Eşiniz kredi kartınızı kırp atarsa

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
kızlar ben ve eşim çalışıyoruz birgün ben oturup hesap kitap yapalımdedim harcamalarımızı gelirimizi karşılaştıralım dedim buna çok sinirlendi kredi kartımı
alıp kırdı benim maaş kartımda kendisinde ve devamlı bocumuz olduğunu
söylüyor ama eve eşya almadık eve birşey yaptırmadık ki bocumuz olsun
ben müsrif bir insanda değilim idaremi bilirim biz neyin borcunu kimin borcunu ödüyoruz
anlamadım hesap kitap yapmak isteyincede suçlu ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum

alır o kartı kafasında paralardım :mymeka:
bu nasıl iş!.. maaş kartını alıyor kredi kartını alıyor eve harcama
yapmıyor ve borcumuz var diyor ...:kızgın:
benden kartımı alacak eve harcama yapmayacak ve nereye borcu olduğunu söyleyemeyecek
kusura bakmasın ama saf değilim :1no2: böyle birşeye izin vermem
madem sen benim kredi kartımı kırdın ver bana maaş kartımı derim
ve kartımı elinden alrım zırnıkta koklatmam
bence sizde öyle yapın çok kabaca davranmış size karşı :kızgın:
aile bir bütündür ve yapılan her harcama ev içindir
evin içindekiler için eğer dışarıya bir harcama yapılacaksa çocuklar dahil
bu harcamayı herkez bilmelidir
en azından benim ailem böyle fisfisfis

iremsu eve harcama yapıyor yani ihtiyaçlarımızı mutfak masrafını yapıyor
o kadar

geçen ay eşim 3 milyalık kredi kartımı fullediğimi duyunca , sen versene kartını dedi ve bir güzel küçük küçük parçalara ayırdı. açıkçası kızmadım , hatta iyi bile yaptı...sınırı bilmiyorum...

şimdi kendi kredi kartını verdi kullanıyorum. aslında harcamalarıma hiç karışmak, maaş kartı bendedir. bir şey lazım olsa karttan çek diyenlerdendir ama işte sonuç belli... ben kart canavarıyım!!!

Erkekler sanırım harcamalarının hesabının yapılmasından rahatsız oluyorlar. Ancaak kusura bakmayacaklar evlilikte gerektiğinde hesap da verilir hesapta alınır...
Bana göre önce kendinize hemen bir kredi kartı çıkarttırın... veee maaş kartınızı hemen isteyin eşinizden... hesap işleriyle ilgili ya beni bilgilendirirsin ya da ben maaşımı bilmediğim bir harcama için sana vermiycem diyin. en azından ben böyle yapardım..
Eşinizin evin geçiminden harcamalarına kadar birlikte olduğunu unutmamalı.. ona mutlaka şunu söyleyin "ben cebimdeki parayı 2 günde bitirsem sen nereye harcadığımı bilmek istemeyecekmisin, bunu hesap sormak olarak algılama"

kızlar ben ve eşim çalışıyoruz birgün ben oturup hesap kitap yapalımdedim harcamalarımızı gelirimizi karşılaştıralım dedim buna çok sinirlendi kredi kartımı alıp kırdı benim maaş kartımda kendisinde ve devamlı bocumuz olduğunu
ben müsrif bir insanda değilim idaremi bilirim biz neyin borcunu kimin borcunu ödüyoruz
anlamadım hesap kitap yapmak isteyincede suçlu ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum

öfke ile kalkan zarar ile oturur bek sende diyorsun çok sinirlendi diyee

aslında bunda sinirlenecek yada öfke duyacak bir durum değil ama işte olmaması gereken şeyler olmuş....

bence biraz sakinleşin sırf bu yüzden daha fazla uzatarak kendinizi hırpalamayın,sonuç çok daha kötü şeylere varabilir.....

sakinleştikten sonra bir kez daha konuştuğunuzda zaten herşey çözülecektir bitanem..sana tavsiyem moralini yüksek tut ve canını sıkma..

herşey gönlünce olsun canım a.s.

aaaa öyle şey olurmu canım sende çalışıyorsun ve en dogal hakkın hesap yapmak,hesap sormak.sinirlenmeye ne hakkı var ki.

Eşim öyle bir şey yapsa, muhtemelen tüm hesapları kontrol ederdim. Sakladığı birşey mi var? Benim bilmediğim bir harcama yaptı ise de hesabını fena halde sorardım.
Tabiki oturup hesap kitap yapacaksınız bundan daha doğal bir şey yok.
Eşinizin tepkisi belkide kendi hesaplarının kontrol edilmesini istemediği içindi...

Valla Ben Eşimin Krei Kartini Kirdim çünkü Keri Kartina Telefonunu Değiştiriyodu 400 Ytl Lik Telefon Alacakti Bende Sinirlendim Kartin Faizi Yüksek Diye Kirdim Eşim Hiç Bişey Demedi Ertesi Günde Yemeğe çiktik..........

aile içinde böyle ayrı gayrı olmaması lazım.bir öfke anında sinirlenip sizi incitmiş,umarım hatasını anlayıp sizden özür diler...
siz de uygun bir lisanla olması gerekeni anlatın,kızmadan,sitem etmeden.erkekler bu tarz konularda fazla alıngan olabiliyorlar...

kızlar ben ve eşim çalışıyoruz birgün ben oturup hesap kitap yapalımdedim harcamalarımızı gelirimizi karşılaştıralım dedim buna çok sinirlendi kredi kartımı
alıp kırdı benim maaş kartımda kendisinde ve devamlı bocumuz olduğunu

Müşterek bir hayatı paylaşıyorsunuz.
Kazancın nerelere gittiği, nereye ne kadar borcu olduğu konusunda ailesine açıklama yapmakla yükümlü.
Eşiniz herhangi bir açıklama yapmaya yanaşmadığı gibi baskın çıkma çabasında.
Hele hele sizin kredi kartınızı alıp kırması kabullenilecek bir davranış değil.
Siz çalışan bir kadınsınız, kendinize ait bir geliriniz var.
Eşinizin sizin üzerinizde bu kadar tahakküm kurmasına izin vermeyin.. :sm_confused:

X