Esiniz ne kadar duygusal,ne siklikla aglar yada aglarmi?????

ben eşimi 9 senedir tanıyorum 6 yıldırda birlikteyiz ama bi kere olsun ağladığını gözyaşı döktüğünü görmedim,bazı konularda duygusaldır ama asla ağlamaz,benimkide öyle bi adam işte

Benim esim benden çok agladigini söylesem yeri var. Galatsarayin yenerse aglar, dizi izlerse aglar, onu üzdügüm zaman aglar, oooo daha neler neler. çok duygusaldir. Hosuma gitmiyor da degil. Sulu gözlerine kurban olurum ben onuuunnnn:asigim:

ay ben esımle 9 senedır beraberım bır kere göz yasını görmedım ben aglıyorum ıkımızın yerınede ona gerek kalmıyokı ama duygusaldır üzülür tabı nasıl duygusallıksa buanlamadım zaten aglasa rahatlıycak sınırı kalmıycak da erkek ıstesengözlerimebaksanab

ben 8 senede eşimin bir kere ağladığını gördüm.oda babası öldüğünde.gün boyu kendini tuttu bi damla göz yaşı dökmedi ama akşam eve gelince şaşkınlıkla yatağın ayak ucunda otururken alnını omzuma dayadı ve gözünden bikaç damla yaş süzüldü...sonrada sarıldık...

Allah kimseyi aglatmasin, benim esimin gözleri dolar beni uzdugunde cok merhametlidir duygusaldir ama aglamaz, aglamamak icin kendini tutar

bız 4 yıldır beraberız cok duygusaldır ama pek aglamaz ılk nısanlıyken ayrılmak ıstemıstım o zaman agladı bırde gecen yıl bebegımızı kaybettıgımızde aglamıstı eeee 4 yılda 2 defa yeter
bence bır erkek ıcın

ben doğum sancısı çekerken yan odada kahkahalarla şaban filmi seyrediyolardı tüm aile tabiki eşimde.onun benim için ağladığını sadece,çıkarken ben ayrılma kararı almıştım.o zaman ayrılırken gördüm.daha fazla dökmeden susuyorum

9 senedir evliyiz daha bir damla göz yasini görmedim, cok duygusal bir insan ama kesinlikle aglamaz icine aktitr gözyasini!!!

Bende aglayamazdim kizken kolay kolay ama simdi acayip sulu göz oldum yasenağlama

Bazen öyle sacma seylere agliyorumki ben bile kendime eh be kardesim yeter artik ya diyorum:roflol:

sulu gözlü değildir
ama evliliğimizin 3. ayında kavga edip boşanmaya karar vermiştik sonra sarılıp hüngür sepelek ağlamıstık :teselli:

Sevdigim cok sert görünümlüdür.
Korkar millet onla konusmaktan:roflol:
Huy olarak zor bir insandir.
Ama o kadar duygusal ki anlatamam..:asigim:
Aglamaz ama icine cok atar:teselli:
Ilk kez agladigini telefonda duymustum.
Ben ailem icin onu birakmak zorundaydim:çok üzgünüm:
Baskasinin mi olacaksin diye hickira hickira agliyordu caniminici benim:teselli:
Neyse o günleri hatirlamak istemiyorum:çok üzgünüm:

Duygusaldir evet..:asigim:

nişanlımı ilk defa aglarken gördüm
daha dogrusu ben aglattım
bazı sorunlardan dolayı ayrılmak istedim oda agladı hatta bayıldı
çok korktum benim yüzünden bişey alacak diye
bi dahada ayrılıkdan söz etmedim
çünkü bi daha aglamsını görmek istemem
o an beni çok üzdü hala aklımda

günaydınnnnnnnnnnnnn
benim eşimde çok duygusaldır ama genelde herşeyi içine atardı sadece çocuklarla ilgili kötü birşey duyduğunda ağlardı:1no2: ama çocuğumuzu kaybettikten sonra her birşeyde etkilenir oldu şimdi haberlerde gödüğü kötü herşeyde gözleri dolar:a015: tabi benimde:a015:

ben çok duygusalım eşimde öyle hemen gözleri dolar
ben ağlarım oda başka biyerde ağlar
gördüm gözyaşlarını
onu çok seviyorummmmm

bazen çok sulugözlüdür, bazen de ne kadar taş kalpli bir insan diyebileceğim kadar katıdır. hiçbir şarkıdan etkilenmez mesela ya da filmden.

benim eşimde çok yufka yüreklidir ama ağlamaz daha doğrusu ağlayamaz
içindekileri atmak için bazen ağlamak ister ama ağlayamaz
evliliğimizde dahil 3 yıllık tanışıklığımızda bir kere ağladığını gördüm
o da bebeğimizin düşeceğini öğrendiğindeydi

Allah ağlatmasın da yeani.8 yıllık evliyim ne düşük tehlikemde hasteneye yatınca ne de doğumumda(tehlike vardı) ne oğlumun küçücükken amliyat olmasında hiç birinde ağlamadı.hiç duygusal değildir tam tersi ne zaman üzülecek bişe olsa o zaman gıcıklaşır.ama artık anlıyorum onun duygularını dışarı vuruş şekli de bu.alıştım:asigim:

eşim pek duygusal değildir ağlamaz
2 kez ağladığını gördüm
ondada ayrılıyoduk mahkeme açılmıştı
msn de görüntülü konuştuk
beni görünce ağlamaya başladı ben kendimi senden nasıl mahrum bıraktım diye
ikincisinde ise barışmıştık beni gördüğünde ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…