Eşiniz/sevgiliniz ne sıklıkta hediye alır ?

Ee sende ona almıyormuşsun? Zaten sevgililer gününde falan hediyeye sıcak bakmıyorum demişsin adama o da hediyelerden çok hoşlanmadığını düşünmüş. Sen başlat o zaman bu olayı

şahsen ben hediye almayı beceremeyen bir insanım belki daha tam neyi sevip sevemeyeceğinizi anlamamıştır. öğretmenler gününde çiçek almak herkesin ortak görüşüdür ama sizi daha iyi tanıması lazım ki zevkinizi bilip ona göre alsın hediye.

Ben hedie olayına oldum olası gıcıgım.
Ne vermesini severim ne almasını.
Bişey beğenirim ,param yoksa , aşkım şunu beğendim param yok alıversene derim alır kocam.
Aynı şekilde parfümü biter , bu ay senden bekliyorum parfüm der eşim , param varsa alırım koyarım yerine.
Biz mi çok odunuz acaba:)

Baştan hediye olayına sıcak bakmadıgınızı belirtmişşiniz almaması normal bence.siz alırsanız alışır bence.eşim sadece evlilik yıldonumuzde ve doğumgünümde alır hiç değişmedi.

Hic ben isteyince para vereyim al ben anlamam o islerden diyor.. bende pek umursamiyom..

ayy ben de senin gibiyim ama benim eşim biraz kutlama hediye olayını sever. geçen attım elini omzuna bak dedim koçum ben bilmiyorum bu işleri anlamam da pek. o yüzden ben yapmıyorum evleneli 3 sene olacak neredeyse anlamışsındır zaten dedim. yok ben hediye vermeyi seviyorum almayı değil. çok mutluyum böyle dedi.

alan razı veren razı kısacası

Bence haklısınız.İnsanlar gördüğünü gösterır.Her seyı bılıolar aslında bu tarz ınsanlar.Ama bılmıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…