Eşiniz alyans takıyormu?

ben nişanlıyım.nişalımla sözlendıgımızde söz alyansı almıstık.şimdiki alyanslarmıza gore daha ınce tabı..nısanlanınca onları degıstırdık..ben nısan alyansımızı takıyorum..eee o tabı kalın ama ben sevıyorum.nişanlım ıse söz alyansını takıyor hala..halbukı bu yuuklerımızıde severek almıstık ama kullanmıyo.kalın oldugu ıcın rahatsız ettıgını soyluyo..ama ben sınır oluyorum.ve bu yuzuklerımızı artık degıstırmıycez.hep bunları kullanıcaz dıye aldık..neyapıcam bılmıyorum..bana akıl verrımısınız.. acaba bu yuzuklerı degıstırsekmı?

takmama gibi bi şansı zaten yok zatenzaten severek takıyo 2 sene çıkarken gümüş taktı 2 sene nişanlılık 2 sene evlilik 4 senedir de altın takıyo

kocam hiççç çıkarmaz fakat ben ev işi yaparken cıkarır cıkardığım yerde de unuturumm bir mutfakta bir banyoda evin çeşitli yerlerinde dolaşır alyans...

kendi aramızda 7 yıldır takıyoruz garibim hiç takmam demedi parmağı şişince bile çıkartıp serçeye takıyor kaydirigubbakcemile3

Nişanlıyken iş kazası geçirmişti alyansınında etkisi var bu kazada.Eli parçalanmıştı.Şimdi haftaiçi takmıyor.Ama haftasonu takıyor.

Sevgilimle yüzük takmadık. Ben isterim ama kendileri yüzük işini sevmeyenlerden:umursamaz:
Hıhhh ama kısmet olur da iş ciddiye binerse paşa paşa takıcak, boşanma sebebim bile olabilir kocamın yüzük takmamasıklava::mymeka:

Markete gitse gene takar, bende aksine küpe, kolye, yüzük takamayanlardanım.
Boğar, sıkar beni, sanki üstümde 40 kilo taşıyormuş gibi.
Gittiğim yerlerde önce saatimi sonra alyansımı çıkarırım.
Arkamdan millet arar "alyansın burada kalmış " diye. sempatiksalakcinni

ebn denize gidince çıkartıyorum yüzüklü kısım byaz kalıp ellerim yanıyor diye renk farklı oluyor.eşim ise tüm gün ameliyatta olduğundan iş yerinde takamıyor ama iş çıkışı kesinlikle takıyor.parmaklarıda çok güzel olduğu için çokta yakışıyor eline....

erkeğin takmaması sevmiyo veya aldatacak anlamına gelmiyo tabiki ama alyans sevginin birlikteliğin sembolü bu sembole değer verip takıyo olmasıda çok hoş bişey. Ben söz yüzüğümden güç alıyorum sözlüm uzakta onu böyle daha yakınımda hissediyorum sözlümde hiç çıkarmaz canım benim. bence bu birbirimize verdiğimiz değerin ufak bi göstergesi...

arada sırada takar..
işi dolayısıyla ( makinalarla uğraşıyor makina teknisyeni kendisi ) takması yasak iş yerinde..
ama tatilken falan takar arada..
sorun yapmam ben ama kendim hep takarım :))

en önem verdiğim şeydir ... okadar takmak için uğraşıyoruz tabiki takacak önemli değilse nişanı sözü formalitedenmi yapıyoruz asla taviz vermemmmm

takmasada oplur dıyen y0okmu aranızda yanı sımdı benım erkek arkadasım yok atıyorum olsada takmasada umrumda olmazdı kızlar benı baglayan bır yuzuk olmamalırdır dıye dusunuyorum

Bağlayan bir tek yüzük olmaz elbet ama ikinizde ortak olan bir şey olacak sonuçta ve takarkenki niyettir önemli olan. Yoksa parmağında yüzükle yemediği halt kalmayan insanlar da var...

kızlar valla bizde sevgilimle flört dönemimizde taktığımız yüzüklerimiz var daha hiç çıkarmadık sevgilimde hep takar
kısmetse yakın bi zamanda nişanlanıcaz o zamanda takar
ben yüzüğün takılmama gibi bi durumun olmasını kabul edemem sonuçta bu bi sembol olması da gerekiyo
erkekler bizim ellerimize nasıl bakıolarsa yüzük var mı yok mu diye kadınlarda bakıolar bu yüzden de alyans önemli kadınında erkeğinde en önemli aksesuarı olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…