- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Cnm iyi bi ürolog bulun ve tedavi olun inş olur.Arkadaşlar mrb ben 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo oluyorsa da düşüyor eşime test yapıldı sayısı normal sperm ileri hızı biraz düşük ve aşırı enfeksiyon çıktı eşi böyle olup tedavi görenler ne tür bir tedavi gördnz ve kaç ay sonra hamile kaldnz? Artık daha fazla beklemek istemiyorum
Tedaviyi üroloji demi göreceğiz kadın doğum doktoru ilaç vermez mi ?Cnm iyi bi ürolog bulun ve tedavi olun inş olur.
Teşekkürler canimSizin hiz 0 değil bizden cok daha iyi durumdasiniz uyguladigim seyleri detayli inceleyebilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Cnm eşindeyse problem ürologa gitmelisiniz.Tedaviyi üroloji demi göreceğiz kadın doğum doktoru ilaç vermez mi ?
Tmm cnm teşekkür ederimCnm eşindeyse problem ürologa gitmelisiniz.
Arkadaşlar mrb ben 1.5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo oluyorsa da düşüyor eşime test yapıldı sayısı normal sperm ileri hızı biraz düşük ve aşırı enfeksiyon çıktı eşi böyle olup tedavi görenler ne tür bir tedavi gördnz ve kaç ay sonra hamile kaldnz? Artık daha fazla beklemek istemiyorum
Bizde de lökosit ve yuvarlak hücre sayısı fazla. Daha doktora gitmedik. Eşimin prolaktinin de yüksek çıktı. Sperm sayısını hızını düzelttik şimdi de bunlar çıktı. Cnm siz hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz?Canım bizde iltihapla ugrasiyoruz iyi bir ürologa gidip antibiyotik tedavisi gormeniz lazim hemen gecmeye biliyo pesini bırakmayın antibiyotikden 1 ay sonra tekrar test yapmanizi onerirm
Of yaaCanım bizde iltihapla ugrasiyoruz iyi bir ürologa gidip antibiyotik tedavisi gormeniz lazim hemen gecmeye biliyo pesini bırakmayın antibiyotikden 1 ay sonra tekrar test yapmanizi onerirm
Bizde de lökosit ve yuvarlak hücre sayısı fazla. Daha doktora gitmedik. Eşimin prolaktinin de yüksek çıktı. Sperm sayısını hızını düzelttik şimdi de bunlar çıktı. Cnm siz hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz?
Hipofizde 0.4 mm kitle varmış rapor çıksın ki ilaç yazacak doktor. Bence iltihapta ilaçla halloluyor cnm. Bi rapor çıksında ona göre yol alıcaz inş.zeynepppppppp prolaktin içinde bi ilaç veriyo doktor hemen düsuyo adını hatirlamiyorum ama o cabuk duzeliyo yani canım onemli olan iltihapı alt etmek
İnş cnmCanım doktor bize cipro ve monodox verdi ikili tedavi ama biz bunlari bi defa kullandik lökosit 1 milyon 900 den 1 milyon 500 e dustü 1 milyonun altinda olması gerekiyo biliyosun ayni antibiyotikleri tekrar kullanin dedi doktor simdi 1 ay dolsun tekrar test yapcaz ins bu sefer bitmistir
Hipofizde 0.4 mm kitle varmış rapor çıksın ki ilaç yazacak doktor. Bence iltihapta ilaçla halloluyor cnm. Bi rapor çıksında ona göre yol alıcaz inş.