• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin seni sevmesini istiyorsan sende kayınvalideni seveceksin...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...

Bu sözü hayat deneyimine güvenmediğim,sözünü sayıp bilmediğim herhangi biri söylese hehe der geçerdim...Eşimin ailesiyle olan hiçbirşeyden haberdar değil bu insan ben gülüp üstüme alıncada çok şaşırdı bir problem mi yaşıyorsun diye tabiki birşey anlatmadım anlatmamla geçmiş düzelmeyecek çünkü...
Gerçekten böyle mi?Eşimin beni sevmesi için politik olup seviyor numarası mı yapmam lazım?Hiç bana göre değil yaaa...
Esinin annesini sevmek zorunda degilsin elbette ama saygi gostermek zorundasin.

Yok valla öyle değil ben sevmiyorum sevmediğimi söylüyorum eşim tabii ki uzulebilir ama annesi de aynı tavırda onlar bana saygisizlik yapsa da ben onlara hep saygimi ve mesafemi de koruyorum oluyor bitiyor cidden

Yok valla öyle değil ben sevmiyorum sevmediğimi söylüyorum eşim tabii ki uzulebilir ama annesi de aynı tavırda onlar bana saygisizlik yapsa da ben onlara hep saygimi ve mesafemi de koruyorum oluyor bitiyor cidden
Benim eşimin ailesi aynı tavırda değil işte başka başka davranıyor.

Saygı duymak yeter yahu. bence insan herkese karşı asgari bir saygı seviyesini korumalı. kendinize karşı yapılan olumsuz eylemlere de bu cercevede karşılık da verebilirsiniz. sevgi özel bir şey öyle göstermelik olması çok daha itici bence. bir de bu eş tarafının ailesini gerçekten kendi aileniz gibi benimsemek zorunda değilsiniz. ama sevmiyorsanız da devamlı onlara beslediginiz negatif duyguları düşünerek hayat kalitenizi düşürmeyin bence. bırakın yahu kim nasıl olursa olsun. eşinizle geçinmeye mutlu olmaya bakin:)

Kimseyi kimse için asla sevmem.
Değil eşim, babamın hatrı bile olmaz bu konuda..

Oh ne ala.. karşı taraf her haltı yesin oğluşları bizi sevsin diye onları sevelim yok öyle bir dünya! Yıkın bu düşünceleri.. alıştırmayın kocaları öyle.

Valla benim eşim beni artık çözmüş durumda biri bana bişe yaptığında düşman kesilirim.. iyi bir şey yaptığında başımın üstünde taşırım. Onun harici kimsenin etlisine sütlüsüne asla ve asla karışmam.

Biriyle konuşmadığımda eşim diyor kesin bise yapmıştır diye artık..

Saygı duymak?Neye saygı?Saygıdan kasıt nedir?
Saygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...

Unutmayin ; "Saygi , sevginin topraga dusen tohumudur."

Saygidan kasit sudur : Evine geldiginde hosgeldin demek, guler yuz gostermek, agzindan cikan kelimelere dikkat etmek , konuşurken kirici olmamak gibi gibi...

Ben bunları yapıyorum zaten teşekkürler

Aynen katılıyorum :super: bende tam bunu kastediyorum ve uyguluyorum

Sevgi kısmını bilemem ama evin daha huzurlu olduğu bir gercek. Kendinizi onun yerine koyun eşiniz sizin ailenizden nefret etse belki yine eşinizi sevebilirdiniz ama severse çok daha huzurlu olurdu evliliginiz. Ayni şey.

Evet bence öyle numara yapmak lzım evdeki huzur sağlamak için ne yazıkki. Ben numara yapıyorum mecbur

Back