Ameliyatdan onceki teste spermatozoa sayisi 12.000.000 ml iken ameliyatdan sonra ve vitamin kullandiktan sonra sayi 28.000.000 ml oldu, total spermatozoa sayısi ameliyatdan once 36.000.000 ml iken ameliyatdan sonra ve vitamin kullandiktan sonra 112.000.000 olduHızınız kactida yükseldi peki? Kaç ayda yükseldi ilacı ne kadar kullandıktan sonra yükseldi?
Bakin ben 6 tup bebek basindan gecen ve 9 sene icinde ne ilaclar ne igneler ne takviyeler kullanan birininin eşi olarak şunu söyleyeblirim ki bu morfolojinin tedavisi yok yani sayi degisiyor harektli hareketsiz spermler degisiyor takviyelerle ama morfoloji hic degismiyor hep 0 dı bizim yada 1 ..Morfoloji kacti ? Bzde proxeed kullaniyor esim sayi ve hizina cok iyi geldi bende kür olarak keciboynuzu ve çakşir kökü tozunu karistirip macun yptim verdim. Ama morfolojisi 1 iken 0 a dustu 3 ayda. Morfoloji icin oneriniz nedir?
Rabbim evladinizi size bagislasinBakin ben 6 tup bebek basindan gecen ve 9 sene icinde ne ilaclar ne igneler ne takviyeler kullanan birininin eşi olarak şunu söyleyeblirim ki bu morfolojinin tedavisi yok yani sayi degisiyor harektli hareketsiz spermler degisiyor takviyelerle ama morfoloji hic degismiyor hep 0 dı bizim yada 1 ..
Ocak 2017 de 6ncı tup bebegi yaptigimizda esimin sperm sonucu sayi 2 milyon morfoloji ya 1 ya 0 dı yine ve ileri hareketli sperm yuzde 10 du....sonuc negatif aldik doktorumuz birakin tedaviyi zorlanmayin yipratmayin kendinizi dedi ama ben asla birakmadim yunurtlama gunlerini degerlerdirdim dedigim gibi proxwdi hic birakmadik incir yedik pekmez vs..surekli devam ettik .....nisan 2017 de dogal yoldan hamile kaldim ..mucize bu degilde ne bilmiyorum ..
Ameliyat oncesi testle sonraki test arasında ne kadar süre var hanfendi. Hızı nasildi Ameliyattan önce ve sonra ? hizi özellikle yazarsanız memnun olurumAmeliyatdan onceki teste spermatozoa sayisi 12.000.000 ml iken ameliyatdan sonra ve vitamin kullandiktan sonra sayi 28.000.000 ml oldu, total spermatozoa sayısi ameliyatdan once 36.000.000 ml iken ameliyatdan sonra ve vitamin kullandiktan sonra 112.000.000 oldu
Kullandiklarimiz vitamin olarak proxeed kullandi esim.sabah ac karna 1 tane. Aksamlarida keciboynuzu pekmezi ve çaksır kökü tozu karisimini tuketti bir kasik
Ben direk test resimlerini atayim isterseniz orda ner sekilde var hepsiAmeliyat oncesi testle sonraki test arasında ne kadar süre var hanfendi. Hızı nasildi Ameliyattan önce ve sonra ? hizi özellikle yazarsanız memnun olurum
Yenimi yaptırdınız testi. Tekrarlamamıştı tavsiye ederim. Sayı hic yok anladığım. Morfolojiye bakilmamis o yüzden. Doktor ne yorum yaptı.Kızlar lütfen benim sonuçlara da bakar msnz
Doktora iki gün sonra gidicez . Yani testte bi sorun olabilir miYenimi yaptırdınız testi. Tekrarlamamıştı tavsiye ederim. Sayı hic yok anladığım. Morfolojiye bakilmamis o yüzden. Doktor ne yorum yaptı.
Yani çok üzülerek söylüyorum ama testte çok fazla sorun var. Olması gereken değerlere siz bakın karşılaştırın ne derece sorunlu olduğunu göreceksiniz zaten. Doktorda direk tüp bebek dicektir. Hazırlıklı ol olurmu?Doktora iki gün sonra gidicez . Yani testte bi sorun olabilir mi
üç ay önce de test yaptık ama bu kadar kötü değildi. acaba yapan laboratuvar Da mı sorun var. Ekledim öncekini deYani çok üzülerek söylüyorum ama testte çok fazla sorun var. Olması gereken değerlere siz bakın karşılaştırın ne derece sorunlu olduğunu göreceksiniz zaten. Doktorda direk tüp bebek dicektir. Hazırlıklı ol olurmu?
Evet bu biraz daha normal diğerine göre. Sayı ve hareket azda olsa mevcut. Takviyelerle arttırılabilir diye dusunuyorum bu şekildeki teste. Ama diğeri çok çok kötü. Merkezler farkliysada böyle sonuç degisebilior. Tekrarlamamışsa yarar var benceüç ay önce de test yaptık ama bu kadar kötü değildi. acaba yapan laboratuvar Da mı sorun var. Ekledim öncekini de
Mucize gibi bişey olmuş bu canm maşallah:)Bakin ben 6 tup bebek basindan gecen ve 9 sene icinde ne ilaclar ne igneler ne takviyeler kullanan birininin eşi olarak şunu söyleyeblirim ki bu morfolojinin tedavisi yok yani sayi degisiyor harektli hareketsiz spermler degisiyor takviyelerle ama morfoloji hic degismiyor hep 0 dı bizim yada 1 ..
Ocak 2017 de 6ncı tup bebegi yaptigimizda esimin sperm sonucu sayi 2 milyon morfoloji ya 1 ya 0 dı yine ve ileri hareketli sperm yuzde 10 du....sonuc negatif aldik doktorumuz birakin tedaviyi zorlanmayin yipratmayin kendinizi dedi ama ben asla birakmadim yunurtlama gunlerini degerlerdirdim dedigim gibi proxwdi hic birakmadik incir yedik pekmez vs..surekli devam ettik .....nisan 2017 de dogal yoldan hamile kaldim ..mucize bu degilde ne bilmiyorum ..
aynen gerçekten yaşayan bilemez ama gerçekten bu bir mucizeydi benim için ..zaten doğup kucağıma alana kadar inanamadım ..allahın bir lütfu çok şükürMucize gibi bişey olmuş bu canm maşallah:)
Benm de 3 yıl oldu 2 tüp bebek denendi bende artık inancımı kaybettim ama birgün olursa doğana kadar bende inanamicam şayet olursa...aynen gerçekten yaşayan bilemez ama gerçekten bu bir mucizeydi benim için ..zaten doğup kucağıma alana kadar inanamadım ..allahın bir lütfu çok şükür
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Mucizelere inanyrm canm ben mesela benm arkdsm 7 yıldır olmuyodu çocuğu bi anda hamilekaldı tüp bebek onda da tutmamıştı doktor doğum sırasında tüplerin kapalı ve ters bu çocuğun olması büyük mucize zaten bi daha çocuğun olmaz normal yoldan demiş çünkü tüpler ters ve tedavisi yok ama rabbim yeterki ol desin herşey oluraynen gerçekten yaşayan bilemez ama gerçekten bu bir mucizeydi benim için ..zaten doğup kucağıma alana kadar inanamadım ..allahın bir lütfu çok şükür
rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşAllah kimyasal deyildir bebeyin seninle olsun.nasıl hamile kaldın tüp bebeklemi?Hanımlar çoğu kişi konularını sonuca kavusturmamis. Yani gebe kalıp kalmadığını yazmadan terketmiş ama okuyan birisi olursa diyr ben yazıyorum. Samiri ben hamile kalabildim allahın izniyle. Test pozitif cikti. Şimdi de kimyasalmidir diye korku saldı.
Hayır normal yolla. Ama henüz doktora gitmedim sadece 2 testim pozitif cikti. Esimjn eon testi 14 milyon sperm %35 hareket Morfoloji 0 di.İnşAllah kimyasal deyildir bebeyin seninle olsun.nasıl hamile kaldın tüp bebeklemi?
İnşAllah bebeyin seninle olur sağlıklı hamilelik geçirirsin.benim de eşimden dolayı olmuyor Allah bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.Hayır normal yolla. Ama henüz doktora gitmedim sadece 2 testim pozitif cikti. Esimjn eon testi 14 milyon sperm %35 hareket Morfoloji 0 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?