Eşinden yaşça büyük olan bayanlar var mı?

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
Kızlar aranızda eşinden büyük olan bayanlar varsa problem oluyor mu öğrenmek istiyorum..

6 yaş fark sorun eder mi sizce?ailemden bir birey kendinden 6 yaş büyük bir kızla evlenmek istiyor.Ailem karşı ama ben ne tepki vereceğimi bilmiyorum sonuçta kendi hayatı ve mutlu olcaksa neden olmasın

6 yaş fark sorun eder mi sizce?ailemden bir birey kendinden 6 yaş büyük bir kızla evlenmek istiyor.Ailem karşı ama ben ne tepki vereceğimi bilmiyorum sonuçta kendi hayatı ve mutlu olcaksa neden olmasın

hersey beyinde bitiyor aslinda
kisi eger sorun etmiyorsa ve etmicekse neden olmasin...
ayni yasit olanlar cokmu iyi anlasiyor?
onemli olan goze almak olabilir elbette mutlu...

keşke ailemde böyle düşünsede sorun yaşamasak:/ teşekkürler kızlar..

görümcem 40 yaşında evlendiği adam 30.yeni evlendiler.şuan iyiler.inş ilerde sorun olmaz.6 yaş ta öle çok bi fark değil kafalar uyuştuktan sonra.ama bide ailelerin görüşü de öenmli.onlar da sorun etmiyolarsa sorun yoktur zaten:)

benşm eşimle aramda 10 yaş fark var 4 yıllık evliyim yaş farkı yüzünden hiç sorun yaşamadık aileniz de haklı kendince korkuyorlardır büyük diye ama siz içinizde anlaştıktan sonra bi önemi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…