Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

bende esımden 1 yaş buyugum cok problem yaşadık yasıyoruzda ben fazlasıyla olgunum oda fazlasıyla laylaylom (yasının olgunlugu bıle yok ) arayı bulmaya calısıyorum cogu zaman

ben 21 yaşındayım nişanlım 31 yaşında,aramızda 10 yaş var ama hala çocuk gibi bazen kaydirigubbakcemile5

benim aşkımla aramda 10 yaş var:) ben çok menunum gerçi daha nişanlıyız ama bence yaş farkı avantaj oluyo...

benim nişanlımla aramda 1 yaş var yani ben ondan 1 yaş büyüğüm.. ama aramızda bu hiç birzaman bi problem olmadı. o benden daha olgun olduğu için benim ondan büyük olduğum fark edilmiyo bile..

benm sözlümle aramda 6 yaş var çok şükür yaş farkı bir sorun yaratmadı şuana kadarkaydirigubbakcemile2:umursamaz:

Bence erkek kadından büyük olmalı . Tabi bu benim görüşüm. ıki kişi birbirini sevdikten sonra gerçi yaş önemli değil . Ama şu yönden bakarsak kadınlar erkeklerden daha çabuk yıpranıyor doğum falan derken çöküyor. Erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşıyor. Bu arada eşimle aramda 7 buçuk yaş var. Ama eşim minyon olduğu için yaşını göstemiyor. gerçi bende minyonum ve hep yaşımdan küçük gösterdiğimi söylerler.

benim eşimle 9 yaş var daha iyi cünkü erkekler gec olgunlaştığı ici n dahalen ben ondan daha olgunum görüntü olarak biraz farkoluyor olgun oldu benli görüntü itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…