- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Eşimin bir aile dostunun kızı ve damadı yeni bir youtube kanalı açtılar, eşimi de dahil ettiler ve fenomen olup bu işten paralar kazanmak gibi de saçma bir hayalleri var. Geçenlerde youtube kanalına koymak için bizimle bir video çekimi yaptılar. Ancak bana göre video uygunsuz. Herkes tarafından hemen izlenecek diye bir şey yok tabi ki ama oturduğumuz küçük ilçede herkes az çok birbirini tanıyor, biz de tanınıyoruz ve bu videoyu bazı sebeplerden hiç uygun bulmuyorum. Bu düşüncemi “ben dili ile” kibarca eşime söyledim. Eşim cevap vermedi, ben de “bir şey söyle” deyince, sadece “haklısın” dedi, belki o an tartışmak istemediği için. Bir de çocuk (damat) "çok güzel olacak, çok güzel olacak" diye diye günlerdir montaji ile uğraşıyor ve bir de bu iş için aralarında whatsapp grubu kurmuşlar (4 kişi) haberleşiyorlar, aşırı hevesliler falan. Bu ve benzeri durumlar bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Eşim arkadaşlarının çok etkisinde kalan biri ve asla hayır diyemez. Çoğunlukla onu frenleyen ben oluyorum ama ben de insanlara hayır demekte zorlanan biriyim ve kendimi “basireti bağlanmış” dedikleri durumlarda bulduğum çok oldu özellikle eşimin arkadaşları konusunda böyle arada kaldığımda. Bundan 2 sene önce yine başka bir arkadaşının yaptığı ve bizi içine dahil ettiği bir “kamera şakası” yüzünden başımıza çok kötü bir olay geldi. O olaydan sonra biraz ders aldım ama böyle şeylerin başıma gelmesini de engelleyemiyorum, o an “basiretim bağlanıyor” örneğin en başta o videoyu çektirmemeliydim ama çektirdim ben de o anki atmosfer ile (çok hevesli olmaları vb). Var mı böyle durumlar yaşayan? Ve ne yapılır özellikle de şimdi bu video konusunda?