Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorum ama kimse birşey yazmıyor :)En çok araştırdığım konu bende merak ediyorum ileri hizli hareket 0 olup hamile kalanları![]()
Nasıl kaldın canım hamile eşinin kullandığı birşey varmıydı biz gittik sperm testi yaptırdık özel bir hastanede sayı normal ama ileri hızlı hareketli de problem var varikosel olabilir dediler renkli doppler ultrason çektirdik birşey çıkmadı Allah'a şükür hormonlarına falan bakmadılar hiç sizde bakmışlarmıydı şuan vitamin kullanıyor napcağımı şaşırdım artık balla kuruyemişle falan karışımlar yaptım bir faydası olmadı galiba hamile kalamadım daha ayın 10da randevumuz var tekrardan yaptırcaz testi bakalım hayırlısı inşallah vitaminlerin bir faydası olmuşturBen varım canım
Hangi vitamini kullanıyor. Keçi boynuzu kütünüzde kullan kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık . Omlarında faydası varmışNasıl kaldın canım hamile eşinin kullandığı birşey varmıydı biz gittik sperm testi yaptırdık özel bir hastanede sayı normal ama ileri hızlı hareketli de problem var varikosel olabilir dediler renkli doppler ultrason çektirdik birşey çıkmadı Allah'a şükür hormonlarına falan bakmadılar hiç sizde bakmışlarmıydı şuan vitamin kullanıyor napcağımı şaşırdım artık balla kuruyemişle falan karışımlar yaptım bir faydası olmadı galiba hamile kalamadım daha ayın 10da randevumuz var tekrardan yaptırcaz testi bakalım hayırlısı inşallah vitaminlerin bir faydası olmuştur
Progeyn m ve evicap kullanıyor keçi boynuzu kürünü yaptım ama içiremedim içmedi keçi boynuzu özü aldım onu denicem bende kuruyemiş yiyor sürekli canımHangi vitamini kullanıyor. Keçi boynuzu kütünüzde kullan kabak çekirdeği çiğ badem ceviz fındık . Omlarında faydası varmış
Çakşır otu ve kırkkilit otunu deneybilirsiniz,saracoğlu satış bayisi bize bunları önerdi,bende hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. ümidini kaybetme kürler işe yarar inşallah,bir günlük uygulama değil malesef 1,5 ay kullandık bizeEşinin ileri hızlı hareketli sperm sayısı düşük olup hamile kalan varmı ?
Nasıl kullandınız bu otları kürmü yapıyorsunuz inşallah tekrar hamile kalırsınızÇakşır otu ve kırkkilit otunu deneybilirsiniz,saracoğlu satış bayisi bize bunları önerdi,bende hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. ümidini kaybetme kürler işe yarar inşallah,bir günlük uygulama değil malesef 1,5 ay kullandık bize
Amin inşallah hepimiz in gönlüne göre versin RabbimNasıl kullandınız bu otları kürmü yapıyorsunuz inşallah tekrar hamile kalırsınız
İkisini aynı anda mı yaptınız sıraylamı ne kadar süre kullandınızAmin inşallah hepimiz in gönlüne göre versin Rabbim
Kırkkilit otu sallama çay şekindeydi akşam 1 adet,çakşır otuda 1 ,5 bardak suya 1 tatlı kaşığı konulup 5 dakika kaynatıp,ılıyınca içilecek...
Aynı anda yaptık sabak kırkkılıt cayı akşam çakşır suyu,ürünler bitene kadar kullandık,tekrar almadık şimdilik,ramazan girince ara verdikİkisini aynı anda mı yaptınız sıraylamı ne kadar süre kullandınız
Teşekkür ederim canım bizde deniyelim bayramdan sonra inşallah bizede faydası olurAynı anda yaptık sabak kırkkılıt cayı akşam çakşır suyu,ürünler bitene kadar kullandık,tekrar almadık şimdilik,ramazan girince ara verdik
Merhaba,gebeliginiz sağlıklı ilerledi mi ? Insallah her sey yolundadır. Bizim de ıleri haraket 0 ne yaptıysak çıkmıyorArkadaşlar mrb bende 1 tane tüp bebek yaptırdım aralıkta tutmadı ordan kalan 3 tane kaliteli konmuş yumurtam vardı transfer günü iptal oldu sağlıklı büyümedi ler eşimin sperm sayısı az ileri hareketli 0 ama şuan doğal yollarla hamileyim çok yeni daha umut olsun sizlere diye yazmak istedim inşş sonuna kadar sağlıklı gider şuan tek dileğim bu