aynen benim eşimdede var bu sorun doktor vitamin verdi ekstra evde keçiboynuzu özü ve çakşır suyu kullanıyoruz geçmiş olsunKizlar merhaba cevaplarsaniz sevinirim. Esimn hizli spermi sifir normal hizli 27 . Bu durumda olup hamile kalanlar oldu mu ? Nasil bir yol izlediniz . Doktor sorun var demem biraz deneyin dedi. 2 defa ovulasyon testi yaptm gebelik olusmadi 5 aydir deniyoruz.
Tesekkur ederim. Caksir suyunu bilmiyorum ne oldugunu arastiricam doktor bize birsey vermedi iste baska doktora gidicez sanirimaynen benim eşimdede var bu sorun doktor vitamin verdi ekstra evde keçiboynuzu özü ve çakşır suyu kullanıyoruz geçmiş olsun
Emodex diye bir vitamin verdi canım çakşır otunu aktarlarda bulabilirsin.Tesekkur ederim. Caksir suyunu bilmiyorum ne oldugunu arastiricam doktor bize birsey vermedi iste baska doktora gidicez sanirim
Rabbim sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte :)tatlim ayni durumdaydik. ekimde sonuclari oyle cikti. keciboynuzu pekmezi, ceviz, badem, cinko vitamin tabletleri ile adamin ici disina cikti ama su anda 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle:)
Henuz 5 aydir deniyosunuz, bu cok kisa bi donem. Stres hic yapmayin, gerek yok. Hayat guzel, duanizi eksik etmeden keyifli bir sekilde yolunuza devam edin, emin olun Rabbim nasilsa verecek, bugun olmazsa yarin. Buna inanmakla baslamak lazim galiba:) darisi basina insallah!
çok teşekkür ederim cok sevindim sizin içn inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. keçi boynuzu kabak çekirdeği kuru yemis bol bol yediriyorum eşime hakkımzda hayırlısı olsun gerçekten stres yapmamak lazım :)tatlim ayni durumdaydik. ekimde sonuclari oyle cikti. keciboynuzu pekmezi, ceviz, badem, cinko vitamin tabletleri ile adamin ici disina cikti ama su anda 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle:)
Henuz 5 aydir deniyosunuz, bu cok kisa bi donem. Stres hic yapmayin, gerek yok. Hayat guzel, duanizi eksik etmeden keyifli bir sekilde yolunuza devam edin, emin olun Rabbim nasilsa verecek, bugun olmazsa yarin. Buna inanmakla baslamak lazim galiba:) darisi basina insallah!
her kuruyemisi degil, ozellikle badem ve cevizi bol yesin. hamile kalincada sen bunlari bol yersin:) cinko nun gucunu hafife alma, onun vitaminlerini vermeni kesinlikle tavsiye ederim.çok teşekkür ederim cok sevindim sizin içn inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. keçi boynuzu kabak çekirdeği kuru yemis bol bol yediriyorum eşime hakkımzda hayırlısı olsun gerçekten stres yapmamak lazım :)
ibrahim saraçoğlunu dinledim o da diyor ki keçi boynuzu özü ile e vitamini vaktiyesi kullansın e vitaminin hücre yenileyici özelliği varmıs ama çok kullanılırsa yorgunluk veriyormuşher kuruyemisi degil, ozellikle badem ve cevizi bol yesin. hamile kalincada sen bunlari bol yersin:) cinko nun gucunu hafife alma, onun vitaminlerini vermeni kesinlikle tavsiye ederim.
amiiin canim cok sagol, darisi isteyen herkese!
ibrahim saraçoğlunu dinledim o da diyor ki keçi boynuzu özü ile e vitamini vaktiyesi kullansın e vitaminin hücre yenileyici özelliği varmıs ama çok kullanılırsa yorgunluk veriyormuş
Merhaba, bizde de hız ve mırfoloji düşük çıktığı için doktor progeny m yazmıştı, yaklaşık iki ay sonraki testte değerler artmıştı, şimdi adet günümü bekliyorum bakalım, hakkınuzda hayırlısı olsun, bir de burada okuduğum kadarı ile obstravent isimli takviye ile fayda görenler var.Kizlar merhaba cevaplarsaniz sevinirim. Esimn hizli spermi sifir normal hizli 27 . Bu durumda olup hamile kalanlar oldu mu ? Nasil bir yol izlediniz . Doktor sorun var demem biraz deneyin dedi. 2 defa ovulasyon testi yaptm gebelik olusmadi 5 aydir deniyoruz.
çok mutlu oldum canım inşallah bizlerede dua etKizlar cok şükür Rabbime bugun hamile olduğumu öğrendim hala inanamiyorum . ALLAH isteyen herkese en kisa zmanda nasip etsin insallah
Tesekkur ederim Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah hic stres yapmayin ben 2 ay ovulasyon testi yaptim ama olmadi cok stres yaptik yok yumurtlama gunu yok catlama gunu diye.bu ay hic takip etmedim.ve cok az degerlendirdik.ve bol bol dua.edin meryem suresini cok okudumçok mutlu oldum canım inşallah bizlerede dua et
ibrahim saraçoğlunu dinledim o da diyor ki keçi boynuzu özü ile e vitamini vaktiyesi kullansın e vitaminin hücre yenileyici özelliği varmıs ama çok kullanılırsa yorgunluk veriyormuş
Cok sükür bugun hamile oldugumu öğrendimE vitamini 200 mg olursa yorgunluk yapmaz 400 mg da yorgunluk ve yağlanma yapabiliyor
Birde vitamin grubunda en iyisi promen k diye duydum tüp bebek doktorundan ama kullanıp bırakmamalı siz gebe kalana kadar düzenli olarak sürekli içmeli
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gerçekten çok sevindim, bize de umut oldunuz.Kizlar cok şükür Rabbime bugun hamile olduğumu öğrendim hala inanamiyorum . ALLAH isteyen herkese en kisa zmanda nasip etsin insallah
Cok sükür bugun hamile oldugumu öğrendim
Allah razi olsun. ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin benim tavsiyem hic stres yapmayin olcak mi olmucak mi diye Allaha birakin o en uygun zmanda nasip edecekAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gerçekten çok sevindim, bize de umut oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?