Eşiniz ilk tanışmaya hangi kıyafetle geldi ?

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
34
Kızlar Merhaba.
Bir arkadaşın vesile olmasıyla kuzenim bir kızla buluşmaya gidecek nasipse. Kuzenim daha önce pek flört ilişkileri olmadığı için ilk buluşmada ne giyileceği ve nasıl davranılacağı konusunda pek bilgisi yok. Ben biraz yardımcı olmaya çalıştım ve buz mavisi bir gömlek lacivert keten veya lacivert chino pantolon (defacto sitesinde öyle yazıyor) altınada uygun spor bir ayakkabı düşünmüştüm. Bu şekilde basit olup olmama konusunda bir karar veremedik. Ayrıca bir fikrimiz oluşması açısından da sizinde eşiniz/sevgiliniz nasıl bir kıyafetle geldiğini de merak ettik . Bana bu konuda birikimlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Mavi giysin cunku mavi huzuru ve guveni sembol eder. Mor da muhakkak bulunsun cunku mor zenginliktir. Beyaz da sadelik.

Defacto iyi demis :)))

Valla benim eşim bi kot bi tshirtle geldi sallana sallana.kendi tarzı dışına çıkmadan normaldede giymeyi sevdiği şekilde gitsin.tabiki az biraz daha özenli olsun ama abartmadan...

Valla sevgilimn giyinmesini hic begenmem zekasina hayranim bence onemli olan sey baska seyler :) uyusmalari kafa yapilari olaylara bakisi gerisi hallolur :) ama bence abartmaya gerek yok cok normal :)

Ay hic hatirlamiyorum o zamanlar ben tedarikciydim o da musteriydi, normal giyinmis bisey gelmistir herhalde
Ozenli ve temiz olmak yeterli bence
Ha bir de takim elbise giyip gelmesin de evlilik programina cikanlar gibi,ne giyerse giysin

İlk tanışmamızda üzerimizde okul üniforması vardı
Çok kasmasın yahu,kıyafete gelene kadar dikkat edilecek bir ton şey var

Ne bileyim şimdi
Ohoo
Ben kendi giydiğimi bile hatırlamıyorum ki

İlk gördüğümde lisedeydik, ikimizde de forma vardı
Ama tanışmıyorduk

İlk tanışma yıllar sonra oldu
Formamız yoktu tabi kot vardır, üst kısmı bilemiyorum

Ayakkabisi bildigin spor ayakkabisi ise vazgecsin.. Sporla klasik arasi modeller var ya loafer filan, oyle bisey daha iyi olur.. Lacivert pantolon yerine acik renk daha iyi olur sanki buz mavisinin altina.. Buz mavisiyle lacivert uniforma gibi durabilir.. Gerci kumasi onemli.. Takimda iyi ama pantolon gomlekte iyi durmayabilir..

tanışmaya gelmedi ama görüşmelerimizde hep tshirt kot ve spor ayakkabı vardı. ilk gördüğümde de böyleydi özel günler hariç hep böyledir

Bermuda ve şort vardı onda. Ayakta da spor ayakkabı aa yok pardon yazlık terlik vardı. Bende de kırmızı bir pantolon ve kot gömlek. Ama biz arkadaştık ilk buluşmada. Hoş benim adam rahattır giyer eşofmanı gelirdi özel bir şey da olsa Amaan huyu iyi olsun saygısı sevgisi olsun giysi işi boş

ne ile rahat edecekse onu giysin.mülakata gidiyor gibide olmasın.benim fikrim

Valla sevgilimn giyinmesini hic begenmem zekasina hayranim bence onemli olan sey baska seyler :) uyusmalari kafa yapilari olaylara bakisi gerisi hallolur :) ama bence abartmaya gerek yok cok normal :)
öyle ama ilk buluşmadaki dış görünüşte önemli değil mi ?

gömleğin altına bej rengi pantolan nasıl peki ?

öyle ama ilk buluşmadaki dış görünüşte önemli değil mi ?
Benim icin degildi :) yani beni etkileyen o olmadi diyeyim :) olacagi varsa oluyor bu isler dedigim gibi manevi seyler daha muhim

kesinlikle dış görünüş önemli tabi ki.

çok rahat gitmesin karşı tarafı ciddiye almıyormuş gibi.

benimki beyaz gömlek giymişti düğme yerleri mavi şeritli.

altına da kot pantolon.

hem sade hem şık olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…