Eşiniz alyans takıyormu?

biz 01.01.2010 taktık ve bir ömür boyu çıkartmamak için birbirimize söz verdik eşim ve hiç çıkartmıyoruz

benim kocacımda takıyor ve hiç çıkarmıyor çok mutlu oluyorum onu öyle görünce :lepi:
benim için erkeğin alyans takması çok önemliii Şeniz

bizde hiiç takmayız fazlalık ve takıntıları sevmeyiz hiç :umursamaz: beni görenler yüzük olmadığı için hep bekar sanıyorlar

eşim yaptığı iş gereği yüzük takamanın zor olduğunu söylediğinden takmıyor. yüzüğünü sakladım zaten, kaybolma ihtimaline karşılık. ben de iş yerinde ara sıra takıyorum. yüzük takmak zor oluyor valla.

benim eşimde takıyor ve çıkarmaz hiç hatta geçen gün birinci yılımız yaklaşıyor değiştirelim mi dedi

kendi isteğiyle takar alyansını,sadece tatilde yüzük kullanmayız çünkü daha balayında ben yüzüğümü denizde kaybettim :)) ama ben değişik değişik takarım bazen sıra taşlı yüzük bazen tek taş gibi...o bi sembol ama alışkanlık yapıoooo zemuszemus

bende bekarım.
tak diye ısrar etmem ama benim için öemlidir takarsa mutlu olur takmazsa üzülürüm.
takmazsa bişey söylemeden bende çıkartırım bende takmam..

biz üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk sevgilim zorla yüzük taktı bana bi çift gümüş malum dışarıya karşı..4 senede ikimizde hiç parmağımızdan çıkarmadık sadece aileler yanında şimdi okulu bitirdik geldik parmağım çok boş kaldı hep arıyorum valla inş bayramdan sonra sözümüz var gene yüzüklencez ama sevgilim benden daha çok seviyo yüzük takmayı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…