- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
- Konu Sahibi Birhayalimvargibi
-
Aile kardeş kardeş yattığınızı düşünmüyordur herhalde? Olağan şeyler bunlar, sabah kalkın duşunuzu alın.Burada yaşayanlar ya da daha önce yaşamışlar vardır nasıl ilişkiye girdiğinizi belli etmeden banyo yapıyorsunuz illaki anlaşılır bence
Sabaha kadar o halde nasıl yatıyorsunuz bende orasını sorayım bari zemheri ile birlikteAile kardeş kardeş yattığınızı düşünmüyordur herhalde? Olağan şeyler bunlar, sabah kalkın duşunuzu alın.
Neden ki? Ne var yani o halde. gayet de yatılır, o yorgunlukla mis gibi uyunur.Sabaha kadar o halde nasıl yatıyorsunuz bende orasını sorayım bari zemheri ile birlikte
AynenNeden ki? Ne var yani o halde. gayet de yatılır, o yorgunlukla mis gibi uyunur.
Sanki uranyum çıkıyor adamdan. Ne var yani
"o halde" dediğiniz ne ki? mis gibi sarılır uyurum, zaten kalkıp banyoya gidecek hal mi kalıyo insanda.Sabaha kadar o halde nasıl yatıyorsunuz bende orasını sorayım bari zemheri ile birlikte
hahahahahahaGünlük duş alırsanız o sebeple yıkandığınız belli olmaz. Ama size asıl önerim ayrı eve çıkma ihtimaliniz yoksa sevişmeyerek boşanmanız olur.
Şimdi burada nasıl sevişildiğini anlatmayayım kızlar sizlerde gayet iyi biliyorsunuz.Sonrasinda bittiğinde vücudumuz yapış yapış her ne kadar silsekte yine o kalan tükürükler falan demeyeyim daha gerisini
Sen onu bırak da, sessiz sessiz nasıl sevişiyorsunuz mesela yan odada kayınlar varkenŞimdi burada nasıl sevişildiğini anlatmayayım kızlar sizlerde gayet iyi biliyorsunuz.Sonrasinda bittiğinde vücudumuz yapış yapış her ne kadar silsekte yine o kalan tükürükler falan demeyeyim daha gerisini
Ben rahatsızlık duymuyorum. Sabah o halde ortalıkta dolaşmam tabi ki sonuçta o aktivitenin kendine has bir kokusu kalıyor bedende ama ertesi gün işe gitmeyeceksem gece kalkıp duş almam. Duş alırsam saç kurutma makinesini de açmam lazım. O zaman sadece evdekiler değil üst ve yan komşum da ne halt ettiğimi duyar her şeyden önce.Sabaha kadar o halde nasıl yatıyorsunuz bende orasını sorayım bari zemheri ile birlikte
Eskiden çoğu insan su ısıtma vs gibi dertlerden haftada 1 ya da 2 defa banyo yaparmış, bu durumda da iki iş bir arada çıksın diye düşünüyorlarmış anladığım kadarıyla o yüzden yaşlıların aklına ilk o geliyor. Şu sıcak günlerde her gün değil günde 2 defa bile duş alındığından kimsenin aklına ikisini birleştirmek gelmez aslında.Niye duş alınınca akla ilk bu geliyor ki aktif cinsel hayatınız yokken 6 ayda bir mi yıkanıyodunuzAnlarlarsa anlasırlar kardeşçilik mi oynusunuz? Esas sorun ördek ailesi gibi yaşamakta.
Bence de. Günlük duş, hijyen kavramı da bizde hala daha oturmuş değil, kendi iş çevremden birinden şunu duydum yakın bir zamanda “kokuştum artık deodorant/ ıslak mendille silmek kesmiyo bi yıkanma zamanım geldi”. Vallahi midem bulandı.Eskiden çoğu insan su ısıtma vs gibi dertlerden haftada 1 ya da 2 defa banyo yaparmış, bu durumda da iki iş bir arada çıksın diye düşünüyorlarmış anladığım kadarıyla o yüzden yaşlıların aklına ilk o geliyor. Şu sıcak günlerde her gün değil günde 2 defa bile duş alındığından kimsenin aklına ikisini birleştirmek gelmez aslında.
Bir ara bana kızım sordu 'anne yetişkinler neden her gün banyo yapıyor' diye. 'Yetişkinler çocuklara göre çok fazla terler o yüzden daha sık duş alır' dedim. Bir daha sormadı. Koloni halinde yaşanan evlerde gençler bu fikri etrafına aşılarsa sorun prtadan kalkar bence
Islak mendille silinmek daha zor. Hayret bir şey ya. Sudan bu kadar korkar mı insanBence de. Günlük duş, hijyen kavramı da bizde hala daha oturmuş değil, kendi iş çevremden birinden şunu duydum yakın bir zamanda “kokuştum artık deodorant/ ıslak mendille silmek kesmiyo bi yıkanma zamanım geldi”. Vallahi midem bulandı.
Napyonuz arkadaş savaşıyor musunuz"o halde" dediğiniz ne ki? mis gibi sarılır uyurum, zaten kalkıp banyoya gidecek hal mi kalıyo insanda.
bkz. orgazm sonrası yorgunlukNapyonuz arkadaş savaşıyor musunuz
Abla bizde olmuyor o esimin ki de söylemesi ayip büyükbkz. orgazm sonrası yorgunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?