- 21 Mayıs 2024
- 53
- -25
- 1
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Siz geçen gün konu acmadiniz mi? Eşiniz size ne hakaretler ne siddetler uyguluyordu onları çözüme kavusturdunuz da adamın günde 1 2 saat dışarı çıkması mi kaldıEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
Cumartesi günleri öğlen işten çıkıp akşam 8 gibi dönmesi normal mi ?
Hiç birşeyi çözüme kavuşturmadım merak etmeyin Şuan boşanmadım diye barıştığım anlamına gelmiyor , bunu bana normal birşeymiş gibi manipüle ettiği için soruyorum …Siz geçen gün konu acmadiniz mi? Eşiniz size ne hakaretler ne siddetler uyguluyordu onları çözüme kavusturdunuz da adamın günde 1 2 saat dışarı çıkması mi kaldı
Adam sizi insan yerine koymuyor hanımefendi. Manipüle eder, küfür eder, şiddet uygular yapar da yapar. Çok normal sizin ilişkinizde. (Buradan konularınız okuyarak ben bile normallestirdim)Hiç birşeyi çözüme kavuşturmadım merak etmeyin Şuan boşanmadım diye barıştığım anlamına gelmiyor , bunu bana normal birşeymiş gibi manipüle ettiği için soruyorum …
Lütfen bu genel bir soruydu evliliğimden beri manipüle edilen bir şey bana merak ettiğim için sordum o yaptıkları affettim barıştım demedim Şuan herşeyin sonundayız zatenBacimsu, esin sana kufrediyor, dovuyor birak gezsin en azindan ruh ve beden sagligin bozulmaz.
Hergun olması normal değilEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
Biz kadınlar gün içinde eşlerimiz işteyken çıkıyoruz fakat onlar evdeyken çıkmıyoruz , onların genelde böyle bir seçenekleri olmuyor ama her akşam alışkanlık etmeleri bunu işten çıkıp eve 2 saat sonra gitmek normal mi arkadaşlar birde 4 yaşında kız çocukla eş evde beklerken ( pazar günleri de 4/5 saat )
Eski konularına şimdi baktım digerlerinin yanında en normali buHiç birşeyi çözüme kavuşturmadım merak etmeyin Şuan boşanmadım diye barıştığım anlamına gelmiyor , bunu bana normal birşeymiş gibi manipüle ettiği için soruyorum …
İştem vakit bulamıyor 7/24 işte vardıyalı işi ayda 2 kez çıkyor bensiz biyere de gitmez istemez genellikle şükürEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
Biz kadınlar gün içinde eşlerimiz işteyken çıkıyoruz fakat onlar evdeyken çıkmıyoruz , onların genelde böyle bir seçenekleri olmuyor ama her akşam alışkanlık etmeleri bunu işten çıkıp eve 2 saat sonra gitmek normal mi arkadaşlar birde 4 yaşında kız çocukla eş evde beklerken ( pazar günleri de 4/5 saat )
Evet yaptığı şeyler asla normal değil ama benim için bu da değil çünkü kızımla hep tekizEski konularına şimdi baktım digerlerinin yanında en normali bu
Bu evlilik için Çok büyük bir beklenti içindesinEvet yaptığı şeyler asla normal değil ama benim için bu da değil çünkü kızımla hep tekiz
Size ana avrat söven eşinizin gözünüze gözüken tek sorunu bu mu sizce ciddi misinizEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
Hafta içi isten eve evden işe haftasonuda yine aynı şekilde sadece bizimle vakit geçirir hatta bazen ben derim git bi kafa dağıt arkadaslarinla diyeEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
bugün 10 buçukta geldi ve küstüm bende konu açtım bu konuyla ilgili. bıktım artık biz daha beş aylık evliyizEşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?