- 28 Mayıs 2020
- 934
- 1.376
- 63
- Konu Sahibi Nenekorkud
Gunde bir defa alinacak degil miMinicik kırmızı mercimek kadar canım. Ağzında boğazında hissetmiyorsun bile yutarken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde bir defa alinacak degil miMinicik kırmızı mercimek kadar canım. Ağzında boğazında hissetmiyorsun bile yutarken
Evet hayatım sabah kahvaltıdan 20 dk önce aç karnına alıyorsun. Günde 1 defaGunde bir defa alinacak degil mi![]()
Tesekkur edrmEvet hayatım sabah kahvaltıdan 20 dk önce aç karnına alıyorsun. Günde 1 defa
Ben 8aylik dogdum bu nedenle doktorum da erken dogan kadinlarda pcos olagan bir durum dedi. Bana da kistlere yonelik bir tedavi vermedi. Sadece klomen kullanmami soylediCanım bendede kist vardı ama doktor tedaviye gerek duymadı bende kistler hiç bir zaman engel değilmiş sadece süreyi biraz uzatırmış nasipse zaten zamanı gelince olur ama seninki ne düzeyde bilemiyorum tabi bence doktora eşinle birlikte git ve eşin bence doktordan dinlesin daha etkili olur bence inşallah kısa zamanda yavrunu alırsın kucağına![]()
O doktor nasıl bir doktormuş ki sana bebeğin olmaz demiş Allah kahretsin öylesini.Kizlar merhababen bir yillik evliyim ve bebek icin cabaliyorum. En sonunda ozel bir doktora gittim ve bende polikistik over oldugunu bu nedenle gebelik olmadigini ama sakin kalmam gerektigini ve klomen tedavisi ile yumurtalik gelisimini saglayip olumlu sonuc alabilecegimi soyledi. Ve tane tane her seyi anlatti sagolsun. Ancak benim asil problemim esime bunu nasil anlatacagim? Yani esim de tabi ki cabaladigimizin bilincinde ancak ona gore doktora hemen gitmemek zamana yaymak gerekiyirmus. Esime gore hayirli vakti geldiginde nasip olur doktora gidip ilaclarla bogusmani istemiyorum diyor israrla.
Ben de yasim 29 ve yas geciyor diye gittim. İyi ki de gitmisim cnku bosuna ugrasacakmisim zaten. Simdi ben bunu esimle nasil paylasmaliyim sizce bana akil verebilir misiniz? Anlayissiz geri kafali birisi degil asla sadece dogal yollardan ugrasalim ilac alip sagligini bozmayalim diyor. Sonucta bir erkek ve sanirim fazla anlamiyor bu islerden. Nasil anlatabilirim
ve umarim konuyu dogru basliga acmisimdir umarim
![]()
İnsallah ben de kavusurum cok tesekkur edern yorumunuz icnO doktor nasıl bir doktormuş ki sana bebeğin olmaz demiş Allah kahretsin öylesini.✔ Ben 38 yaşındayım polikistik overim hemde ağır olandan. Tiroidim var had safhada✔ amh değerim 0.001 üstelik. Amh doğurganlık oranı demek bu aradaben bu yaşıma bu hastalıklara rağmen hemde polikistikken 3 kez klomensiz vs hamile kalmışım senin dokforun sana nasıl böyle hamile kalamazsın der çok ilginç ya gerçekten
güzelim sen boşver polikistiği sen en önce yumurtlama takibi yap düzenli günlerinde ilişkiye gir rabbim verir daha yaşın küçük
38 yaşındayım yaşım geçti demiyorum deniyorum üzülme rabbim kucagını boş bırakmasın
![]()
Dr anlatırsa ikna olur. Siz ne derseniz deyin sizin abarttığınızı düşünecek.
Aynen aslnda onu da yapacagiz insallah ,esim su an burda olmadigi icin tum isler askida kaldiEşine de ki beni boşver, senin de test vermen gerek. Artık 1 yıl olduysa sıra ona da gelir çünkü. Erkeğin değerler düşük olduğu zaman daha çok uğraşmak gerekebiliyor. Burada düzeltemeyip tüp bebeğe başlayan bir ton insan var.
Israr ediyorum eşin test versin sorun yoksa denensin klomen filan. Bekleyeceksen sorun yoksa beklersin.Aynen aslnda onu da yapacagiz insallah ,esim su an burda olmadigi icin tum isler askida kaldi
Ben de tup bebek tedavisi gerekir diye dusunuyorm ama once en az alti ay denemem gerektigini cnku evliligmn daha yeni oldgnu soyledi doktor. Mecbur bekleyecem![]()
Israr ediyorum eşin test versin sorun yoksa denensin klomen filan. Bekleyeceksen sorun yoksa beklersin.
[/QUOTE
Dinleyecegimesim gelir gelmez ilk.is bu olsun
en azndan bir taraftan yana icmz tam rahat olursa tedaviye daha cok odaklanabilirm
haklisin sekerm
![]()