eşiniz aldatıyorsa

galaksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
14
0
arkadaşlar eşiniz sizi cinsel olarak değil ama chat te veya msn de yazışarak duygusal anlamda aldatıyorsa,ve bunu sizin bildiğinizi bilerek yapıyor ve sorduğunuzdada bi şey yok diyip geçiştiriyorsa,canınızın sıkılmasını önemsemiyorsa birde çocuğunuz varsa ne yapardınız..lütfen bunların hepsini bir arada değerlendirerek yardımcı olurmusunuz?

chat ile değil de mesajlabaşıma geldi. denemek için arkadaşın telinden ona aşk mesajları atmıştım ve arkadaşla iddiaya girmiştik o oltaya düşer dediydi ben de asla olmaz demiştim...ammmaaaann sazanmış...gece üçe kadar mesajlaştık bana yani ona hayatımda ondan asla duymadığım şeyler diyordu(tabi önce onun ben olduğuma inandırdım).. ama var ya sinirden dişlerim takırdıyor titriyor yatağı bile sallıyordum.

ertesi gün oyunu sürdürmeye karar verdim ve habersiz göründüm.sevinçli ve heyecanlıydı ama mahzundu.teli cebinde taşıyor ve yanımda bırakmıyordu.bir kere bıraktı sonra aklına gelince koşarak aldı.teli istedim mırın kırın etti kendininkini kulan dedi...

iki gün sonra ağlayarak o kızın ben olduğumu söyledim.inanamadı sarsıldı sonra da "ben biliyordum ve sana dersini vermek istedim" dedi.tabi ki inanmadım.bana bir sevgi mesajı yazan adam iki gece boyu kontörlerini tüketti.

terketmeye kalktım ailem engel oldu.bu olaydan beş yıl sonra da ayrıldık zaten...

başına yazdığın gibi bir olay mı geldi galaksi??

erkekler bu konuda artık evli bile olsalar kendilerini özgür zannediyorlar çünkü artık kadınlar da bu konuda oldukça suçlu...

duygusal anlamda erkeğin bir başka kadına bağımlı olması epey yıpratıcı..

evli kadınların pek çoğu bilgisayar yüzünden üç maymunu oynuyorlar..

ben de oynadım

benim için bişey farketmiyor açıkcası,
ha duygusal anlamda,ha chatte,telde
aldatma aldatmadır sonuçtaa
ben kaldıramam açıkcası,yani sindiremem bu olayı kesinlikle
büyük konuşmak gibi oluyor ama
düşündüğümde kesinlikle affı olmayan bir olay gibi geliyor,
beni aldattığını öğrendiğim ilk an
boşanmış sayarım kendimi
ve uygularım kesinlikleee:1closedeyes: :nazar:

Bu erkeklere eşleri,sevgilileri yetmeyecekse ne etmeye evleniyorlar ya da sevgilileri oluyor ki?Takılsınlar kendileri gibilere,günübirlik yaşasınlar hayatı.Sinir oldum ya!

chat ile değil de mesajlabaşıma geldi. denemek için arkadaşın telinden ona aşk mesajları atmıştım ve arkadaşla iddiaya girmiştik o oltaya düşer dediydi ben de asla olmaz demiştim...ammmaaaann sazanmış...gece üçe kadar mesajlaştık bana yani ona hayatımda ondan asla duymadığım şeyler diyordu(tabi önce onun ben olduğuma inandırdım).. ama var ya sinirden dişlerim takırdıyor titriyor yatağı bile sallıyordum.

ertesi gün oyunu sürdürmeye karar verdim ve habersiz göründüm.sevinçli ve heyecanlıydı ama mahzundu.teli cebinde taşıyor ve yanımda bırakmıyordu.bir kere bıraktı sonra aklına gelince koşarak aldı.teli istedim mırın kırın etti kendininkini kulan dedi...

iki gün sonra ağlayarak o kızın ben olduğumu söyledim.inanamadı sarsıldı sonra da "ben biliyordum ve sana dersini vermek istedim" dedi.tabi ki inanmadım.bana bir sevgi mesajı yazan adam iki gece boyu kontörlerini tüketti.

terketmeye kalktım ailem engel oldu.bu olaydan beş yıl sonra da ayrıldık zaten...

uzuldum senin adina,iste erkeklere guvenmiyeceksin....bunu bi kere daha gorduk....ama atlatmissin ya ....cok sukura.s.

benim için bişey farketmiyor açıkcası,
ha duygusal anlamda,ha chatte,telde
aldatma aldatmadır sonuçtaa
ben kaldıramam açıkcası,yani sindiremem bu olayı kesinlikle
büyük konuşmak gibi oluyor ama
düşündüğümde kesinlikle affı olmayan bir olay gibi geliyor,
beni aldattığını öğrendiğim ilk an
boşanmış sayarım kendimi
ve uygularım kesinlikleee:1closedeyes: :nazar:

valla büyük konuşma canım bende öyle diyordum çekip gitmek olmuyor hani yatakta bassan neyse de kolay değil bırakıp gitmek iş başa gelince ayrılmanın ne kadar zor olduğunu anlıyorsun yoksa fikren basar giderim demek kolay...

altatilmak cok kotu,bunu bile bile katlanmak,mecbur olmak cok cok daha kotu....

buyuk konusmak istemem ama ben olsam dunyayi zehir ederdim heralde ona....altatilmak bi yanada ,ben onun soyadini tasirken bunlari yapmasi .beni asagilamasi cok daha koyar heralde....ne biliyim Allah basa vermesin....basinda olanlarinda yardimcisi olsun....kolay degila.s.

Bu erkeklere eşleri,sevgilileri yetmeyecekse ne etmeye evleniyorlar ya da sevgilileri oluyor ki?Takılsınlar kendileri gibilere,günübirlik yaşasınlar hayatı.Sinir oldum ya!

aynı biz kadınlar gibi düşünüyorsun.çapkın bir erkeğe sor bak ne diyecek::: "hepinizin tadı farklı heyecanı farklı" evlenince seks hayatları biz ne kadar güzelleştirsek de sönüyor onların beyinlerinde.. on saniyede bir seks düşünen iki ayaklılar çok etrafımızda.." halihazırda bir sürü vermeye can atan kadın varken neden yapmayalım ki...." diyenler de var

evet bir de etrafta kaba bir tabirle "aranan"kadınlar var.O da işin ayrı boyutu tabi.

5 yıl sonra ayrılma sebebiniz neydi..birde çocuğunuz varmı?

canım, sana daha önce de sorulmuş bu durum ama cevap yazmamışsın galiba...şu anda böyle bir olayın içinde misin? belki anlatmak istemiyorsundur ama bizler de ona göre yazalım..sana yardımcı mı olalım yoksa genel mi konuşalım bilemedim ki?

genel olarak konuşsak herkes kendine göre yanıt verir....örneğin ben bebeğim de yok, eyvallahım da olmaz basar giderim ama şimdi sana sadece bas git demekte olmaz....olayı bir tam bilelim değil mi? doğru mu anladın, yanlış anlaşılma mı var, bu bir tahmin mi gibi....

yıllar önceydi boşver geldi bir an aklıma...
hayat öyle seyler sunsunki canım sana hiç üzülme insallah bundan sonra gurur duydum senle hakatmeyene yol vermişsin gecmiş olsun canım benim.. Acını yürekten hissettim emin ol..
ne desem boş ya yürekten diliyorum hep mutlu ol insallah...

canım, sana daha önce de sorulmuş bu durum ama cevap yazmamışsın galiba...şu anda böyle bir olayın içinde misin? belki anlatmak istemiyorsundur ama bizler de ona göre yazalım..sana yardımcı mı olalım yoksa genel mi konuşalım bilemedim ki?

genel olarak konuşsak herkes kendine göre yanıt verir....örneğin ben bebeğim de yok, eyvallahım da olmaz basar giderim ama şimdi sana sadece bas git demekte olmaz....olayı bir tam bilelim değil mi? doğru mu anladın, yanlış anlaşılma mı var, bu bir tahmin mi gibi....

msn de chatte tanıştığı kızlarla sohbet ediyor..sohbet günlüklerini okuyorum...bildiğimide biliyor ve büyütecek bi şey yok seni bırakıp onlarlamı evlencem sanki diyip geçiştiriyor..sohbet günlüklerini okuduğumu bilmiyor yanlız...bekar olduğunu söylüyor kızlara ve iltifatlar ediyor..buda çok sinirimi bozuyor..bana karşıda her zaman iyi aslında..ama onlardanda vazgeçmiyor..birde çocuğumuz var..ne yapacağımı şaşırdım...çok sinirim bozuk...

msn de chatte tanıştığı kızlarla sohbet ediyor..sohbet günlüklerini okuyorum...bildiğimide biliyor ve büyütecek bi şey yok seni bırakıp onlarlamı evlencem sanki diyip geçiştiriyor..sohbet günlüklerini okuduğumu bilmiyor yanlız...bekar olduğunu söylüyor kızlara ve iltifatlar ediyor..buda çok sinirimi bozuyor..bana karşıda her zaman iyi aslında..ama onlardanda vazgeçmiyor..birde çocuğumuz var..ne yapacağımı şaşırdım...çok sinirim bozuk...

yuhhh..
pişkinliğe bakar mısınız ya....:1shok:

Madem umursamıyor onunla mı gidip evleneceğim diyor...

Sende aynısın yapta gördün nasıl oluyormuş ...

Bence senin esin coook rahat bende konusuyorum kocacim ne olcak ki konus sende deeee bakalim o ne tepki vercek dne ve gör
zaten sana sert tepki verirse sende konusma o zaman dee bende birakirim deee
kolay gelsin sanaaaaaaaaaaaaaa

X