• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizin Ayaklarını Yıkar mısınız?

Eşinizin ayaklarını yıkar mısınız?

• Ankete Katılan
    110
Valla evlendigimiz zaman fantazisine eglencesine bir iki yaptik ama evlilik oyle bosey ki onlarla olculmeyecek kadar buyuk ve mukaddes. Suan esimin bana yaptiklarini dusununce degil ayak yikamak bastan asagi adami hergun kirklasam hakkini odeyemem. Hamileyim cok da sıkintılıyim. O mide gazimi cikarmam icin bebek gibi sirtimi ovmasi ( mide sorunum var kitlenip iki buklum kaliyorum)sirf ben rahatladim diye mutlu olmasi o kusmalarimi temizlemesi filan hakkini odeyemem. Onun yaptiklarini ben yapamazdim heralde
iyyy bu arada bi cirpida butun rezilligimi doktum ortaya:KK53:

Bizde biri hastaysa, diğeri onun için her şeyi yapar, gerekirse ayağını da yıkar, duşa da sokar, masaj da yapar.
Ama bu gibi uç durumlar dışında herkes kendi başının çaresine bakar.

Yıkarım, o da benimkini yıkar. O çok özel bir adam, her türlü fedakarlığı hakedecek kadar.. Dünyada eşini benzerini ne gördüm ne duydum.. Çünkü yemez yedirir, giymez giydirir, iş yaptırmaz kendi yapar yorulmayayım diye. Ne demek ayakları, her türlü fedakarlık feda olsun benim birtaneme..

Allah muhtaç etmesin neden muhtacken yikayayim sadece? Bu cumleyi kurmak bile canimi acitir. Yeter ki saglikli olsun benim sevdigim, Rabbim onun acısını bana gostermesin. .

Ona ne yapsam az, yikarim da, her gun masaj da yaparim, onun bana yaptiklarinin yaninda bi ayagini yikamisim cok mu Allah aşkına?

Hiç yıkamadım ama gerekirse yıkarım.
Hastalık sebebiyle ayağını yıkamak, masaj yapmak ovmak iyi geliyorsa yaparım.

O bana daha fazlasını yapar çünkü.
Hak edene hakkını vermem gerekir.
Başka türlü rahatsız hissederim, vicdanım susmaz..

Ihtiyaç dâhilinde olmamasına rağmen eşim çok defa yıkamıştır, bende hiç düşünmeden yaparım.

Gerekirse yıkarım.. Zaman oldu , eline bir leğen su alıp içine lif atıp heryerimi yıkadı, yan yatırıp sırtımı sildi.. Terimi alayım derken kan ter içinde kaldı.. Gerekirsee tabiiki yıkarımmm.. Bu arada rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin, yıkayana ne kadar zor bilemem ama yıkatana çok koyuyor bu durum

yıkarım pedikür de yaparım yağlarım daaa:)
ama o da benimkini yapcek yok öyle tek taraflı ilgi ve çaba :KK53::KK53:

Sırf keyfi içinse asla yıkamam ya da yıkarım ama karşılıklı olursa.. almadan vermek ALLAH 'a mahsustur :KK51:

Ayaklarını yıkamaya engel bir durumu varsa yıkarım, tırnaklarını da keserim, bakımını ihmal etmem. Ama keyfi bir durum varsa ne munasebet!

Back
X