- Konu Sahibi DUYGUSUZduygu
-
yaaa evettt bende birazz cekiniyorumm ama bazen yapiyorum e hosunada gitmio degil hani sırnaşık şey... kiz aslinda bu bizim kuruntumuzz varya bence eslerimizde istio... ya diyorumki o benim kocamm amann duyguu giy nolacak ki diyorum ama sonra utaniorumm sonra dayanamiyorum giyorumm ( ya bu arada yeni bi msj geldiginde yada yeni bi konu acildiginda nerden bakiyoruz haberimiz oluo )Ben utaıyorum çok istiyorum ama vucuduma da güvenemediğim için giyemiyorum.
yaaa evettt bende birazz cekiniyorumm ama bazen yapiyorum e hosunada gitmio degil hani sırnaşık şey... kiz aslinda bu bizim kuruntumuzz varya bence eslerimizde istio... ya diyorumki o benim kocamm amann duyguu giy nolacak ki diyorum ama sonra utaniorumm sonra dayanamiyorum giyorumm ( ya bu arada yeni bi msj geldiginde yada yeni bi konu acildiginda nerden bakiyoruz haberimiz oluo )
valla ben yapamıorum esım ğeç ğelıo bende sadece yatakta ne ısterse jest yapıorum keske hıç ıse ğıtmese çok seyler yaparımda olmuo ama sıze sunu dıyım utananlar kocanız elınızden kaçar utanmayın aksıne daha sexi olunh tavsiye
hamileyim yassah hemşerim-tatlicadiarzu-
hamileyim yassah hemşerim-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?