mutfağa girmiştir ve yemek yapacak...(bu arada ahakkını yemeyeyyim her haftasonu kahvaltıları eşim hazırlar...4 yıldır böyle:)))ama iş akşam yemeği oldumu felaket...
-hayatım aslında kurufasülyeye süt koymalıyız.denemeliyiz yani...(iyide zorumuz neee adamm...)
-keke tuz koymayı denedinmi hiç tatlım?(yooo..uzaktan deliye benzer bi halimmi var..)
-çayı gazozla demlesek noolurr?(imdaaatttt)
ve buna benzer bir sürü dahiyane fikir....sanırsınki ümit usta mutfağa girmiş ille farklı bişeyler yapacak....bide beni beğennmez yemek yapma konusunda tekdüzelikle suçlar...yeni çığırlar açamıyomuşum:))))
bideee onu uyarmama rağmen dediğimi yapmamak için beni ikna etmesinden ve sonunda haklı çıkmaktan nefret ediyorum...
aynen valla benim eşimde öle tv karşısında kitleniyo resmen ne sölersen söleyim duymuyo beni deli ediyoo bide aşırı dercede maç hastası olması spor haberlerine bayılıyo sinir oluyorum ama sevdğim bi huyuda var oda benim gibi gezmeyi sevmesi ve cimri olmaması yani genelde bütün huylarını seviyorum ee arada o kadar kusur olur canımmm:roflol:a.srahatlığı ve tv izlerken tamamen odaklanması beni hasta ediyor ben konuşmak istiyorum ama okadar dikkatli izliyorki bende öyle kös kös ona bakıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?