Eşiniz ilk tanışmaya hangi kıyafetle geldi ?

kuzenim genelde keten tarzı pantolon ve polo tişört giymeyi sever. Bu şekilde giderse basit duracağını düşünüyor
nasıl olsa sevgili olurlarsa sürekli bu şekilde görecek kuzenini.bence uygun.
benimle birisi tanışacaktı takım elbise giymişti ve sürekli orasını burasını çekiştiriyordu. alışkın değil tabi.sinir olmuştum.abartmasına da kızmıştım.

tavsiyelerinizi iletecem kuzenime

manevi derken konuyu biraz daha açabilirmisiniz ?
Valla biz bulustugumzda kıstı spordu gayet ama dedigim gibi mesela bir seye takar onu giyerdi daha yeni yeni duzeliyo ben zekasina konusmalarina hayran kalmistim.garsona davranisina ,dunya gorusune ,olgunluguna ve yanilmamisim dedim zamanla.karisndaki kizin neye deger verdigi onemli tabii eskiden cok onem verirdim cahildim bir dunya insan taniyip iclerinin bos oldugunu anlayinca deger yargilari degisiyor.umarim insanliga onem veren bir tiptir :)

Alemsizin walla :)

Düşünceleriniz çok hoş gerçekten

Eşimle yaz aylarında tanıştık.
Bermuda bir şort ve üstünde lacoste tişört, ayağında bez ayakkabı vardı.
Bende de siyah dar kot pantolon ve beyaz bebe yaka bir tişört.

kırmızı sarı ve kahverengi hariç ne giyebilirse giysin. iş görüşmesi içinde geçerlidir

benim üstümde okul üniforması vardı da onda ne vardı bilmiyorum hatırlamıyorum açıkcası üstünden geçmiş 10 küsür sene

ben ne giydiğini bile hatırlamıyorum. sorsa 1 hafta trip yerim. neyse... ama mavi lacivert beyaz falan bayanların erkekte sevdiği renkler. "spor-şık" bir stil çok hoş olur. özellikle spor kesim ceket altına kot çok güzel.

SELAM KIZLAR :) BEN SEHER PROFESYONEL OLARAK ORGANİZASYON İŞİ YAPMAKTAYIM HER ZAMAN UYGUN FİYATA KALİTELİ İŞLER :) DIŞ ÇEKİM KINA GECESİ ORGANİZASYONU BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ VE HER TÜRLÜ ÖZEL GÜNÜNÜZDE BİR KIZ KARDEŞ GİBİ YANINIZDAYIM :) AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİR RANDEVU VE BİLGİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ :) SEVGİYLE MUTLULUKLA KALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…