Eşinize hediye gelse....

Welldone20

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
20
37
35
Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?

Evlenmeden önce 12 13 yıl kurumsal bir firmada çalıştım . Bizdede dogum günü kutlanirdi ama ortak bir para toplanip hediye alinirdi. Asla hicbir erkeğe hediye almadim herzaman evli erkeklere ekstra mesafeli olmusumdur. Ama inaninki evli erkeklere sizin icin börek yaptim diye yalakalik yapan kızlar gördüm. Sizin yerinizde olsam bende rahatsiz olur eşimi keskin bir dille uyarir hatta esimin is yerine gider o kızada biraz tatlı sert anlayacagi sekilde üstü kapali tavrimi gösterirdim.

İnsanların toplanıp aldığı hediyenin kartında tek bir kişinin adı yazmaz, o kısım inandırıcı gelmedi.
Gecenin 11 buçuğunun geç olup olmadığı insandan insana değişir ama aralarında böyle bir mesajlaşma olduğuna göre, gerçekten samimi arkadaş olmalılar.

Toplanıp alınan hediye de neden kızın ismi tek olarak yazsın ki? İnandırıcı değil bu söylediği. Yalan söylediği içinde altında başka birşey arardım sanırım.

Gece çocukların videolarını göndermek, mesajlaşmak benim için gereksiz tavırlar, aralarında epeyce bir samimiyet var gibi duruyor.

Ben hep siz aynı şekilde yapsanız eşiniz ne der diye soruyorum bu tarz konularda çünkü çiftlerin doğruları yanlışları ona göre değişir.

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?

Abartmıyorsunuz
Rahatsız edici bir durum
Eşinizin niyeti kötü demiyorum ama sanki biraz saf düşünüyor.

Tek kişinin isminin yazması nedeniyle bana da inandırıcı gelmedi eşiniz. Ayrıca diğer kişilere de teşekkür mesajı atmış mı, ispatlayabiliyor mu bunu?

Eğer hediye gerçekten toplu alınmış değilse size yalan söylemiş olması ortada normal bir durumun olmadığını gösterir bence. Olsa neden saklasın?

Tek kişinin isminin yazması nedeniyle bana da inandırıcı gelmedi eşiniz. Ayrıca diğer kişilere de teşekkür mesajı atmış mı, ispatlayabiliyor mu bunu?

Eğer hediye gerçekten toplu alınmış değilse size yalan söylemiş olması ortada normal bir durumun olmadığını gösterir bence. Olsa neden saklasın?
Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .

Toplanıp alınan hediye de neden kızın ismi tek olarak yazsın ki? İnandırıcı değil bu söylediği. Yalan söylediği içinde altında başka birşey arardım sanırım.

Gece çocukların videolarını göndermek, mesajlaşmak benim için gereksiz tavırlar, aralarında epeyce bir samimiyet var gibi duruyor.

Ben hep siz aynı şekilde yapsanız eşiniz ne der diye soruyorum bu tarz konularda çünkü çiftlerin doğruları yanlışları ona göre değişir.
Güya kız siparis etmis internet sitesinden ondanmis ama notta niye yazarki isim ben de onu anlamiyorum.Bu arada ben de ayni soruyu sordum bana da bir erkek hediye yollasa ne yapardin diye ben de rahatsz olurdum dedi.

Aslında normal denecek durumlar var ama eşinizin yaptığı bazı gereksiz şeylerle birleşince anormal bişey olmuş. Bence abartmiyorsunuz

Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Güya kız siparis etmis internet sitesinden ondanmis ama notta niye yazarki isim ben de onu anlamiyorum.Bu arada ben de ayni soruyu sordum bana da bir erkek hediye yollasa ne yapardin diye ben de rahatsz olurdum dedi.
Size gelince gereksiz arıza çıkaracağını biliyordum diyor kendisine aynı durumda ne yapardın diye sorunca rahatsız olurdum diyor. Dürüst olsun ilk önce eşiniz, size ayrı kendisine ayrı muamele olsun istiyor.

Ayrıca ilk mesaj, kızın tek gönderdiğini göstermiyor mu zaten hediyeyi🤔

Bence haklısınız, evliliğinizde problem olsa adamın aklının karismasina dahi sebep olabilir. Şimdi kimse saldırıya geçmesin de bu erkek için de kadın için de geçerli. İyi arkadas olmak başka sürekli dibinde olmak başka. Hani sürekli eşimin odasından öykü atıyor dediğiniz için soyledim. İlla ki art niyet yoktur ama ne bileyim çok dip dibe olmaya gerek yok

Hep de bu bahaneyi dile getiriyorlar. Bu dedikleriyle toplu bir hediye olmadığını da itiraf etmiş oluyor zaten.

Ayrıca kendisiyle de çelişiyor. Hem size hediye gelse rahatsız olacağını söylüyor hem de gereksiz kıskançlık yaptığınızı.

Ben eşime kadın arkadaşından hediye gelmesini rahatsız edici bulmazdım, nitekim geldiği de oldu. Ama bunu bu şekilde yalan söyleyerek gizlemeye çalışsa ciddi şüphe duyardım.

Fazla özenli bir hediye.
Bu tür hediyelerin fiyatı ne kadar?
Yani toplanan paraya değiyor mu?

Yok ya çiçeksepetinde var onlardan çok.Kime hediye alacaksın diyor, iş arkadaşı seçiyorsun bunları çıkarıyor önüne.

Sıradan bir hediye yani

X