Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla evlendigimiz zaman fantazisine eglencesine bir iki yaptik ama evlilik oyle bosey ki onlarla olculmeyecek kadar buyuk ve mukaddes. Suan esimin bana yaptiklarini dusununce degil ayak yikamak bastan asagi adami hergun kirklasam hakkini odeyemem. Hamileyim cok da sıkintılıyim. O mide gazimi cikarmam icin bebek gibi sirtimi ovmasi ( mide sorunum var kitlenip iki buklum kaliyorum)sirf ben rahatladim diye mutlu olmasi o kusmalarimi temizlemesi filan hakkini odeyemem. Onun yaptiklarini ben yapamazdim heralde
iyyy bu arada bi cirpida butun rezilligimi doktum ortaya
Bizde biri hastaysa, diğeri onun için her şeyi yapar, gerekirse ayağını da yıkar, duşa da sokar, masaj da yapar.
Ama bu gibi uç durumlar dışında herkes kendi başının çaresine bakar.
Yıkarım, o da benimkini yıkar. O çok özel bir adam, her türlü fedakarlığı hakedecek kadar.. Dünyada eşini benzerini ne gördüm ne duydum.. Çünkü yemez yedirir, giymez giydirir, iş yaptırmaz kendi yapar yorulmayayım diye. Ne demek ayakları, her türlü fedakarlık feda olsun benim birtaneme..
Allah muhtaç etmesin neden muhtacken yikayayim sadece? Bu cumleyi kurmak bile canimi acitir. Yeter ki saglikli olsun benim sevdigim, Rabbim onun acısını bana gostermesin. .
Ona ne yapsam az, yikarim da, her gun masaj da yaparim, onun bana yaptiklarinin yaninda bi ayagini yikamisim cok mu Allah aşkına?
Gerekirse yıkarım.. Zaman oldu , eline bir leğen su alıp içine lif atıp heryerimi yıkadı, yan yatırıp sırtımı sildi.. Terimi alayım derken kan ter içinde kaldı.. Gerekirsee tabiiki yıkarımmm.. Bu arada rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin, yıkayana ne kadar zor bilemem ama yıkatana çok koyuyor bu durum