• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşinde sperm hareketsizligi olup hsg den sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrabesler

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
58
55
38
26
Eşimde ileri hareket sorunu var yüzde 15 yarın hsg çekincem hamile kalabilir miyim aşılamaya gerek kalmadan 1 buçuk yıl önce bir düşüğün oldu kendiliğinden olmuştu

Benim eşiminde hızı %15 geçen yıl film çektirmiştim 1 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım

Yeniden hamile kaldınız mı rahim filminden dolayımı düştü
yeniden hamile kalamadım çünki kürtaj tüplerimi kapatmış. yani tekrar hsg çektirdim açıldı tüplerim geçen ay, henüz ilişki olmadı bu ay denemeye başlıycaz bakalım. rahim filminin düşüğe sebep olası bir durum olduğunu düşünmüyorum ben faydası var bence

yeniden hamile kalamadım çünki kürtaj tüplerimi kapatmış. yani tekrar hsg çektirdim açıldı tüplerim geçen ay, henüz ilişki olmadı bu ay denemeye başlıycaz bakalım. rahim filminin düşüğe sebep olası bir durum olduğunu düşünmüyorum ben faydası var bence
Ben bugün çektirdim bir tüpümde tıkanıklık çıktı inşallah olur bu ay hsg açmıştır insallah

Sol tarafımda sivi birikmesi varmış ve şişlik yapmış bu yüzde alınması lazım dedi ama ben istemiyorum sivi gebeliği engelliyomis ama
Canimcim geçmiş olsun ama onun alınması gerekir sağlıkla gebe kalabilmek için... Çünkü o sıvı normalde yani birikim olmayan kadınlarda açık olan tüplerin ucundan karın boşluğuna akar.. eğer tüpünde sıvı birikmesi varsa karın boşluğuna akmayan sıvı ters hareket yaparak rahimde birikir ve bebeğin rahme tutunma şansını azaltabilir. Yinede tabiki karar sizin bikac ay deneyin olmadı...

Canimcim geçmiş olsun ama onun alınması gerekir sağlıkla gebe kalabilmek için... Çünkü o sıvı normalde yani birikim olmayan kadınlarda açık olan tüplerin ucundan karın boşluğuna akar.. eğer tüpünde sıvı birikmesi varsa karın boşluğuna akmayan sıvı ters hareket yaparak rahimde birikir ve bebeğin rahme tutunma şansını azaltabilir. Yinede tabiki karar sizin bikac ay deneyin olmadı...
Kendiliginden olmasida düşüğe sebep insalah tedaviler olumlu sonuc verir

Back
X