• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize karşı minik bir sırrınız ya da uyguladığınız taktik var mı☺️

Binmuhtesemgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
1.096
1.427
63
Aslında sorum şu;
bazen eşimize istediğimizi yaptırmak,kavgayı yatıştırmak,sinirleri yok etmek için mutlaka herkesin ufak bi yolu yöntemi vardır eşine karşı:KK49:
Örnek verecek olursam ben evliliğimizin ilk zamanları asla eşimle sarılmadan yanı da o olmadan kırgın bi şekilde yatamazdım.
Gururumdan ilk adımı da atamazdım.
Bende yatarken niyeyse uykuya dalacağım zaman hep sıçrardım korkardım ve eşimde sarılırdı:KK48: ki bu gerçek :KK25:
Tabi ben bunu küs olduğum zamanlar kullandım hani korkar gibi yaptım ve oda bana sarılarak ilk adımı o atmış oluyordu barışıyorsuk ve bende uykuya dalabiliyorudum:KK53::21:
Herkesin karakteri yapısı elbet farklıdır ama yine de merak ettim kimler nasıl davranır
Eğlence amaçlı lütfen farklı yerlere gitmesin:super:

Konuyu takipteyim, çok kazmayım zira, odunum hatta. Gönül almayı hiç beceremem. Hatta az birazcık da olsa haklı olma payım varsa aslan kralım diyebilirim, tam haklı olduğum zamanı hiç sormayın :KK12:

Konuyu takipteyim, çok kazmayım zira, odunum hatta. Gönül almayı hiç beceremem. Hatta az birazcık da olsa haklı olma payım varsa aslan kralım diyebilirim, tam haklı olduğum zamanı hiç sormayın :KK12:

İş başa düşünce herşey öğreniliyormuş evlilikte ben bunu anladım
Zira bende de hiç cilve faln yoktu ama oldurmaya çalışıyorum :halay:

İş başa düşünce herşey öğreniliyormuş evlilikte ben bunu anladım
Zira bende de hiç cilve faln yoktu ama oldurmaya çalışıyorum :halay:
Normal zamanlarda çok iyyiz, ilce cilve tamam. Ama ben çok kaprisliyim. İlk adımı atan taraf hiç olmadım olamıyorum, olmaya çalışmıyorum bile. Sanırım bu durumu düzeltmem gerek.

ne kada
Aslında sorum şu;
bazen eşimize istediğimizi yaptırmak,kavgayı yatıştırmak,sinirleri yok etmek için mutlaka herkesin ufak bi yolu yöntemi vardır eşine karşı:KK49:
Örnek verecek olursam ben evliliğimizin ilk zamanları asla eşimle sarılmadan yanı da o olmadan kırgın bi şekilde yatamazdım.
Gururumdan ilk adımı da atamazdım.
Bende yatarken niyeyse uykuya dalacağım zaman hep sıçrardım korkardım ve eşimde sarılırdı:KK48: ki bu gerçek :KK25:
Tabi ben bunu küs olduğum zamanlar kullandım hani korkar gibi yaptım ve oda bana sarılarak ilk adımı o atmış oluyordu barışıyorsuk ve bende uykuya dalabiliyorudum:KK53::21:
Herkesin karakteri yapısı elbet farklıdır ama yine de merak ettim kimler nasıl davranır
Eğlence amaçlı lütfen farklı yerlere gitmesin:super:
duruma göre davranırım. ama kesinlikle yatağa küs girmemeli derim..cilve naz ..kızgınsak sevişme:halay::halay:

aslı
Aslında taktiği falan pek yok ..en önemlisi iletişimi canlı tutmak ..sarılmak ellerinden tutmak ..olayı çok fazla büyütmemek. iletişim çok önemli..gerisi geliyor:confused:
Yahu nasıl yapıyorsunuz, iletişimi canlı tutmayı, bildiğin duvar olurum ben. Taştan kayadan ses gelir benden gelmez. Kızgınken ellerinden tutmayı bırak, elime oklava alasım gelir, hele bide pis pis sırıtır benim eşim. İpler tamamen kopar bende. O konuşana kadar zinhar konuşmam. Anlat bacım bizde faydalanalım biraz:KK58:

Yahu nasıl yapıyorsunuz, iletişimi canlı tutmayı, bildiğin duvar olurum ben. Taştan kayadan ses gelir benden gelmez. Kızgınken ellerinden tutmayı bırak, elime oklava alasım gelir, hele bide pis pis sırıtır benim eşim. İpler tamamen kopar bende. O konuşana kadar zinhar konuşmam. Anlat bacım bizde faydalanalım biraz:KK58:

Maalesef bende konuşmam konuşamam içimden gelmez
Benim eşimde buna kızıyor ya hu sen kaldığın yerden devam ediyorsun ama bende yok o işte

Maalesef bende konuşmam konuşamam içimden gelmez
Benim eşimde buna kızıyor ya hu sen kaldığın yerden devam ediyorsun ama bende yok o işte
Aynen ya. Benim için hayat duruyor, zaman duruyor. Çok takıyorum kafama. Sanırım en güzeli takmamak ama yok, olduğum yerde sayar tekrar tekrar başa sararım konuşursada. Sanırım bu huyumu yenmem lazım yardım kk :110:

aslı
Aslında taktiği falan pek yok ..en önemlisi iletişimi canlı tutmak ..sarılmak ellerinden tutmak ..olayı çok fazla büyütmemek. iletişim çok önemli..gerisi geliyor:confused:
Haklısın canım ama içim soğuduğu zaman buz kesiyorum ben burnum yere düşse almam ama hakliysam tabiki....

bende bazen somurttuyorum ama bence EŞİME karşı dozunu kaçırmamak gerek ..çünkü belli bir yerden sonra Allah muhafaza telafisi mümkün olmayan soğukluk lar girebilir

Bence evlilik emek ister gayret ister ..hele eşinin seni sevdiğinden eminsen ...gözü sağda solsa değilse..tabi ki ufak tefek şeyleri büyütmemek gerek..bal gibi giderim ellerinden tutarım ..gözlerine bakarım ..de bakalım canın niye sıkkın ..seni üzen birşeyler mi var..Eğer eşim canımı sıkmışsa da ben yine gider derim bak yaptığın bu hareket eylemin falan şu yönde değiştirsen daha iyi olmaz mı falan filan..işte..Bacım iletişim çok önemli:işsiz::KK74::KK74:

Back