açamıyor. Bu nedenle çabalarınız sonuçsuz kalıyor. Sorunlar büyüyor, yenilerini doğuyor. Bu süreçte de eşiniz kendini iyi ifade edemediğinden ve de cinsellik konusunda kendini eksik hissettiğinden hırçınlaşıyor, kabalaşıyor, kabuğunu kırmamak için sizi kırıyor.
Benim önerim, eşinizle konuşup destek almaya ikna etmeniz. Ama bunu bir kavga anında ya da sonrasında değil en mutlu olduğunuz anlardan birinde şefkatle yapın. Eğer destek almayı kabul etmezse yine mutlu olduğunuz, işlerin yolunda olduğu bir an kendiniz konuşun. Siz kalkanlarınızı kaldırdığınızı vurgular bir şekilde konuşun ki o da aynı şeyi yapmaya cesaret edebilsin.
Ama bu da işe yaramazsa bence evliliğinizi gözden geçirin. Çok fazla sorun yaşıyorsunuz. Bütün hayatınızı bir insanın psikolojik sıkıntılarına adamak zorunda değilsiniz.

açıkçası kk'daki anlayamadığım bikaç insandan birisiniz.. numunelik diye tabir edilebilecek bi evliliğiniz var.. ne desem bilemiyorum, allah size sabır versin..

Hımmm pire-lendim ben bu iştenCADIARZU
Prezervatif bir tutum sergileyin,örtün gerçeklerin üstünü :kahve:,

bir evli erkek arkadaşım karısını aldatıyordu ama karısına da öyle iyi davranıyorki sanki aşkımdan geberiyor.tabi bizim hatunun bişeyden haberi yok leyla.ona bunu neden yaptığını vicdanının sızlayıp sızlamadığını sordum bana verdiği cevap karısını aldatmayan erkek mi var demişti.valla bilmem ben artık o kadar çok bu tarz şeylerle karşılaşıyorum ki kimseye yapmaz diyemiyorum.ortalık çok fena erkekler aldatmaya meğilli kadınlar evli bekar sevgilisi var yok hiç umursamıyor erkeklerin koynunda.bizi aldattıkları da yine bir kadın hep şunu derim kadının kadına bu anlamda yapacağını şeytan bile yapamaz.

ay yorumların hepsini okudum
şaşırdım ilginç bir konu yorumlarn bazılarıda üzdü beni
bazı arkadaşlar kendisinden yardım isteyen biri ile dalga geçmiş yok balon falan kimsenin zoruna gitmesin hoşuma gitmedi
ama kelebek yaptığın araştırma süper olmuş bizide aydınlatmışın sağol
arkadaşım sana sağlıklı bişiy diyemeyecem çünkü olayı tam anlayamadım zaten barıştınız diye kullanacağını düşünmüş olamazmı eşin
ama senin tepkin de yanlış adamı bağıra çağıra niye uyandırıyosun aldatıldığınıda düşünüyosanda soğuk kanlı olacaksın ki sonuca ulaşasın bağırmayla olmaz
zaten eşinin tepkisi hayret verici
ya cidden ben çözemedim yaa:(

Back
X