Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği ve ileri hızlı hareket sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
109
14
98
34
Bu konuda bir çok başlık açılmış ancak ben konunun güncel olmasını ve en önemlisi eski acılan konulardan sorununu çözüpte hamile kalanlar var ise görür ve bizlere umut olurlar, yorum yazarlar diye açtım. Bizim sorunumuz %85 hareketsizlik ve ileri hizlinin "0" olması. Sayı 84 milyon. Morfoloji 7. Doğal yoldan gebelik imkansizmi? Imkansız diyen doktorlar neye gore imkansız diyorlar sizce? Bilgilerinize ve umut verici hikâyelerinize çok ihtiyacım var.

İleri hız kaç canım

Merhaba canm. Seni okuduğum konulardan hatırlıyorum ileri hizli "0" malesef.
Bizde de o sıkıntı vardı canım çok araştırmıştım her forumda varımdır bu konuyla ilgili insanlara faydalı olur diye yorum yapıyorum işte öncelikle eşindw enfeksiyon lökosit aglünitasyon da sıkıntı var mı onlar da önemli

Bak bu şekilde test sonucu

Eklentiler

• 20200907_152737.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 377
  • 20200907_152712.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 732
  • 20200907_152649.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 576
Bak bu şekilde test sonucu
Canım valla bayağı karışıkmış anlamadım pek ama lökosit falan varsa antibiyotik düzeltiyor eşimde o vardı hareketlilik 18 di antibiyotik kullandı 40 üzerine çıktı enfeksiyon falan ds hareketliliği düşürüyor yani iyi bir ürologa gidin ve testi tekrarlayın bizim ilk test bayağı kötüydü sonra 2 kere yaptık iyileşme vardı

canım bak şimdi baktım lökosit bol yazmış demek enfeksiyon var antibiyotık düzeltir inş hareketlilik artar bizim 18 den 44 e çıktı

canım bak şimdi baktım lökosit bol yazmış demek enfeksiyon var antibiyotık düzeltir inş hareketlilik artar bizim 18 den 44 e çıktı
Neden sadece ileri hıza takıldı doktor peki. Lökosit den enfeksiyondan hic bahsetmedi. Direk tüp bebek dedi . Lökosit olmasına o kadar sevindimki suan.

Neden sadece ileri hıza takıldı doktor peki. Lökosit den enfeksiyondan hic bahsetmedi. Direk tüp bebek dedi . Lökosit olmasına o kadar sevindimki suan.
18 den 44 e çıkması normal geldi bana. Ama "0" dan yükselmesi imkansız sanki doktorun dediği gibi. Bu arada bi senmi varsın. Saol cevapsız birakmadihin icin

18 den 44 e çıkması normal geldi bana. Ama "0" dan yükselmesi imkansız sanki doktorun dediği gibi. Bu arada bi senmi varsın. Saol cevapsız birakmadihin icin
Canımm valla eşimin lökosit vardı antibiyotik verdi doktor sizin sayı iyi yani bence biraz düzeltmeye çalışın iyi bir ürologa görünün tüp bebek için aşılama için de onların sağlıklı olması lazım bence sen de sarı akıntı var mı

Ne demek canım rica ederim allahtan ümit kesilmez allah isterse tek sperm yetiyor canım bizim ileri hız toplamı 18 di hızlı artı yavaş sizde o 0 mı ki

Be
Bende hiç sorun yok sarı akinti da yok canim

Doktorun"1" bile olsa tutar dediği ileri hizli icinmi dedi? Vede doğal yıldan gebelik icinmi dedi peki
Canım bizim ilk testte ileri hızlı yüzde 7 idi sonra doktor durum kötü dedi ben de bi kere hamile kaldım ama nasıl olur deyince 1 bile olsa olabilir ama zor yani demişti

Canım bizim ilk testte ileri hızlı yüzde 7 idi sonra doktor durum kötü dedi ben de bi kere hamile kaldım ama nasıl olur deyince 1 bile olsa olabilir ama zor yani demişti
Peki bu ilk testinizde diğer hareketler nasildi. Yani yavaş hızlı ile yerinde hareketli değerleri nasildi. Onlar iyi demekki hamile kalmissin canm. Onlar iyi olmasa nasıl kalacaksinki degilmi?

Peki bu ilk testinizde diğer hareketler nasildi. Yani yavaş hızlı ile yerinde hareketli değerleri nasildi. Onlar iyi demekki hamile kalmissin canm. Onlar iyi olmasa nasıl kalacaksinki degilmi?
Canım ileri hareket 18 di tabii ben o testten 7 8 ay önce hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı sonra eşim antibiyotık kullandı 2 hafta sonra 40 üzerine çıktı belki.hamile kaldığım dönemde sıkıntı yoktu ya valla bilemiyorum ilkinde tutmuştu inan rabbim istese yeter tek sperm zamanı var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…