- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
- 18
- Konu Sahibi iremerve1990
2 ornek vericem.kardesimin 2 arkadasi..2si de evli..ve eslerini ben de taniyorum muhabbetimiz var..birisinin esi yeni dogum yapiyo kizi 2 aylikken vs kardesimi aryo senle tatile gdelim diye o da tmam diyo esinden izni kardesime aldiryo cnku kendi tek gdeyim diyemio karisina..tatili kardesim ayarlio gbi gosteryo yani. kadin kardesime guvenio sana emanet ediyorum diyip gonderyo.tam gdecekleri zamn 2 tane de hatun gelecek ne sen bana kariscan ne de ben sana diyor ..bnm mal kardesm de abi bn soz verdm nasl alet olurum buna 2 aylik kizin var dese de ikna olup gdiyor.ve adam orda isi pisiryor..kardesm abla cok uzgunum alet oldum serefsz bana da getrms bi tane ama ayni odada bile kalmadm diyor cok kizdm cooook..vicdan yapmis bana anlatti..bi arkadasi daha var hepsi de bunda toplanms serefsz arkadaslarin..onun da 2 hftalik kizi var..eylulde iznim var kendni ayarla bodruma gdelim turizmci arkadslarm var bize rus vs ayarlayacaklar bu kiyagmi unutma demis..adam simdiden ayarlmis aldatacak dahanlohusa karisini serefsz.dedim bida evli adamlarla tatile gdersen beni sil..gtmeyecek..kardesim vicdanli cocuk ama nasil bole arkadaslari var amlamiyorum.esini sen bilr tanirsin. ama buyuk risk ben kardesimin anlattklarini soyleyeyim erkeklere guven olmaz://