- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.677
-
- Konu Sahibi VuslataDair
kanimca konuyu yanlis yere actin
burdakilerinde herhalde hosuna gitmiyordur dertleri ama var iste
Ayy cok güldüm:)))
Bizdede dil sürcmesi sonucu olan espiri aklima geldi suan..
aksam yemeginde corbayi servis ederken esim ne corbasi oldugunu sordu.. Bende kirmizi mercimek diyecek oldum sonra sadece mercimek diyecektim o an kercimek corbasi dedim:) esimde o ne mercimegin kardesi falanmi demisti:))
evet dert topiği bölümüne açmışsın kızgeyik olsa eh bi nebze...bende birtane anlatiyım
taaa geçen sene neti yeni almışız ben anneme gidip geliyorum habire bigün bi geldim baktım nette sol köşede geçmiş bölümünde abuk abuk siteler gülermisin kızarmısın akşam geldi işten benmki bana anneme gittim die küsmüş bense ona dönp bakmıyorum bile.noldu dedi hayırdır sıra sendemi bana nie küstün geldedim nete girdik geçmişi gösterdimshok shok shok yüz ifadesini görmeliydiniz -şeyyy bennn ya bunlar ne biliyomusun ben girmedim valla girmedim heralde başkalarıda giriyoya nete heralde onların girdikleri bizdede gözüküyo karışmış baksana
alllllaaaaaaaaaaah senmisin kandırmaya çalışan lö muhittin benki bilgisayar kursuna gitmişim yermiyim bu numaraları elime negeldiyse kafasına şimdi çinmalı kumandamız var orjinalı kocişimin kafasında yeraçtı
ayy içim şişti hep dert hep keder
eşlerimiz başımızın tacı malum. allah eksikliklerini göstermesin hepimizin evini huzurla doldursun inşallah. benim eşim çok fazla espri şaka yapan biri değildir ama yaparsa da tam döktürür şimdi size onun aklımda kalan bazı incilerini yazacağım biraz gülün istedim
* yeni ayakkabı almak istediğim de " kırkayak mısın nesin kırk tane ayakkabın var"
*bodrum tatilimizin ilk günün de "sen geldin ya buraların ekonomisi kalkınır artık"
* çocukların psikolojisi ile ilgili konuşurken " zaten bu psikoloji yeni çıkanlarda var bizde yoktu biz dayağı yer otururduk psikolojimiz filanda bozulmazdı"
*sürekli karısına çiçekler yollayan tanıdığımız için "aldatıyor o adam onu"
*ev işlerinde karısına yardım etmekten ziyade kendisi yapan camları bile silen başka bir tanıdığımız ise "kılıbık"
* inanılmaz kibar entellektüel görünümlü başı bandanalı ve tek kulağı küpeli ama gerçekten ideal eş olan arkadaşımın kocası" eşek sudan gelinceye kadar dövülecek adam"dır.
* babasının okula göndermediğini eğer okusa büyük adam olacağını ifade eden herkese " bunlarda hiç demez ki ben man kafaydım okuyamadım hepsi okusa profesör olacaktı ama babaları okutmadı"
* reenkarnasyon olayının moda olduğu bir dönemde ünlü bir şahsiyet önceki yaşantısında kraliçe nefertiti olduğunu söylediğinde " hepside önceki hayatında ya kraliçe ya asil ruhlu kahraman. biri de demez ki ben önceki hayatımda kapıcıydım, köleydim"
ve son olarak banyoyu yıkadığım bir sırada baktım çoraplı olarak terlikleri giyecek banyoya girecek yani o an nasıl olduysa dilim dönmedi "ıslak o terlikler" diyecekken "ıtlak ıtlak" demişim o da bana döndü " ıtlatmataydın niye ıtlattın" demez mi ne kadar çok gülmüştük
sizinde varsa paylaşmak istediğiniz yazın gülelim hep beraber
amin canım inşallah hepimizi güldürsün rabbim:)gece gece ilaç gibi geldi vallahi yüzüm güldü sayende sağolallah da seni güldürsün !
olsun ya derdi olan biri olarak iyi geldi. yüzüm güldü sağol.
kocan da taşfırın haluk gibi bi tip sanırım. çaktırma da haklı tespitleri de var haniii
eşlerimiz başımızın tacı malum. allah eksikliklerini göstermesin hepimizin evini huzurla doldursun inşallah. benim eşim çok fazla espri şaka yapan biri değildir ama yaparsa da tam döktürür şimdi size onun aklımda kalan bazı incilerini yazacağım biraz gülün istedim
* yeni ayakkabı almak istediğim de " kırkayak mısın nesin kırk tane ayakkabın var"
*bodrum tatilimizin ilk günün de "sen geldin ya buraların ekonomisi kalkınır artık"
* çocukların psikolojisi ile ilgili konuşurken " zaten bu psikoloji yeni çıkanlarda var bizde yoktu biz dayağı yer otururduk psikolojimiz filanda bozulmazdı"
*ev işlerinde karısına yardım etmekten ziyade kendisi yapan camları bile silen başka bir tanıdığımız ise "kılıbık"
* inanılmaz kibar entellektüel görünümlü başı bandanalı ve tek kulağı küpeli ama gerçekten ideal eş olan arkadaşımın kocası" eşek sudan gelinceye kadar dövülecek adam"dır.
* babasının okula göndermediğini eğer okusa büyük adam olacağını ifade eden herkese " bunlarda hiç demez ki ben man kafaydım okuyamadım hepsi okusa profesör olacaktı ama babaları okutmadı"
* reenkarnasyon olayının moda olduğu bir dönemde ünlü bir şahsiyet önceki yaşantısında kraliçe nefertiti olduğunu söylediğinde " hepside önceki hayatında ya kraliçe ya asil ruhlu kahraman. biri de demez ki ben önceki hayatımda kapıcıydım, köleydim"
ve son olarak banyoyu yıkadığım bir sırada baktım çoraplı olarak terlikleri giyecek banyoya girecek yani o an nasıl olduysa dilim dönmedi "ıslak o terlikler" diyecekken "ıtlak ıtlak" demişim o da bana döndü " ıtlatmataydın niye ıtlattın" demez mi ne kadar çok gülmüştük
Çok güldüm yaa.. Kaç aylık / yıllık evlisiniz ?
canım
10 yıllık evliyiz
3,5 yıl bir arada kalabildik
işi dolayısıyla kazakistan da
arada izinlere geliyor
2 tane dünya güzeli kızımız var:)
zor olmaz mı canımçok zor ya sen ayrı esın ayrı
canım
10 yıllık evliyiz
3,5 yıl bir arada kalabildik
işi dolayısıyla kazakistan da
arada izinlere geliyor
2 tane dünya güzeli kızımız var:)
benim kocamın akrabası olabiler aynı laflar bizdede mevcutbide eşin ne zaman geliyo canım diğer konunu görmüştüm de :26:
işlemleri devam ediyormuş her an gelebilirmiş:) bana söylediği bu. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım