Zamaninda bende senin gibi bu konuyu (azosperm.) cok arasdirmisdim ve zaman geliyordu hüsrana ugruyordum...o kadar konular burda isleniliyor ve nasil olurda böyle sorunu olan kimsecikler yok diye düsünüyordum (kimseyede temmeni etmiyorum zaten)....derdi veren allahim dermanida verir dedik...ve yolumuza devam ettik...sükür olsun...yani demek isdedigim seni cok iyi anliyabiliyorum...ama biraz evvelde dedigim gibi inan bana, bizim durumumuzda olanlar icin önemli olan esinin spermlerinin var olmasi. sonucda kazanan yine biziz. bizim birincisi tutmadiginda üzülmüsdüm ama yinede allaha sonsuz sükür ettim...düsünsene ya eslerimizde hic ama hic sperm bulunamasaydi...o zaman bu kadar gelebilecegimizi hayal bile edemezdik. simdi ise milyon kez hayal ve umut edebiliriz, 1. olmadi, 2. olur oda olmadi 3, 4....deneyebiliriz...elbet bir gün allah nasip edecekdir bir bebegi heppimize....
terettütler her zaman olucak, ben suan hamileyim, ama bu demek degildirki, bebegim kesinliklen dünyaya gelecek, her an hersey olabilir....herseyin hayirlisi...dedigim gibi en önemli olan kismi allah nasip etti bize (spermlerin var olusu), geriside gelir, sen yeterki allaha olan inancini kayp etme....
biz tedavimizi memorialde yapdirdik. suan bizimde sadece dondurulmus spermlerimiz var.
ikinci icin ne zaman toplanacak yumoslarin ve transferin ne zaman olucak? allah yardimcin olsun, sakin stres etme....