Kuzenimle birlikte büyüdük sayilir.Esi benim arkadasimdi aralarini ben yaptim.Evlilikleri sallantita ugradiginda da cok destek oldum evlilikleri kurtuldu.benim esimin ise bana karsi cok kaba davranislari vardir ve toplum icinde saygisizdir ve hep sikayet ederim.kuzenimle de dert yanarum oda hatta bu duruma cok kizar.kuzenimi bir gun yanliş bir özelligi yuzunden ki bu ozelligi surekli "kendini üst görme "ye yonelik bilincalti konusma ve davranislariydi.takintili oldugu icin gereksiz harcamalar yapiyor ve esiylede sorunlar yasiyordu.bir gun telde bu yönünü elestirip esiylede bu konuda sorun yaşadığını dikkat etmesini söyledim.bizim kazancimiz hamdolsun iyidir ve gereksiz harcama yapmayiz. Onlarim durumu da kotu degil fakat borclari var.bu lafim uzerine delirdi.Bunu soyledigim donem sorun yasadigi diger kuzenlede gorusuyorum buna bilendigini de dusunuyorum.elestirime saldirganca ve dusmanca karsilik verdi.hadsizlikle suclamakla kalmayip cok agir sozler söyledi. En cok aklimda ise sacma ve gereksiz bir konuyu bahane gosterip agzini doldura doldura düşmanca"eşin sana fazla"diye 3 kere uzerine basa basa tekrar etti. Bunu öfkesinden can yakma cabasina mi vermeli miyim yoksa ofkeyle icinde tutumadigi bir kiskancligi aciga mi vurdu olarak gormeliyim karar veremiyorum .ne olursa olsun bu söz sözlenecek bir söz müdür?siz ne dersiniz?
Son düzenleme: