Eşini ne kadar tanıyorsun oyunu

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
206
103
Merhaba hanımlar,
3 yıl sevgililik 3yıl evlilik olmak üzere toplam 6 yıldır birlikteyiz. Çokta sohbet eder herseyimizi anlatırız birbirimize ben rn ince ayrıntısına kadar dinlerim herşeyi. Eşimde anlattıklarımı dinliyor sanıyordum ama meğer hiçbişeyi dikkatli dinlemiyormuş.

Arkadaslarımızla otururken eşini ne kadar tanıyorsun diye 50 soruluk siteler var ordan karısık sorular sordu arkadasımız ve eşim o kadar az seyi bildiki.
Ne okudum liseyi hatırladı, ne kan grubumu 🥺 bende çok sinir oldum 6 yıldır ben duvarla mı konusuyorum. Trip yaptım vr laf soktum baya bozuldugumu fa belli ettim. Ama gelin görünki rşim bugun arkadaslarının yanında öylr bozuldugumu belli ettiğim için küs bana.

Ve beni buna üzüldügüm için liseli kafası olarak degerlendiriyor.

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

Merhaba hanımlar,
3 yıl sevgililik 3yıl evlilik olmak üzere toplam 6 yıldır birlikteyiz. Çokta sohbet eder herseyimizi anlatırız birbirimize ben rn ince ayrıntısına kadar dinlerim herşeyi. Eşimde anlattıklarımı dinliyor sanıyordum ama meğer hiçbişeyi dikkatli dinlemiyormuş.

Arkadaslarımızla otururken eşini ne kadar tanıyorsun diye 50 soruluk siteler var ordan karısık sorular sordu arkadasımız ve eşim o kadar az seyi bildiki.
Ne okudum liseyi hatırladı, ne kan grubumu 🥺 bende çok sinir oldum 6 yıldır ben duvarla mı konusuyorum. Trip yaptım vr laf soktum baya bozuldugumu fa belli ettim. Ama gelin görünki rşim bugun arkadaslarının yanında öylr bozuldugumu belli ettiğim için küs bana.

Ve beni buna üzüldügüm için liseli kafası olarak degerlendiriyor.

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
Amaaaan ben sallamam

Böyle bir konuya takılmam çok çocukçaymışta, hatırlayamamasında ne varmışta.

Sevmedigim yemeği bile bilmiyor. Normal mi bunlar?

Adet alınganlıgımı oldu acaba bende.
Muhtemelen

Bende adet döneminden hemen önce veya adet olurken çok çok sinirleniyorum hiç olmadık şeylere sesim yükseliyor

Bende üzülürdüm ama şakaya vururdum sanırım insanların içinde trip yapmazdım

Okuduğunuz liseye kadar bilmesine ne gerek var? Alınmanız biraz yersiz olmuş :)

Ben de sevgiliminkini bilmem, o da benimkini bilmez. Bence gereksiz bir detay.

Kan grubuna gelince, eşler birbirinin kan grubunu bilmeli. Allah korusun acil bir ihtiyaç anında lazım olur. Üzerinde çok fazla durmadığınız için unutmuştur muhtemelen, bunu mutlaka konuşun.

Diğer soruları bilmiyorum ama kıytırık bir ilişki testi birbirinizi ne kadar tanıdığınızı belirlemez zannımca. En iyisi öpüşüp barışın ❤️

Topluca yanıt vereyim dediö.

Ben bu konudan dolayı küsmezdim zaten ama kırılıp trip yapınca beyefendi kendisi trip yapmaya basladı ve konusmuyor.

Eger bu konuları pek konusmasak hatırlamamasını bende normal karsılardım ama zaman zaman konustugumuz konular oldugu için beni dinlemediğini hissediyorum. Ben artık niye anlatayımki. Duvara anlatsam daha iyi kendimle ilgili şeyleri.

Back
X