Ayakkabisi bildigin spor ayakkabisi ise vazgecsin.. Sporla klasik arasi modeller var ya loafer filan, oyle bisey daha iyi olur.. Lacivert pantolon yerine acik renk daha iyi olur sanki buz mavisinin altina.. Buz mavisiyle lacivert uniforma gibi durabilir.. Gerci kumasi onemli.. Takimda iyi ama pantolon gomlekte iyi durmayabilir..Kızlar Merhaba.
Bir arkadaşın vesile olmasıyla kuzenim bir kızla buluşmaya gidecek nasipse. Kuzenim daha önce pek flört ilişkileri olmadığı için ilk buluşmada ne giyileceği ve nasıl davranılacağı konusunda pek bilgisi yok. Ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ve buz mavisi bir gömlek lacivert keten veya lacivert chino pantolon (defacto sitesinde öyle yazıyor) altınada uygun spor bir ayakkabı düşünmüştüm. Bu şekilde basit olup olmama konusunda bir karar veremedik. Ayrıca bir fikrimiz oluşması açısından da sizinde eşiniz/sevgiliniz nasıl bir kıyafetle geldiğini de merak ettik . Bana bu konuda birikimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
öyle ama ilk buluşmadaki dış görünüşte önemli değil mi ?Valla sevgilimn giyinmesini hic begenmem zekasina hayranim bence onemli olan sey baska seyler :) uyusmalari kafa yapilari olaylara bakisi gerisi hallolur :) ama bence abartmaya gerek yok cok normal :)
gömleğin altına bej rengi pantolan nasıl peki ?Ayakkabisi bildigin spor ayakkabisi ise vazgecsin.. Sporla klasik arasi modeller var ya loafer filan, oyle bisey daha iyi olur.. Lacivert pantolon yerine acik renk daha iyi olur sanki buz mavisinin altina.. Buz mavisiyle lacivert uniforma gibi durabilir.. Gerci kumasi onemli.. Takimda iyi ama pantolon gomlekte iyi durmayabilir..
Benim icin degildi :) yani beni etkileyen o olmadi diyeyim :) olacagi varsa oluyor bu isler dedigim gibi manevi seyler daha muhimöyle ama ilk buluşmadaki dış görünüşte önemli değil mi ?
kuzenim genelde keten tarzı pantolon ve polo tişört giymeyi sever. Bu şekilde giderse basit duracağını düşünüyorne ile rahat edecekse onu giysin.mülakata gidiyor gibide olmasın.benim fikrim
manevi derken konuyu biraz daha açabilirmisiniz ?Benim icin degildi :) yani beni etkileyen o olmadi diyeyim :) olacagi varsa oluyor bu isler dedigim gibi manevi seyler daha muhim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?