Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah kuşum topiğin hayırlı olsun
eminim gelen olacaktır
allah hayırlısıyla eşine ve ayrı kalanların eşlerine kavuşturmayı nasip etsin
Ayağını sürüdün bak bır kişi geldi bile ugurlu hatunsungelir gelir dur daha tatil zamanı
canım öncelikle allah kavuştursun diyorumebonum sayesinde gördüm başlığını ebonum sanada selamlarben henüz evli değilim ama evlendiğim zaman bizde ayrı kalıcaz sanırım iş nedeniyle,hangi şehirlerdesiniz mesleklerden biri öğretmenlik mi:)
biraz fazla uzakmış sizinki inşallah hemencecik biter ve kavuşursunuzbiz ankaradayız ikimizde o ankarada kalır ben de öğretmenim atamaları bekliyorum bahtıma neresi çıkıcak bakalım ama ankaraya yakın yerleri istiyorum evlenmemiz 2015 yaz olur inşallah ama aynı evde yaşamamız 2020leri falan bulmaz umarım
çok saol canım amin sizede inşallah
canım merhaba
sen bir atanda hayırlısıyla uzaklarda yakın olur inşallah
ahh canım ben varım.. Eşim işi nedeniyle Nijeryada..ve ben 5 aylik hamileyim, inan cok zor herşey..
Bu konuda benim kadar dertlisi var mı acaba ben evli değilim ama kendimi bildim bileli sevdiceğim uzak diyarlarda nişanlandık ama sorsanız 3 ayda bir anca görüşüyoruz ondada hasret bile gideremiyoruz evlensemde kurtulsam bu dertten uzaktan ilişki çok zor bir şey Allah hepimize sabır versin
flör ederken eşimle bizde aynı durumdaydık farklı şehirlerdeydik nişanlandık 5 ay sonra düğünümüz oldu kavustuk çok şükür ama 1.5 yıl sonra eşimin tayini cıktı ben atandım o doguda bir ucta ben batıda bir uctayım ayarlasak bukadar uzak düşemezdik simdi 2 yıl böyle geçecek cok zorr inş. sizde kavusur hiç ayrılık yaşamazsınız
Bizimde sorunumuz burda işte 6 senedir beraberiz 1 senedir nişanlıyız işte siz düşünün o kadar ayrı gayrıyız işte bende artık evlenip bir daha hiç ayrılmicağımız günü bekliyorum inşallah sizin içinde zaman çabucak geçer kavuşursunuz Sevenler ayrılmasın artıkkk