eşinize,sewgilinize yaptığınız en güzel şaka hangisiydi ve tavrı nasıl oldu?

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
kızlar eşinize veya sewgilinize yaptığınız en komik şaka hangisiydi anlatır mısınız? mesela ben eşim yemek yiyeceği zaman tadına bakmadan tuz atar(bu huyuna gıcık olurum tabi) bende bir kere tuzu doldurdum yemeğine geç geldiği için tek başına yemişti o gün o da tuzu attı attı yedi ve geri çıkardı jeyyarçok gülmüştük arkadaşları da vardı :roflol:şimdi tadına bakmadan tuz atmaz oldu aşkım:nazar: hemde öğretici bir şaka oldu bu huyundan da kurtuldu:roflol:ay hala gülüyorum o yüzünün haline:roflol:sizinde var mı böyle maceralarınız:roflol:

önceki evim büyüktü ve kızımda küçük..eşimle kızım mutfakta yemek yiyolardı ben onlardan önce kalktım muzurluk yapıcam ya yatak odasına gittim ve gardorobun içine saklandım uzun bir müddet anlamadılar ortalıktan yok olduğumu..sonra kızım anne diye seslendi baktılar ses yok ama ben için için gülmeye başladım sonra eşim seslendi yine ses yok..bu kez ciddi ciddi aramaya başladılar evde yokum,telefonla komşularımı aradılar orada da yok en son yatak odasının balkonuna çıkıp (9.katta oturuyordum)aşağı bakarken ben koptum ama nasıl gülüyorum anlatamam gelip kapıyı açtılar kızım beni görünce ağlamaya başladı eşimde kızdı sonra da sarıldı ve birdaha böyle şakalar yapma yüreğim ağzıma geldi dedi ama ben arada yine yapıyorum ama şimdiki evim küçük olduğu için hemen buluyorlar yani artık yemiyorlar...

yataga gitmek uzere esime iyi geceler dedim ve gittim
aklima seytan girdiya
esim tv seyrediyodu duvarlarin arkasindan gizli gizli dolanarak esimin tam arkasindaki sandalyeye ciktim ordan yuksek sesle pooooooh diye bagirarak onune atladim
esimin aldigi karete pozisyonu ve bagirisi hic aklimdan cikmiyo
cok korktu
ama ben onu birden bagirip korkutmaktan cok zevk aliyorum
aman napim oda erkek deilmi korkmasin.......

ayy bir tane daha geldi aklıma..eşim oturma odasında bir güzel uzanıp tv seyrediyordu ama öyle heyecanlı birşeyler seyrediyorki sesi mutfağa geliyordu..odaya gittim ona çaktırmadan tv nin ikinci kumandasını aldım ve mutfağa gidiyormuş gibi yaptım..odanın kapısının oraya gizlenip tv nin kanallarını değiştiriyorum ama ne yapacağını şaşırıyor kendi kendine allah allah ne oluyor deyip kanalı dğiştirmeye çalışıyor..ben bir taraftan sesini kısıp birden sonuna kadar açıyorum ama gülmektende duramıyorum ve zaten fazlada dayanamadım ve kahkahayı bastım ..allahım dedi ya nereden aklına geliyor bu muzurluklar deyip benimle beraber gülmeye başladı...valla hala gülüyorum çok komikti...

kızlar ozaman birde bu şakayı deneyin inanın karşınızdakiler görülmeye değer oluyor.jeyyar
öncelikle eşinize çay koyacağınızı söyleyin .ama koymayın eşinizide mutfağa yaklaştırmamaya dikkat edin. bir müddet sonra bardaklarınızı boş olarak odaya getirin.çaydanlığın üst kısmına azıcık su koyun tabi. ve alın elinize girin odaya artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama çaydanlıkları üzerine fırlatın sıcak çay olduğunu düşünüp acayip korkuyorlar... ve sizede doya doya gülmek kalşıyor.
ben nişanlıma yaptığımda yanıcağını düşünürek ayakta resmen dans etmişti.

bir arkadaşımda koluna su gelince yandım yandım die odada koşuşturmaya başlamıştı halbuki su soğuktu:roflol::roflol:
akşam hemen deneyin ve bizimle paylaşın:teytey:

ayy bir tane daha geldi aklıma..eşim oturma odasında bir güzel uzanıp tv seyrediyordu ama öyle heyecanlı birşeyler seyrediyorki sesi mutfağa geliyordu..odaya gittim ona çaktırmadan tv nin ikinci kumandasını aldım ve mutfağa gidiyormuş gibi yaptım..odanın kapısının oraya gizlenip tv nin kanallarını değiştiriyorum ama ne yapacağını şaşırıyor kendi kendine allah allah ne oluyor deyip kanalı dğiştirmeye çalışıyor..ben bir taraftan sesini kısıp birden sonuna kadar açıyorum ama gülmektende duramıyorum ve zaten fazlada dayanamadım ve kahkahayı bastım ..allahım dedi ya nereden aklına geliyor bu muzurluklar deyip benimle beraber gülmeye başladı...valla hala gülüyorum çok komikti...

ay buna çok güldüm yaa:roflol:

evlendiğimizde deneyeyim bunu:roflol:

çok hayince planlarr ama çokta komıkk:roflol:korkutulan şakalrı pek seferimmm evlenınce kesın denerımm şuan o anki yüz hali aklıma geliodaaa:roflol::roflol::roflol:

yataga gitmek uzere esime iyi geceler dedim ve gittim
aklima seytan girdiya
esim tv seyrediyodu duvarlarin arkasindan gizli gizli dolanarak esimin tam arkasindaki sandalyeye ciktim ordan yuksek sesle pooooooh diye bagirarak onune atladim
esimin aldigi karete pozisyonu ve bagirisi hic aklimdan cikmiyo
cok korktu
ama ben onu birden bagirip korkutmaktan cok zevk aliyorum
aman napim oda erkek deilmi korkmasin.......

ay harika yaaa karate pozisyonu haa gözümün önüne geldi birden pozisyon hiyaaaa diye bi ses iki el havada bi bacak tekme atacak kıvama gelmiş:roflol: allah allah niye benim aklıma gelmiyo böyle şeyler yaa ne komik hatunlarsınız ben odunmuyum neyim ayol aaa

kızlar ozaman birde bu şakayı deneyin inanın karşınızdakiler görülmeye değer oluyor.jeyyar
öncelikle eşinize çay koyacağınızı söyleyin .ama koymayın eşinizide mutfağa yaklaştırmamaya dikkat edin. bir müddet sonra bardaklarınızı boş olarak odaya getirin.çaydanlığın üst kısmına azıcık su koyun tabi. ve alın elinize girin odaya artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama çaydanlıkları üzerine fırlatın sıcak çay olduğunu düşünüp acayip korkuyorlar... ve sizede doya doya gülmek kalşıyor.

bir arkadaşımda koluna su gelince yandım yandım die odada koşuşturmaya başlamıştı halbuki su soğuktu:roflol::roflol:

valla güzel haa deneyecem ben bunu ama sonunda ıslanmak var be şimdi yaz günü yapsak daha iyi olacak galiba sonra koltuk kanepe ne varsa ıslatmayalım şimdi kış günüde zor kurur oturulmazda üstünee

arkadslar süpersiniz ama caydanlığı kesin yapıcam anlatırım:)))))))))))))9999999

işte bu denemeye değer gibi görünüyor

valla güzel haa deneyecem ben bunu ama sonunda ıslanmak var be şimdi yaz günü yapsak daha iyi olacak galiba sonra koltuk kanepe ne varsa ıslatmayalım şimdi kış günüde zor kurur oturulmazda üstünee

hayatım sadce çaydanlığın üzerine azıcık koyman yetrli suyu hissetsin yeter.yaptıktan sonra bizimle paylaş tabi bizde eğlenelim ok.a.s

Benden de bir tane =)
Eşim gecenin bir yarısı lavaboya kalktı gözler kapalı tabii.
Bende uyandım içime cinlik girdi ya hemen bende kalktım.
Kapının köşesine saklandım. Gece olduğu için içeride hafif bir ışık var ama karanlık yinede. Saçlarımda kıvırcık olduğu için yatak hali kabarmış epey.
Neyse işini bitti tam önümden geçerken böööööö diye bağırdım.
Bir sıçradı ama görmeniz lazımdı. Hırsız sanıp hemen vurma pozisyonuna geçti. Işığı bereket cabuk açtım yoksa bana denk gelecekti
:roflol:
Tabiii ne uyku kaldı ne bir şey. Birazcık kızdı bu gece yarısında nasıl şaka diye ama sorma barıştık sarılıp tekrar uyuduk. :asigim:

Allah Allaaaah bunalıma giricem şimdi.
Benim gibi espritüel bir kız bunca zamandır kocasına hiç mi şaka yapmamış yahu, düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyo :uhm:
Yok yok kesin hatırlıycam.kafamçokkarıştı

süpermiş yaa kesin denicemjeyyar

akşam bunu hemen deniycem valla bakalım ne yapacak?sositososito

Herkes deneyeceğim demiş ama hiç paylaşan olmamış. Haydi hanımlar, biz deneyemiyoruz, dinleyelim bari.kaydirigubbakcemile3

biz o şakayı evde denemiştik kuzenle
amcama yaptık adamcagız nasıl da kaçmıştı =)
o anki hallerini görmek çok eğlenceli =)

Back
X