Gebeliğe Hazırlık Eşinin hizli spermi sıfır olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cok şükür Rabbime bugun hamile olduğumu öğrendim hala inanamiyorum . ALLAH isteyen herkese en kisa zmanda nasip etsin insallah

Ayy çok sevindim yaa Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.. sayfayı yeni görmüştüm benim eşimde de ileri hız problemi var ve bana umut oldunuz şuan gerçekten

Ayy çok sevindim yaa Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.. sayfayı yeni görmüştüm benim eşimde de ileri hız problemi var ve bana umut oldunuz şuan gerçekten
Insallah cok tesekkur ederim . Hamile oldugumi ogrenir ogrenmez buraya yazmak istedim ayni durumda olanlar moralini bozmasin diye mesaj attiginiz icin sevdindim. Gercekten cok rahat olun doktor esime vitamin bile vermedi kizmistik ileri hizi sifir normal hizlisi 27 cikmisti bizde keci boynuzu ozunu kullandik onuda sevmeye sevmeye iciyordu arada kabak cekirdegi yiyordu tabi en onemlisi Allaha bol bol dua etmek. Insallah sizde en kisa zmanda mutlu haber alirsiniz :)

Allah razı olsun ❤ ben 2.çocuk için uğraşıyorum ilk çocuğumda böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştık 1yılı geçti 2. Bebek için uğraşıyoruz herşeyin bir zamanı var Rabbim en iyisini bilir inşAllah bende ve isteyen herkes bu hayırlı haberi alacaktır önemli olan sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…