- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
kuzenim genelde keten tarzı pantolon ve polo tişört giymeyi sever. Bu şekilde giderse basit duracağını düşünüyor
polo tişörtle gitmesin tabi ki güzel bi gömlek giysin. altına keten pantolon gayet güzel olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenim genelde keten tarzı pantolon ve polo tişört giymeyi sever. Bu şekilde giderse basit duracağını düşünüyor
nasıl olsa sevgili olurlarsa sürekli bu şekilde görecek kuzenini.bence uygun.kuzenim genelde keten tarzı pantolon ve polo tişört giymeyi sever. Bu şekilde giderse basit duracağını düşünüyor
peki altına hangi ayakkabı daha iyi olur ?Mavi gomlek siyah ceket ve gri kumas pantolon. Size tavsiyem spor ayakkabi giymesin. :)
tavsiyelerinizi iletecem kuzenimenasıl olsa sevgili olurlarsa sürekli bu şekilde görecek kuzenini.bence uygun.
benimle birisi tanışacaktı takım elbise giymişti ve sürekli orasını burasını çekiştiriyordu. alışkın değil tabi.sinir olmuştum.abartmasına da kızmıştım.
Valla biz bulustugumzda kıstı spordu gayet ama dedigim gibi mesela bir seye takar onu giyerdi daha yeni yeni duzeliyo ben zekasina konusmalarina hayran kalmistim.garsona davranisina ,dunya gorusune ,olgunluguna ve yanilmamisim dedim zamanla.karisndaki kizin neye deger verdigi onemli tabii eskiden cok onem verirdim cahildim bir dunya insan taniyip iclerinin bos oldugunu anlayinca deger yargilari degisiyor.umarim insanliga onem veren bir tiptir :)manevi derken konuyu biraz daha açabilirmisiniz ?
Alemsizin walla :)Bermuda ve şort vardı onda. Ayakta da spor ayakkabı aa yok pardon yazlık terlik vardı. Bende de kırmızı bir pantolon ve kot gömlek. Ama biz arkadaştık ilk buluşmada. Hoş benim adam rahattır giyer eşofmanı gelirdi özel bir şey da olsa Amaan huyu iyi olsun saygısı sevgisi olsun giysi işi boş
Düşünceleriniz çok hoş gerçektenValla biz bulustugumzda kıstı spordu gayet ama dedigim gibi mesela bir seye takar onu giyerdi daha yeni yeni duzeliyo ben zekasina konusmalarina hayran kalmistim.garsona davranisina ,dunya gorusune ,olgunluguna ve yanilmamisim dedim zamanla.karisndaki kizin neye deger verdigi onemli tabii eskiden cok onem verirdim cahildim bir dunya insan taniyip iclerinin bos oldugunu anlayinca deger yargilari degisiyor.umarim insanliga onem veren bir tiptir :)
Alemsizin walla :)