- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
Esimde yuzde 40 dna hasari cikti arkadaslar.doktor 2 adet vitamin verdi.sizlerde bu durum varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de morfoloji bozukluğu var canimEsimde yuzde 40 dna hasari cikti arkadaslar.doktor 2 adet vitamin verdi.sizlerde bu durum varmi
Tedaviniz nedir canim.boyle olupta tedaviyle cocuk sahibi olanlar varmi ya hic umudum yokBizde de morfoloji bozukluğu var canim
Evicap ve promotil verdi doktor onları kullanıyo eşim. 6 ay oldu bizim her ay husran benimde umudum tükeniyorTedaviniz nedir canim.boyle olupta tedaviyle cocuk sahibi olanlar varmi ya hic umudum yok
Dokt bnde aticam mesaj cvp geliyormu canim hemenBenim esimde de %33 hasar çıktı. Ve o sırada hamile kaldığımı öğrendim fakat sürekli sorunlarla devam ediyor hamileligim. Kaan Aydos a mesaj attım test sonuclarimi ve klomen+emodeks tedavisi önerdi. Sonra 1 ay sonrasında bazi hormon testleri yaptırmasını istedi ama şimdilik esim erteliyor.
Hemen gelmiyor 10 gunde falan yazıyor kendi sitesinden uyelikle yazmıştım caninDokt bnde aticam mesaj cvp geliyormu canim hemen
Sagol canim bizede dokt enmodex ve solgarin bi vitaminini verdiHemen gelmiyor 10 gunde falan yazıyor kendi sitesinden uyelikle yazmıştım canin
Kaan aydos degil demiSagol canim bizede dokt enmodex ve solgarin bi vitaminini verdi
Hayir canimKaan aydos degil demi