Eşiniz alyans takıyormu?

şu an eşim takmıyor çünkü alyansını denize düşürdü en kısa zamanda alıcaz inşallah

söz yüzüklerimz var temmzda taktık taktğmz gündn beri parmağında.
çok değer veriyo yüzüğe. ben evde takmıyım kızıyo.
inşallh nişnlılık ve evlilik safhalarında da bu tavrı değişmez.

bence olay yüzük takmak değil kızlar senleyken takar sen gidince çıkartır önemli olan onun içindeki hisler hoş bu dewirde yüzük takan adamlara sarkıyolar ya oda moda oldu

canım benim yaa bizde aynı durumdayız o yüzden fazla sorun etmiyorum

babamın hic taktıgını gormedım annemınde hıc cıkardıgını ben dısarı cıkarken takarım eşim hic cıkarmaz parmagından yuzugunu

bnm bitanem bir buçuk yıl önce doğumgünümde almış bir çift yüzük
o benden daha heyecanlıydı takerken hala da öyle:)))
ben malum evde ailemden dolayı takamıyorum ama o hiç çıkarmazzz
bnm için yüzük çk çok önemlidir ayrıca bir de bizim şehirler de ayrı olduğu için yüzük gerekli

vallahi bu konuda eşim çok hassas. Kesinlikle yüzüğü unutmama dayanamaz. rujumu unuturum evde yalvarırım dönmez geri, ama yüzük unutulsa hem söylenir hem de döner geri :)))
alyansfobik oldum sayesinde ama onu da anlıyorum haklı bir yönden...

çiğ köfte ve dövme yaparken çıkarır sadece :)

bız ikimizde nişanlıyken hiç çıkarmadık evliykende ikimizde hiç takmadık

acaba nerde??

biz eşimle ikimiz de özen gösteririz alyans konusuna, dışarı çıkarken de hiç unutmamaya çalışırız. o zaten hiç çıkarmaz da, malum ben bulaşık filan yıkıcak oldum mu çıkarırım :87:

Eşim alyans konusunda hassastır mutlaka takar. Benim de takmamı ister.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 4 seneye yakın nişanlılık-evlilik dönemimizde bir kez ben 1-2 saatliğine alyanssız dışarı çıkmak zorunda kaldım kaybettiğim için, bir kez de eşim evde unutup işe gitti. Başka olmamıştır.
Evet semboldür, ama sadakata önem veren, eşine saygı duyan kişi ciltle alakalı bir sağlık sorunu yaratmadıkça takmaktan gocunmaz diye düşünüyorum.

eşim önceleri hep takar hiç çıkarmazdı bi wc ye gittiğinde bi de gece yateken çıkarırdı neymiş parmağımı kesiyomuş(bulgari vardı ve biraz kalındı) ama bi saati var hiçç mi hiç çıkarmaz kolundan saatin kesmiyomu dediğimde gıcık gıcık yookkk derdi bende geçen sene sevgililer gününde ikimize düz kalın yuvarlak bombeli desensiz bi alyans aldım artık hiç çıkarmıyoo daha doğrusu bahanesi kalmadı için çıkaramıyo sanırım kötüyüm

bizimde erkek arkadaşımla yüzüğümüz var. Her zaman takar. Benim takmadığım zamanda bile takar bir tek eve girdiği ve kimsenin olmadığı zaman direk saatliyle birlikte yüzüğünüde çıkarır.

Nişanlanırken, hiç takmayacağını söyleyip 3 yılı aşkın bir süre yüzüğünü takmıştı sevgili yarim. Ama işi gereği sürekli eldiven, el yıkama, sterilizasyon derken saati de, yüzüğü de bıraktı. Sadece düğüne giderken takıyor. Ben de son zamanlarda gümüş takılara iyice merak sardığımdan takmıyorum. Geçenlerde farkedip sordu, ben de öbür takılarımla uymuyor dedim:) Bu arada 13 yıllık evliyiz, birsürü çoluk çocuğa karışmışız ama hala birbirimizi görünce çarpıntı tutar ikimizi de Yüzük olayını aşmışız yani:90:

eşim işi gereği takamıyor ama çalışmadığı ve gezmeye gitceğimiz zamanlar takar.bende evde takmam iş yaparken rahat olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…