Eşinize şefkatli olun

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
EŞİNİZE NEDEN BİRAZ ŞEFKATLİ OLMAYI DENEMİYORSUNUZ?

· Eşiniz eve geldiğinde bir yorgunluk kahvesi yapıverin (Eşim eve geldiğinde şahsen evin işleriyle okadar uğraşmış olupta yorgun düşüyorum ki,ben ah bir kahve yapanım olsada içsem diyorum)
· Ona seksi/sevimli/yumuşak/zeki göründüğünü söyleyin (Ona seksi/sevimli/yumuşak ve zeki göründüğümü söyliyim söylemesine de ya şımarır kendini birşey sanarda bana boynuzu takarsa)
· Eşiniz için çiçek ekin ve ona verin (Ektiğim çiçeklerin hepsi susuzluktan kurudular,unutuyorum sulamayı)
· Hergün onu sıkıca,içtenlikle kucaklayın (o zamanda "sen gene benden bişey istiyosun" diyo ya)
· Arada bir başbaşa kalabilmek için çocuklara bakacak birini bulun (Şimdilik ben bakmak zorundayım,çünkü hamileyim)
· Anılarınızı tazelemek için vakit ayırın,onunla birlikte eski fotoğraflara bakın,birlikte geçirdiğiniz güzel anıları hatırlayın (Her fotoğrafta "ogün giydiğin etek çok kısaydı" yada "beni elim senin omuzundayken sen niye bana sarılmamıştın" diye tartışma çıkıyo"
· Eşinize uzun bir masaj yapmayı önerin (Ara sıra yaparım ama bugün yapsam yarın yine istiyo)
· Elini çok sık tutun (Boyu biraz uzun olduğu için sanki babam beni gezmeye çıkarmış da gezdiriyor diye hissediyorum kendimi)
· Televizyon izlerken ona sokulun (Bir koltuğa ikimiz sığmıyoruz ki)
· Birlikte uzun yürüyüşlere çıkın (Zaten işten yorgun argın geliyo,ne cesaretle yürüyüşe çıkalım diyebilirim ki)
· Ona "seni seviyorum" deyin. (İşte yapabildiğim ve onunda söylediği zaman çok hoşuma giden bir söz)

Elini çok sık tutun (Boyu biraz uzun olduğu için sanki babam beni gezmeye çıkarmış da gezdiriyor diye hissediyorum kendimi)
tam beni anlatıyo...:sm_confused:

Kadinlar şimartilmayi Daha Fazla Hak Ediyor Bence,dünyanin En Ağir Işciliğini Bizler Yapiyoruz,gündüz Işte Akşam Evde çalişip Ayni Anda çocuk Doğurup Bakip Büyütüyoruz,evin Tüm Sorumluluğu çocuklarin Sorumluluğu Hangini Sayiyim ömür Yetmez Sayfa Yetmez,kendimizi şimartalim Biraz

aa bunlarin cogunu yapiyorum yinede yaranamiyorum canim erkek milletine fazla yüz vermicen aslina yüz verirsin astarinida istiyorlar :=))

ayy bayıldım ben bu yazılanlara :)))))) süper demek uzun boylu olunca baba gibi oluyor haaa zuhahahahh.

Anası değilim ne şefkatte bulunacam koca adama,ben bayanım o nazlasın beni.masaj yapcakmışım o bana yapsın gün akşama kadar canım çıkmış çocuklarla işlerle,yemeğide yapmışım,hadi türk kahvesi yapmasada,çayıda o yapsın,yok ya başka hatunlara gitmesinler diye tepemizemi çıkarcaz,giden gider kalan sağlar bizimdir.

süperr bi yazıı,ama ben burdakilerin çoğunu yapıyorum.eşimi mutlu etmek hoşuma gidiyor...ama o da aynı şekilde beni mutlu etmeyi severŞeniz ayy bi aşık gördüm kendimi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…