Merhaba hanımlar,
3 yıl sevgililik 3yıl evlilik olmak üzere toplam 6 yıldır birlikteyiz. Çokta sohbet eder herseyimizi anlatırız birbirimize ben rn ince ayrıntısına kadar dinlerim herşeyi. Eşimde anlattıklarımı dinliyor sanıyordum ama meğer hiçbişeyi dikkatli dinlemiyormuş.
Arkadaslarımızla otururken eşini ne kadar tanıyorsun diye 50 soruluk siteler var ordan karısık sorular sordu arkadasımız ve eşim o kadar az seyi bildiki.
Ne okudum liseyi hatırladı, ne kan grubumu
bende çok sinir oldum 6 yıldır ben duvarla mı konusuyorum. Trip yaptım vr laf soktum baya bozuldugumu fa belli ettim. Ama gelin görünki rşim bugun arkadaslarının yanında öylr bozuldugumu belli ettiğim için küs bana.
Ve beni buna üzüldügüm için liseli kafası olarak degerlendiriyor.
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
3 yıl sevgililik 3yıl evlilik olmak üzere toplam 6 yıldır birlikteyiz. Çokta sohbet eder herseyimizi anlatırız birbirimize ben rn ince ayrıntısına kadar dinlerim herşeyi. Eşimde anlattıklarımı dinliyor sanıyordum ama meğer hiçbişeyi dikkatli dinlemiyormuş.
Arkadaslarımızla otururken eşini ne kadar tanıyorsun diye 50 soruluk siteler var ordan karısık sorular sordu arkadasımız ve eşim o kadar az seyi bildiki.
Ne okudum liseyi hatırladı, ne kan grubumu

Ve beni buna üzüldügüm için liseli kafası olarak degerlendiriyor.
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?