Gebeliğe Hazırlık Eşinde sperm hareksizliği olan arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bizim bir yakınımızda hiç sperm yoktu şuan bir oğlu var . Tedavisiz değil yani keçi boynuzu yada pekmezi yesin yada havuç suyu içir cidden iyi geliyor . Benim esimde varikosel ameliyatı oldu doktor emodex ve combi başlattı ilk 6 ay emodex içti hareketsizlik oranı çok yuksekti şimdi oran yüzde 60artti olumlu anlamda . Canını sıkma üzülme her derdin devasi vardır

Keçi boynuzu kürü içiriyorum incir kürü yapıyoruz ilaç verdi doktor onu kullanıyoruz çok zor bizim hareket 0

Keçi boynuzu kürü içiriyorum incir kürü yapıyoruz ilaç verdi doktor onu kullanıyoruz çok zor bizim hareket 0
Zor değil biraz uzun süreç sadece emin ol bu kurlerden sonra oran artacak sigara içiyorsanız birakin.dar iç çamaşırı giymemeye özen gösterin . Sıcaklık artinca sperm ölüyor çünkü . Yemeklerde yağlı tuzlu ve ozellikle açıdan uzak durun . Eşim bunlara benden çok dikkat etti ve şuan doktorun dediğine göre doktor bile şaşkın :super:insanda bitiyor herşey ben bile bu kadar özen le dikkat etmemiştim ama yemeklerde karnı bahar oluyor haftada ikikez havuç suyunu pek sevmediği için dilim dilim keserdim salataya yada öyle yerdi .inan zamanı gelince olur:KK68:

Allah razı olsun Allah kimsenin kuşağını da boş bırakmasın uzun bir süreç sizde nasıl artış oldu kaç aydır kullanıyorsunuz

Allah razı olsun Allah kimsenin kuşağını da boş bırakmasın uzun bir süreç sizde nasıl artış oldu kaç aydır kullanıyorsunuz
Biz ilk doktor doktor gezdik canım sonra devlet Hastanesi'nde olmayacağını anladık .özele gittik eşim alanında uzman doktor buldu tavsiye üstüne sperm kalitesi normaldi ama hareketsiz coktu.variskosel vardı bunu ilk ben anladım . Doktor da onayladı .iki taraflı ameliyat oldu .doktor sigara tuz yağ ve özellikle acı yok dedi. Ki ben acı seven biriyim .eve 6 aydır acı turşu bile girmiyor. Yemekleri dışardan yemeyi severiz ikimizde . Sonra bıraktık ev yemeği ve sağlıklı besinleri almaya özen gösterdik .emodex kullandı bide enfeksiyon vardı onun için ilaç kullandi. Tabi ben askıya aldım doktora gitmeyi çünkü ilaçlara 300yakin ğidiyordu .yemeklerde hep yeşil soğan maydanoz dereotu otu hafta 3 kez oluyor. Karnı bahar ıspanak da.kizartma tarzı şeyler haftada 1 kez . Kahvaltıda çok hoşumuza gitti için :))) bal tarçın çörek otunu karıştırıp yedik çikolata tarzı ürün olmuyor du genelde kahvaltıda . Bide karnı baharı haşlayıp yedik sabahları. Yumurta ya haşlanmış yada omlet oluyor her sabah . Şimdi sperm hareketliligi yükseldi ama enfeksiyon devam ediyor esimde .combi ve enfeksiyon ilacı verdi doktor. Sıra bana geldi tabi şimdi de ben de baslicam :) tabi korkuyorum ameliyat felan olursa diye .esimde ilerde çocuğum olursa anlaticam annen hiçbir şey yapmadı hep ben cabaladim felan diye :)biz hep moralimizj yüksek tutuyoruz buda etken tabi baya uzun oldu :)

Biz yeni öğrendik ondan biraz şaşkınlık aşamasındayiz dün test yaptım 2 saat sonra silik çıktı canım şırınga yöntemini duydun mu hiç

Valla canım ama 2-3 saat sonra baktım büyük ihtimalle yanlış şimdi bir daha yaptım bembeyaz çıktı yanlışlık oldu büyük ihtimalle Ocak’ta doktor kontrolümüz var

Valla canım ama 2-3 saat sonra baktım büyük ihtimalle yanlış şimdi bir daha yaptım bembeyaz çıktı yanlışlık oldu büyük ihtimalle Ocak’ta doktor kontrolümüz var
Hadi hayırlısı belki sperm testi yanlıştır olabilir canım .pehriz süresi testin labaratuvar da bekleme süresi felan onemli

Bizim de Ocak’ta kontrol var canım keçi boynuzu ve ilaç içiyor eşim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
amin canım inşallah Rabbim tez zamanda nasipp etsin bekleyen herkese, eşine aynı zamanda çakşır otuda kullanabilirsin cnm oda sperm sayısı ve harketliliği artırıyormuş.

Back