Eşiniz cinsel ilişki sırasında böyle davranıyor mu

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
37
Öncelikle herkese merhaba artık o kadar yoruldum ki eşimle cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil en ufak beğenmediği davranışda bana kötü sözler söylüyor sırtıma belime kafama vuruyor bınlar normal mı ?ben bu durumdan çok rahatsızım bıraz daha anlayış bekliyorum eşimden ama yol sizin de böyle mi.mesela afedersiniz belimi biraz eğmiyorum belimin üstüne bastırıyor vuruyor bu şekilde hiç bir şekilde zevk almıyorum .beni rahatlatması gerekmez mi çirkin biri de değilim güzel bakımlı biriyım ve çevremde dikkat cekiyorum ama bilmiyorum artık çok bunaldım lütfen bana bir akıl verin

Dile getirin bu durumdan rahatsız olduğunuzu ayrıca öyle yaptığı zamanlarda devam etmek zorundada değilsiniz neticede tek bi tarafın zevk almasından ibaret değil cinsel ilişki.. zamanla soğursunuz bu durum böyle devam ederse yatağada girmek istemezsiniz..öyle biriyle evli kalmayı da .. çok ciddi bşy bence bu ve sizde çok ciddi bi şekilde tepkinizi koyun kaybetmeyi göze almayacağı için daha dikkatli olacaktır

Öncelikle herkese merhaba artık o kadar yoruldum ki eşimle cinsel ilişki sırasında kesinlikle bana karşı anlayışlı değil en ufak beğenmediği davranışda bana kötü sözler söylüyor sırtıma belime kafama vuruyor bınlar normal mı ?ben bu durumdan çok rahatsızım bıraz daha anlayış bekliyorum eşimden ama yol sizin de böyle mi.mesela afedersiniz belimi biraz eğmiyorum belimin üstüne bastırıyor vuruyor bu şekilde hiç bir şekilde zevk almıyorum .beni rahatlatması gerekmez mi çirkin biri de değilim güzel bakımlı biriyım ve çevremde dikkat cekiyorum ama bilmiyorum artık çok bunaldım lütfen bana bir akıl verin

Benim bildigim erkek en cok iliski aninda ask dolu olur.
Tabiki normal degl

Ne yalan soylıyım sexi severim . Farklı tecrübelerim çok oldu. Yani dağita geziyorm demiyorum ama oldu begendigim bi kaç insanla. Bu tür davranış ya sexe kendini zorladığı icindir, eşisin kendini mecbur ediyor
Ya dediğim gibi tecrüben, çok passivsin etkilemiyor
Ya da adamın dikkati dagilinca cabuk yumuşuyor, konsantesi dağılıyor, belli etmememk için seni suçlu çıkarıyor
Mesela pozisyon degisince ölen flörtüm oldu .
Her haliyle medeniyyetsizliktir tabi
Çok özür dilerim niyyetim hakaret felan diğil. Asagilama gibi algilama. Sadece görüşümü belirliyorum.

Kesinlikle doğru bir davranış değil ama belki özür dileyerek söylüyorum fetiş seviyor olabilir fantezisi budur erkeklerin büyük bir oranında cinsel ilişki sırasından küfür hakaret vurma gibi eylemleri sadece zevk ve hormonsal sebeplerden ötürü yapıyormuş .. boğaz sıkma bağlama vb cinsel terapistler doğal buluyor bunların derecesi önemli tabiki / bilerek yapmasanız dahi onun bir anlık zevkini kaçırmanız kızdırıyor olabilir konuşmayı deneyin tartışmadan yapamadığınız o pozisyon yerine farklı pozisyonlara yönelin , sizde öğrenmek istediğiniz şeyleri internetten araştırıp tecrübe sahibi olabilirsiniz çünkü ilişkide cinselliğin önemi büyük ama malesef erkekler için çok çok önemli bir konu sonu aldatma yada evliliğin bitmesinin en önemli sebeblerinden biri çekinilecek bir durum değil gerekirse terapi bile alabilirsiniz 🙏🏻

Kesinlikle doğru bir davranış değil ama belki özür dileyerek söylüyorum fetiş seviyor olabilir fantezisi budur erkeklerin büyük bir oranında cinsel ilişki sırasından küfür hakaret vurma gibi eylemleri sadece zevk ve hormonsal sebeplerden ötürü yapıyormuş .. boğaz sıkma bağlama vb cinsel terapistler doğal buluyor bunların derecesi önemli tabiki / bilerek yapmasanız dahi onun bir anlık zevkini kaçırmanız kızdırıyor olabilir konuşmayı deneyin tartışmadan yapamadığınız o pozisyon yerine farklı pozisyonlara yönelin , sizde öğrenmek istediğiniz şeyleri internetten araştırıp tecrübe sahibi olabilirsiniz çünkü ilişkide cinselliğin önemi büyük ama malesef erkekler için çok çok önemli bir konu sonu aldatma yada evliliğin bitmesinin en önemli sebeblerinden biri çekinilecek bir durum değil gerekirse terapi bile alabilirsiniz 🙏🏻
Bence de direkt terapilik. Çünkü aşağılayıcı hareketlerle seksi bağdaştırmış adam bir kere. Seks yücelte yücelte olması gereken bir şeyken. 🤦🏻‍♀️

Bence de direkt terapilik. Çünkü aşağılayıcı hareketlerle seksi bağdaştırmış adam bir kere. Seks yücelte yücelte olması gereken bir şeyken. 🤦🏻‍♀️
Ama çoğu seks terapisti bunu normal olarak karışlıyor çünkü her insanın farklı fantezileri mevcutmuş çoğu farkında bile değilmiş ama böyleyse bile eşiyle bunu paylaşmalı eğer paylaşsaydı bunu kötü bir şey olarak görmezdi kendini .. erkeklerin üstünlük kurması bilindik bir davranış cinsellikte ama karlı tarafın tepkileri uymuyor olabilir kaldı ki deneyimsiz olması tetiklemişte olabilir seçenek o kadar çok ki .. ahh bu erkekler ahh ne zevk düşkünüler 🙊🙊

Ama çoğu seks terapisti bunu normal olarak karışlıyor çünkü her insanın farklı fantezileri mevcutmuş çoğu farkında bile değilmiş ama böyleyse bile eşiyle bunu paylaşmalı eğer paylaşsaydı bunu kötü bir şey olarak görmezdi kendini .. erkeklerin üstünlük kurması bilindik bir davranış cinsellikte ama karlı tarafın tepkileri uymuyor olabilir kaldı ki deneyimsiz olması tetiklemişte olabilir seçenek o kadar çok ki .. ahh bu erkekler ahh ne zevk düşkünüler 🙊🙊
Öyle deme kız ben de düşkünümdür. :KK8: Ama fantezi denilen şeylerin de bir seviyesi var. Sadizm ya da mazoşizme yaklaşılıyorsa ki birak yaklaşmayı yön alıyorsa bile bu işler sapıklıktan korkulmalı. Yani evet normalde çok çok efendi olan kocam küfürlü konuştuğunda hoşlanabiliyorum ya da bana sert davranması hoş olabiliyor o dünya farklı dünya ama vurmak nedir yani. (Ban yemem inş. derinlere iniyorum.)

Öyle deme kız ben de düşkünümdür. :KK8: Ama fantezi denilen şeylerin de bir seviyesi var. Sadizm ya da mazoşizme yaklaşılıyorsa ki birak yaklaşmayı yön alıyorsa bile bu işler sapıklıktan korkulmalı. Yani evet normalde çok çok efendi olan kocam küfürlü konuştuğunda hoşlanabiliyorum ya da bana sert davranması hoş olabiliyor o dünya farklı dünya ama vurmak nedir yani. (Ban yemem inş. derinlere iniyorum.)
Ahahaha yemeyiz ya ne yaptık sanki 🙊🙊 kesinlikle katılıyorum bu sınırı eşinizle siz ayarlamalısınız bende mesela daha sertlikten hoşlanırım bana narin davranması pek hoşuma gitmez ama bu ikimizin koyduğu bir sınırdır evet o anki şehvetle ileri gidilebilir ama siz onu ne için yaptığınızı bilirsiniz yatakta küfür kimine göre çekicidir ama normal hatta sövse boşanma sebebi olabilir bu kişinin zevkine göre değişir demek en doğrusu 🙊😂

Esinizin durumu fantazi falan degil. Lutfen okuduklariniz kafanizi karistirmasin. Karsiniza alin ve keskin bir sinir koyun bu konuya. Boyle bir tavirda bulunursa da sevismeyi kesin. Tek tarafli asagilar sekilde fantazi olmaz. Siz onun hizmetcisi degilsiniz. İsini gorup kenara koyacagi bir nesne de degilsiniz. Eger dur demezseniz daha da ileri gider zamanla haberiniz olsun

Herkesin düşüncesi farklı tabi en önemlisi eşinizin ne düşündüğü fantezi dünyası farklı olabilir hanımefendinin dediğinin aksine hizmeçti fantezisi dahi olabilir tepki vermeden net bir şekilde konuşmanız aranızı soğutmayacaktır ve isteklerinizi anlamanız İÇİN daha yeterli olacaktır diye düşünüyorum 🙏🏻

Karşılıklı rıza ile vurmak da cinsel ilişkinin parçası olabilir. Bir başkası da mesela "küfürlü konuşmak nedir yani" diyebilir. Bunun sınırını sadece çiftler çizmeli bence. Kimi küfür sever, kimi vurmayı/vurulmasını.

Konu sahibinin durumunda ise adamın fantezi veya zevki değil sadece hırtlığı olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizin tavrından rahatsız oluyorsanız bunu açıkça dile getirin. Şimdiye kadar itiraz etmemiş olmanızı hoşunuza gidiyor veya en azından tolore ediyorsunuz diye düşünüyor olabilir. Davranışı sevmediğini söyleyin.

Karşılıklı rıza ile vurmak da cinsel ilişkinin parçası olabilir. Bir başkası da mesela "küfürlü konuşmak nedir yani" diyebilir. Bunun sınırını sadece çiftler çizmeli bence. Kimi küfür sever, kimi vurmayı/vurulmasını.

Konu sahibinin durumunda ise adamın fantezi veya zevki değil sadece hırtlığı olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibi, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizin tavrından rahatsız oluyorsanız bunu açıkça dile getirin. Şimdiye kadar itiraz etmemiş olmanızı hoşunuza gidiyor veya en azından tolore ediyorsunuz diye düşünüyor olabilir. Davranışı sevmediğini söyleyin.
Ben vurma olayını hiç bir türlü sindiremiyorum,mantıklı bulamıyorum,rıza varsa dahi problem olarak görüyorum. Elbette başkaları da benim hoşlandığım seyleri iğrenç bile bulabilir. Ama zarar verme eyleminin bir parçası küçültülüp de zevklere alet edilemez gibi geliyor. 🤷🏻‍♀️

Tamamen kişiliklerine ve hoslandıkları şeylere baglı hareketler değişebilir belli ki hard seviyor İstemediği hareketleri onlara yaparsanız belki rahatsız olur siz tabi bunu beklemeyin yinede dile getirin. Ve gerekirse ilişkiyi red edin vs anca bas edebilirsiniz. Cogu kere ilişkiyi yöneten kadın olmalı bence. Hatta eşit miktarda davranılmalı hep onun istekleri doğrultusunda olmamalı.

Ben vurma olayını hiç bir türlü sindiremiyorum,mantıklı bulamıyorum,rıza varsa dahi problem olarak görüyorum. Elbette başkaları da benim hoşlandığım seyleri iğrenç bile bulabilir. Ama zarar verme eyleminin bir parçası küçültülüp de zevklere alet edilemez gibi geliyor. 🤷🏻‍♀️
Tabii ki herkes herkesin hoşlandığı şeyleri beğenmek zorunda değil ama kendimiz beğenmeyince bunu hemen "problem, sorun" vs olarak yaftalamak bana doğru gelmiyor.

Ona bakarsanız, siz o örneği verdiğiniz için ben de oradan devam ediyorum yanlış anlamayın, küfür de bir tarafın diğer tarafı sözel olarak aşağılaması, yapılan paylaşımın aşağılanması, içeriğe bağlı olarak tehdit edilmesi vs oluyor. Nasıl ki o esnada partneriniz küfrü gerçekten kastederek etmiyorsa, tokat şaplak vs olaylarda da karşıdakini dövme niyetiyle yapılmyor oluyor.

Ben küfür sevmem mesela seks esnasında, partnerimin bana küfretmesini de kabul etmem ama bunu "küfür edenlerde problem vardır" diye ortaya koymam mesela. Çünkü neden siz bir şeyi sevdiğiniz için size problemli diyeyim, değil mi?

Bunu küfür, vurma vs spesifik bir şey için söylemiyorum, şu an aklıma gelmeyen birçok farklı zevk olabilir. Ben bir şeyi kendim yapmayı veya bana yapılmasını sevmiyorum diye bunu yapan insanları problemi olarak nitelendirmeyi doğru bulmuyorum sadece. Bunu da tartışmak amacıyla veya parmak sallar bir tavırla söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.

Peki normalde de mi kaba birisi yoksa cinsellikte mi böyle oluyor?
Hani belki fantezi için yapıyor diyeceğim ama öyle ise bu işler karşılıklı rıza ile olur, iki kişi de zevk alıyorsa yapılır. Siz eşinizle hiç konuşmadınız mı bunu? Sormadınız mı neden yapıyor? Böyle davranmasından hoşlanmadığınızı söylemelisiniz. Siz de istediklerinizi söylemelisiniz. Bu anlattığınız durum beni çok rahatsız etti. Seks iki tarafın da zevk alması gereken bir şey. Mutlaka ama mutlaka konuşmalısınız.

X