İleri hız kaç canımBu konuda bir çok başlık açılmış ancak ben konunun güncel olmasını ve en önemlisi eski acılan konulardan sorununu çözüpte hamile kalanlar var ise görür ve bizlere umut olurlar, yorum yazarlar diye açtım. Bizim sorunumuz %85 hareketsizlik ve ileri hizlinin "0" olması. Sayı 84 milyon. Morfoloji 7. Doğal yoldan gebelik imkansizmi? Imkansız diyen doktorlar neye gore imkansız diyorlar sizce? Bilgilerinize ve umut verici hikâyelerinize çok ihtiyacım var.
Merhaba canm. Seni okuduğum konulardan hatırlıyorum ileri hizli "0" malesef.İleri hız kaç canım
Bizde de o sıkıntı vardı canım çok araştırmıştım her forumda varımdır bu konuyla ilgili insanlara faydalı olur diye yorum yapıyorum işte öncelikle eşindw enfeksiyon lökosit aglünitasyon da sıkıntı var mı onlar da önemliMerhaba canm. Seni okuduğum konulardan hatırlıyorum ileri hizli "0" malesef.
Canım valla bayağı karışıkmış anlamadım pek ama lökosit falan varsa antibiyotik düzeltiyor eşimde o vardı hareketlilik 18 di antibiyotik kullandı 40 üzerine çıktı enfeksiyon falan ds hareketliliği düşürüyor yani iyi bir ürologa gidin ve testi tekrarlayın bizim ilk test bayağı kötüydü sonra 2 kere yaptık iyileşme vardıBak bu şekilde test sonucu
Neden sadece ileri hıza takıldı doktor peki. Lökosit den enfeksiyondan hic bahsetmedi. Direk tüp bebek dedi . Lökosit olmasına o kadar sevindimki suan.canım bak şimdi baktım lökosit bol yazmış demek enfeksiyon var antibiyotık düzeltir inş hareketlilik artar bizim 18 den 44 e çıktı
18 den 44 e çıkması normal geldi bana. Ama "0" dan yükselmesi imkansız sanki doktorun dediği gibi. Bu arada bi senmi varsın. Saol cevapsız birakmadihin icinNeden sadece ileri hıza takıldı doktor peki. Lökosit den enfeksiyondan hic bahsetmedi. Direk tüp bebek dedi . Lökosit olmasına o kadar sevindimki suan.
Canımm valla eşimin lökosit vardı antibiyotik verdi doktor sizin sayı iyi yani bence biraz düzeltmeye çalışın iyi bir ürologa görünün tüp bebek için aşılama için de onların sağlıklı olması lazım bence sen de sarı akıntı var mı18 den 44 e çıkması normal geldi bana. Ama "0" dan yükselmesi imkansız sanki doktorun dediği gibi. Bu arada bi senmi varsın. Saol cevapsız birakmadihin icin
Ne demek canım rica ederim allahtan ümit kesilmez allah isterse tek sperm yetiyor canım bizim ileri hız toplamı 18 di hızlı artı yavaş sizde o 0 mı ki18 den 44 e çıkması normal geldi bana. Ama "0" dan yükselmesi imkansız sanki doktorun dediği gibi. Bu arada bi senmi varsın. Saol cevapsız birakmadihin icin
Yavaş hizli "5" yerinde "10" ileri hizli "0"Ne demek canım rica ederim allahtan ümit kesilmez allah isterse tek sperm yetiyor canım bizim ileri hız toplamı 18 di hızlı artı yavaş sizde o 0 mı ki
Bende hiç sorun yok sarı akinti da yok canimCanımm valla eşimin lökosit vardı antibiyotik verdi doktor sizin sayı iyi yani bence biraz düzeltmeye çalışın iyi bir ürologa görünün tüp bebek için aşılama için de onların sağlıklı olması lazım bence sen de sarı akıntı var mı
Eşimden bana geçmiştü ondan sordum canım siz başka bi test yapın varikosel falan var mı ona baktırın sonra önünüze bakarsınız rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşşBe
Bende hiç sorun yok sarı akinti da yok canim
Doktor 1 bile olsa tutabilir demişti canım allahtan umut kesilmezYavaş hizli "5" yerinde "10" ileri hizli "0"
Doktorun"1" bile olsa tutar dediği ileri hizli icinmi dedi? Vede doğal yıldan gebelik icinmi dedi pekiDoktor 1 bile olsa tutabilir demişti canım allahtan umut kesilmez
Canım bizim ilk testte ileri hızlı yüzde 7 idi sonra doktor durum kötü dedi ben de bi kere hamile kaldım ama nasıl olur deyince 1 bile olsa olabilir ama zor yani demiştiDoktorun"1" bile olsa tutar dediği ileri hizli icinmi dedi? Vede doğal yıldan gebelik icinmi dedi peki
Peki bu ilk testinizde diğer hareketler nasildi. Yani yavaş hızlı ile yerinde hareketli değerleri nasildi. Onlar iyi demekki hamile kalmissin canm. Onlar iyi olmasa nasıl kalacaksinki degilmi?Canım bizim ilk testte ileri hızlı yüzde 7 idi sonra doktor durum kötü dedi ben de bi kere hamile kaldım ama nasıl olur deyince 1 bile olsa olabilir ama zor yani demişti
Canım ileri hareket 18 di tabii ben o testten 7 8 ay önce hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı sonra eşim antibiyotık kullandı 2 hafta sonra 40 üzerine çıktı belki.hamile kaldığım dönemde sıkıntı yoktu ya valla bilemiyorum ilkinde tutmuştu inan rabbim istese yeter tek sperm zamanı var demekPeki bu ilk testinizde diğer hareketler nasildi. Yani yavaş hızlı ile yerinde hareketli değerleri nasildi. Onlar iyi demekki hamile kalmissin canm. Onlar iyi olmasa nasıl kalacaksinki degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?