Esinize evde ne gibi jestler yaparsiniz?

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
116
- Yurtdışı
ay arkadaslar merak ettim... cogu bayanlar hareketlilikten hoslanir. evliligine heyecan katmak isterler! yada ne bileyim eslerine güzel görünmek (sadece yatakta demiyorum) icin acik dekolte bir gecelikle,bikiniyle yada dekolteli bi kiyafetinizle rahatca yaninda dolasirmisiniz... ay belki cok delice bi konu oldu ama merak etiimm vallaaadelikafadulden

Reactions: Cdd
Ben utaıyorum çok istiyorum ama vucuduma da güvenemediğim için giyemiyorum.
yaaa evettt bende birazz cekiniyorumm ama bazen yapiyorum e hosunada gitmio degil hani sırnaşık şey... kiz aslinda bu bizim kuruntumuzz varya bence eslerimizde istio... ya diyorumki o benim kocamm amann duyguu giy nolacak ki diyorum ama sonra utaniorumm sonra dayanamiyorum giyorumm ( ya bu arada yeni bi msj geldiginde yada yeni bi konu acildiginda nerden bakiyoruz haberimiz oluo )

yeni msj geldiğinde bana uyarı geliyor mailime oradan takip ediyorum.
Benim eşim istiyor özellikle geceleri ama ben ne kadarda seksi giysem yorganın içinden çıkmıyorum:))) ama yavaş yavaş atıyorum bu çekingenliğimi 5 ay oldu evleneli yavaş yavaş alışıyorum

aklıma ne gelirse yaparım yeterki canım istesina.s eşimin geleceği saati zaten bilirim işten erken eve çıkarım güzel bir sofra şarap ..:içelim:.en güzel elbise mi yada geceliğimi giyerim onu karşılarım neden çekineyim ki eşim o benim evlilikte ikimizin özeli zaten eşimde onu en güzel şekilde karşılamamı ister evlilikte olmalı böyşe şeyler monoton bir evlilik hem eşimi hem beni bozar:1hug:

evleneyimde hayırlısıyla sona kocişime inş yaparım
az kaldı azzz dügünüme :asigim:

Ben özel bir gecelik..vs giymekten ziyade(eşimin çok ilgisini çekmediği hatta komik bulduğu için),küçük notlar yazarım.
Birde mutafağımızda defterimiz var karşılıklı olarak yazışırız.ışimiz nedeniyle çok sık görüşemediğimiz için .
Dışarda örneğin arabada ince mesajlar gönderirim:))))
Yemek,pasta,börek gibi şeyleride üstünkörü geçiştirmem.Örneğin kurabiye yapıyorsam üzerine birşey yazarım,yada kalp şeklinde hazırlarım.
En önemliside her kadın mutlaka çok temiz olmalıdır,buna çok ama çok dikkat ederim herkesede tavsiye ederim.Kastım sadece beden temizliğinden ibaret değil,evimide mutlaka derli toplu temiz tutarım.
Şimdilik bunlar geldi aklıma hatırladıkça yine yazarım

Kısacası arkadaşlar her yöntem her erkekte aynı sonucu vermez.Eşinizi tanıdıktan sonra bazı şeyler kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

tek taraflı yapılan şeyler insanı sıkar.. ki benide öyle.. ne jesti jest mest yok artık o yapıyormuki bendende beklemesin artık sıkıldım ve yoruldum...

valla ben yapamıorum esım ğeç ğelıo bende sadece yatakta ne ısterse jest yapıorum keske hıç ıse ğıtmese çok seyler yaparımda olmuo ama sıze sunu dıyım utananlar kocanız elınızden kaçar utanmayın aksıne daha sexi olunh tavsiye

bii evleneyim varyaa allaahhhhhhh.gör sen jesti...beni alan yaşadı kaydirigubbakcemile2
seni niye daha önce almadım ben der.... -tatlicadiarzu-

slm kızlarr.kısmet olursa 28 haziranda evleniyorum.o tarihten sonra yapıcam bende inşallh jestlerimii ama ne jestlerrr :jeyyar:sırnaşık şey

ohhh ohh bızım kknın jestcı hatunları :) bende sızdenım heeeeee kız bizi alan yaşadı slganımızda bu olsun:)

vücüduma güvensem giyerim bikini falan yanında ama
adam bendeki selülitleri ve de koca popomu görünce daha çok evden kaçabilir
o yuzden başka teknikler geliştirmem lazım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…